ساعت مطالعه
-
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید میگم برای محاصبه ساعت مطالعه، اون استراحت کوچیک های یه ربع بیست دقیقه ای هم حساب میکنن یا زمان خام خام مطالعه؟ یعنی کسی که میگه من روزی ۱۲ ساعت میخونم، با محاسبه استراحت های کوچیک اینو میگه یا زمان خام مطالعه اش اینه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهم -
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید میگم برای محاصبه ساعت مطالعه، اون استراحت کوچیک های یه ربع بیست دقیقه ای هم حساب میکنن یا زمان خام خام مطالعه؟ یعنی کسی که میگه من روزی ۱۲ ساعت میخونم، با محاسبه استراحت های کوچیک اینو میگه یا زمان خام مطالعه اش اینه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهم -
@Elham650 یعنی دانش آموزی که ۱۱ ساعت میخونه
با احتساب اون استراحت ها(سرجمع ۲ ساعت) در واقع ۱۳ ساعت پای درسه؟ یعنی از هشت صبح تا نه شب بدون استراحت طولانی؟ -
با احتساب اون استراحت ها(سرجمع ۲ ساعت) در واقع ۱۳ ساعت پای درسه؟ یعنی از هشت صبح تا نه شب بدون استراحت طولانی؟ -
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهم@محمد-خراسانی سلام ساعت خام چون بابد مطالعه مفید باشه
حتی من خودم با کرنومتر تایم میگیرم که خیلییی دقیق باشه -
با احتساب اون استراحت ها(سرجمع ۲ ساعت) در واقع ۱۳ ساعت پای درسه؟ یعنی از هشت صبح تا نه شب بدون استراحت طولانی؟@محمد-خراسانی دقیقا
یاد خودم افتادم
️
-
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. مگه قانون اساسی هست که اینجور قاطعانه دارید میگید هست یا نه؟؟؟ توی قوانین هم یک سری ابهام پیش میاد، چه برسه به چیز هایی که قاعده و قانون خاصی ندارن. به نظر من هر کس نظر خودش رو داره، ممکنه یکی فقط تایم مطالعه کتاب رو حساب کنه، یکی تایم مطالعه کتاب و فیلم ها، یکی ممکنه تایم تدریس معلم رو هم حساب کنه و... ، بهترین راه این هست که از کسی که میگه من فلان ساعت مطالعه میکنه بپرسی چه چیز هایی رو توی تایم مطالعه اش حساب کرده
-
سلام. مگه قانون اساسی هست که اینجور قاطعانه دارید میگید هست یا نه؟؟؟ توی قوانین هم یک سری ابهام پیش میاد، چه برسه به چیز هایی که قاعده و قانون خاصی ندارن. به نظر من هر کس نظر خودش رو داره، ممکنه یکی فقط تایم مطالعه کتاب رو حساب کنه، یکی تایم مطالعه کتاب و فیلم ها، یکی ممکنه تایم تدریس معلم رو هم حساب کنه و... ، بهترین راه این هست که از کسی که میگه من فلان ساعت مطالعه میکنه بپرسی چه چیز هایی رو توی تایم مطالعه اش حساب کرده
@سینا-بیات کاملا دزسته ولی بنظر من(نظر سخصی
) ساعت مطالعه ساعتیه که شما واقعا درگیر درسین حالا تسته، خوندن درسنامس، اصلا تدریس معلمه یا هرچییی.. و واقعا استراحت محسوب نمیشه
-
@سینا-بیات کاملا دزسته ولی بنظر من(نظر سخصی
) ساعت مطالعه ساعتیه که شما واقعا درگیر درسین حالا تسته، خوندن درسنامس، اصلا تدریس معلمه یا هرچییی.. و واقعا استراحت محسوب نمیشه
-
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهم@محمد-خراسانی در ساعت مطالعه گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهمسلام
نه استراحت محاسبه نمیشه
حتی ساعاتی که صرف ویدئو یا کلاس میشه اگر کیفیت نداشته باشه نباید حساب شه -
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهم@محمد-خراسانی سلام مشاور من که میگه ، ساعت مطالعه باید مفید باشه یعنی استراحت و یا هر مورد حاشیه ای که تایم بگیره جزو ساعت مطالعه محسوب نمیشه
-
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 دانش-آموزان-آلاء دوازدهم یازدهم دهمنمیتونم تک تک تشکر شکنم شرمنده
تشکر از همه دوستان️
️