گلوکز
-
سلام خیر ،گلوکز مونومره
پرستو بابایی چه ربطی داشت
-
مگه یه درشت مولکول نمیتونه مونومر باشه؟
-
پرستو بابایی چه ربطی داشت
@محمد-خراسانی
درشت مولکول همونطور که از اسمش پیداست درشته!!!
ولی گلوکز مونومره ،چطور می تونه درشت مولکول باشه ؟
اگه پلیمر بود یا همون پلی ساکارید حرفی درش نبود ..
به عنوان مثال پروتئین یک پلی پپتیده و درشتمولکول به حساب میاد .اما آیا زیر واحدش که آمینواسیده درشت مولکوله ؟؟ -
@محمد-خراسانی درود خیر . پرستو بابایی درست گفتن.
درشت مولکول ها واحد های سازندشون یکی نیست درحالی که واحد های سازنده پلیمر ها یکیه . و طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم هر پلیمری یه درشت مولکول محسوب میشه ولی برعکسش نیس .
گلوکز هم همونطور که گفتن ، یه مونوساکاریده و همونطور که از اسم خانوادش پیداس مونو هست یعنی تکیه و این یعنی مونومر هست -
درشت مولکول ها واحد های سازندشون یکی نیست درحالی که واحد های سازنده پلیمر ها یکیه . و طبق تحقیقی که کردم متوجه شدم هر پلیمری یه درشت مولکول محسوب میشه ولی برعکسش نیس .
گلوکز هم همونطور که گفتن ، یه مونوساکاریده و همونطور که از اسم خانوادش پیداس مونو هست یعنی تکیه و این یعنی مونومر هستمحمد فواد
دقیقااا،ممنونم -
@محمد-خراسانی
درشت مولکول همونطور که از اسمش پیداست درشته!!!
ولی گلوکز مونومره ،چطور می تونه درشت مولکول باشه ؟
اگه پلیمر بود یا همون پلی ساکارید حرفی درش نبود ..
به عنوان مثال پروتئین یک پلی پپتیده و درشتمولکول به حساب میاد .اما آیا زیر واحدش که آمینواسیده درشت مولکوله ؟؟پرستو بابایی درسته حق با شماست
تشکر️
-
گلوکز هم همونطور که گفتن ، یه مونوساکاریده و همونطور که از اسم خانوادش پیداس مونو هست یعنی تکیه و این یعنی مونومر هستمحمد فواد تشکر
️
-
پرستو بابایی درسته حق با شماست
تشکر️
@محمد-خراسانی
خواهش می کنم -
A Akito has marked this topic as solved on
-
محمد فواد
دقیقااا،ممنونمپرستو بابایی
خواهش میکنم