سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
این پست پاک شده!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
کاملا نه ،ولی خب فکر می کنم درست باشه -
sara mohammadpour در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام خسته نباشید.
فشار مایع جنب در هنگام دم عمیق منفی تر از دم عادی و بازدم عادی و بازدم عمیق هست؟ -
پرستو بابایی نه حرف شما کاملا درسته
ببخشید یه لحظه اشتباه شد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan Iranmanesh 1
خواهش می کنم -
استاد رشته های پروتئینی بافت پیوندی جزء ماده زمینه ای محسوب میشوند ؟
-
سلام استاد ببخشید
در صفحه ۹۷ دهم نوشته بیشتر گیاهان می توانند به وسیله فتوسنتز بخشی از مواد مورد نیاز خود مانند کربوهیدرات و در پی آن پروتئین و لیپید را تولید پروتئین و لیپید چطوری در پی کربوهیدرات تولید میشه؟ -
استاد واقعا ممنون بابت اینکه وقت میگذارید برامون سوالاتمون و جواب میدید .انشالله همیشه سلامت باشید ^-^
-
پوریا افهمی اگر دقت کنی نوشته درصد حجم
... -
Erfan Iranmanesh 1 در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقت بخیر
استاد از بین این دو جمله کدومش درسته؟
۱)همه جاندارانی که یک جمعیت را می سازند ،به طور معمول به هم شبیه اند و طی تولید مثل زاده هایی شبیه خود ایجاد می کنند.
۲)همه جاندارنی که توانایی سازش با محیط را دارند به طور معمول مولکول زیستی حاوی اطلاعات وراثتی شان در هسته قرار دارد. -
Sajjad Hosseini 0 برای تقویت خاک ما تناوب کشت انجام میدیم. از جمله گیاهایی که تو تناوب کشت استفاده میشه تیره پروانه وارانه.. وقتی این گیاهان میمیرن یا قسمت هواییشون برداشته میشه، چون تو گرهک های ریششون ریزوبیوم زندگی میکنه و این ریشه هه تو خاک میمونه، هوموس غنی از نیتروژن میشه. پس در نتیجه هوموس تقویت میشه
-
Michael Vey ممنون
-
Armin Moghadam خب منم همینو گفتم دیگ...
-
Ahmadreza Amanzadeh در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
jalal moghari سلام استاد
در روده بزرگ بیکربنات ترشح میشه؟؟ و اینکه هر جا ماده مخاطی ترشح بشه بیکربنات هم ترشح میشه؟؟ -
jalal moghari خوب استاد قید به طور معمول رو داره
-
Hedieh Hamzehpour دانش آموزان آلاءreplied to jalal moghari on آخرین ویرایش توسط Hedieh Hamzehpour انجام شده
jalal moghari خیلی ممنونم استاد حتما جلسات تورق می بینیم. حقیقتش سوال اول و دوم در کتاب تستی دیدم که اینجور گفته و درست در نظر گرفته بود. در مورد اولی نمیشه بگیم از راه سرخرگ میرن به اندام هایی مثل طحال و معده و... در اخر هم چون سیاهرگ باب و فوق کبدی که از اندام ها خون میگیرن اون مواد حاصل از گوارش لیپید هم درونشون هست؟ با این دلیل که خب درواقع سلولاشون نیاز دارن به مواد مغذی
در مورد سوال دوم هم در پاسخنامه تست ذکر شده بود که هیدر برای گوارش درون سلولی واکوئل غذایی تشکیل میده پس پاسخنامه غلط بوده؟ -
مهدیه حبیب زاده در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
استاد گوارش مکانیکی وشیمیایی رو درتمام لوله گوارش داریم؟ میتونیم بگیم بخاطر حرکات کرمی گوارش مکانیکی وجودداره؟
سلام
خیر به طور قاطع گفتن این جمله درست نیست -
استاد اون فشاری که وارد میشه به غشا و باعث توقف اسمز میشه
در واقع همون فشار آب خودمونه و باید بهش بگیم فشار اسمزی که باعث توقف اسمز میشه یعنی اسم بزاریم فشاراسمزی ؟
لطفا اگر وقت ندارین بله خیر بگین که من متوجه بشم تحلیلم درسته
-
سلام استاد خسته نباشید برای دهم و یازدهم چه کتابی واسه زیست معرفی میکنید برا تست ممنون میشم جواب بدین
-
saleh am در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
استاد خسته نباشید اگه اب از طریق اکواپورین ها عبور کنه اسمز هستش یا انتشار تسهیل شده؟
سلام
انتشارتسهیل شده