سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلاامم وقتتون بخیرر استاد
- صفرا در گوارش پروتئین ها نقش دارد. ص غ
- همش انزیم نوکلئازی و بسپارازیو قاطی میکنم.. یه توضیحی کلکی چیزی میگین؟
- محل انجام اینا تو یوکاریوت های هسته دارو درست متوجه شدم؟
همانند سازی: سیتوپلاسم و هسته
رونویسی: سیتوپلاسم و هسته
ترجمه: سیتوپلاسم (هر جا ریبوزوم باشد)
(ببخشید سوالام بیشتر از دوازدهمه اخه تو تابستون بیشتر وقتمو رو دوازدهم گذاشتم)
هععی اصلا نمیدونم چرا ولی خیلی تو دوزادهم گیر دارم با اینکه چند دور از صفر تا صد و چاپار و فرسنگ و درسنامه خوندم ولی بازم موقع تست خیلی خراب میکنم..
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to saleh am on آخرین ویرایش توسط انجام شده
saleh am
خواهش می کنم -
وقت بخیر
.1) این جمله درسته؟غدد بناگوشی و زیرارواره ای مجموعا 4 مجرا دارند.2)مثانه تحت پوشش صفاق هست؟
3)در شکل کتاب دهم صفحه 22 باید محلی که مجرای پانکراس و صفرا وارد دوازدهه میشن رو اسفنکتر بگیریم؟پارسال اینو گفته بودن تو مدرسه -
سلام استاد ببخشید در متنی نوشته بود کبد هم غده است واقعا اینجوری است ؟ اما من فکر می کنم که وظیفه فرعی اش ترشح هورمون و غده نیست
-
@Rahman-Atafat سوال این بوده که گوارش غذا تنها در یک روده انجام میشود واستاد گفتن غلطه در وده بزرگ هم گوارش داریم
-
مهدیه حبیب زاده
فکر کنم استاد گفتن که گوارش موادی مثل ویتامین k ساخته شده توسط باکتری های روده باریک انجام میشه -
سلام استاد وقت بخیر
استاد از بین این دو جمله کدومش درسته؟
۱)همه جاندارانی که یک جمعیت را می سازند ،به طور معمول به هم شبیه اند و طی تولید مثل زاده هایی شبیه خود ایجاد می کنند.
۲)همه جاندارنی که توانایی سازش با محیط را دارند به طور معمول مولکول زیستی حاوی اطلاعات وراثتی شان در هسته قرار دارد. -
سلام خسته نباشید.
فشار مایع جنب در هنگام دم عمیق منفی تر از دم عادی و بازدم عادی و بازدم عمیق هست؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to رضا غفاری 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
رضا غفاری 0
من خوندم که شبکه آندوپلاسمی صافه -
رضا غفاری 0 در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقتتون بخیر شبکه آندوپلاسمی صاف و زبر هردو هم کیسه ای و هم لوله ای هستند یا شبکه آندوپلاسمی صاف فقط لوله ای و شبکه آندوپلاسمی زبر فقط کیسه ای هستش؟
-
sara mohammadpour سلام بله
همین فشار منفی باعث میشه هوا وارد شش ها بشه -
رضا غفاری 0 ماده زمینه ای خودش از درشت مولکول هایی مثل پروتیین ها درست شده و آب و مواد معدنی دیگر مثلا در اسکلت مواد معدنی فسفر و کلسیم هستن و درضمن کلاژن و الاستیک جزو ماده زمینه ای نیستن برا همین کتاب میگه ماده زمینه ای و کلاژن <تو متن اینو گفته >
-
سلام خدمت استاد درجه یک و بی نظرم استاد موقاری استاد ببخشید بی زحمت تست زیر رو برسی کنید
چند مورد عبارت مقابل را به درستی تکمیل می کند؟نمی توان گفت کرم..........ماهی..........دارد
الف-برخلاف_قلب با خون تیره
ب-همانند_سامانه گردش بسته
ج- برخلاف_سرخرگ با خون روشن
د- همانند_سیاهرگ با خون تیره
جواب کتاب موارد الف و ج درست است
ولی استاد الف می توان گفت کرم قلب با خون تیره دارد ب می توان گفت کرم سامانه گردش بسته دارد ج می توان گفت کرم سرخرگ با خون روشن دارد د می توان گفت کرم سیاهرگ با خون تیره دارد اگه اشتباه نکنم خودتون فرمودید که در تست مقایسه اگه برا اولی صدق کرد درست اما هیچکدوم که صدق نمی کنه ؟؟؟؟؟
سوال دوم استاد ببخشید من در تستی خوندم که نوشته بود میزنای ها از روی انشعابات آورت و بزرگ سیاهرگ زبرین عبور می کنند نه تنه ی اصلی اما هر چی رو شکل نگاه می کنم میزنای که از کنارشون عبور کرده بی زحمت توضیح بدین که به چه صورته
یا علی -
مهدیه حبیب زاده من دیدم که توی تست ها در نظر میگیرن که چون امیلاز وارد معده میشه اونجا هم گوارش کربوهیدرات داریم ولی معده هم پپسینش توی روده باریک گوارش انجام میده منتها توی تستا میگن که گوارش توی روده بزرگ نداریم چون اصلا ماده ای نمونده که گوارش شه
-
jalal moghari سلام استاد
در روده بزرگ بیکربنات ترشح میشه؟؟ و اینکه هر جا ماده مخاطی ترشح بشه بیکربنات هم ترشح میشه؟؟ -
jalal moghari کتاب ولی اینهارو مشترک گفته بود بله درسته در راه ابریشم هم اینطور فرمودید.
-
استاد گوارش مکانیکی وشیمیایی رو درتمام لوله گوارش داریم؟ میتونیم بگیم بخاطر حرکات کرمی گوارش مکانیکی وجودداره؟
-
سلام اقای موقاری خسته باشید
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Basmechi 2005 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Basmechi 2005
من با اجازه استاد جواب میدم .بله کبد هم یه غده هستش که توی کتاب ها به عنوان بزرگ ترین غده ازش یاد می کنن -
وقت بخیر
.1) این جمله درسته؟غدد بناگوشی و زیرارواره ای مجموعا 4 مجرا دارند.2)مثانه تحت پوشش صفاق هست؟
3)در شکل کتاب دهم صفحه 22 باید محلی که مجرای پانکراس و صفرا وارد دوازدهه میشن رو اسفنکتر بگیریم؟پارسال اینو گفته بودن تو مدرسه