سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری]آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه
قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندی
بچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
-
-
سلام استاد خسته نباشید میخاستم بپرسم از اونجایی که شما گفتید هورمون های اکسی توسین و ضد ادراری در اکسون نورون هایی که مال هیپوتالاموس هستن ولی در هیپوفیز پسین قرار دارند ایا ما تو تستا باید در نظر بگیریم که این اکسون ها هورمون را بههیپوفیز میریزند و از انجا ترشح میشه یا در نظر بگیریم توسط اکسون خودشون ترشح میشه؟؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to saleh am on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
saleh am
سلام من با اجازه استاد جواب میدم
ببینید همون طور که خودتون گفتید آکسون نورون های هیپوتالاموس این هورمون ها رو می سازن و تنها چیزی که هست اینه که این هورمون ها در هیپوفیز پسین ذخیره میشن .
پس از خود پایانه آکسون نورون های هیپوتالاموس که توی هیپوفیز پسین هستش این پیک های شیمیایی ترشح میشن .
اما خب بازم من توی تست ها دیدم می تونن بگنکه از هیپوفیز ترشح میشه -
پرستو بابایی دقیقا درست میگید دوستمون میتونن برت شکل کتاب رو نگاه کنن کاملا مشخصه که اکسون ها از کجا اومدن شکل فصل 4 زیست یازدهم گفتار دوم
-
-
-
-
سلام استاد وقتتون بخیر شبکه آندوپلاسمی صاف و زبر هردو هم کیسه ای و هم لوله ای هستند یا شبکه آندوپلاسمی صاف فقط لوله ای و شبکه آندوپلاسمی زبر فقط کیسه ای هستش؟
-
استاد طبق شکل کتاب درسی در اسمز
سمت چپ که محلول شکر هست
میدونیم که فشار اسمزی این محلول زیاده(هرچی تشنه تره فشار اسمزیش بیشتره)
وقتی به این سمت اسمز شد یعنی مولکول های آب از راست اومدن به سمت چپ ،،،،
وبا توجه به اینکه محلول شکر تشنه تر بود وقتی مقداری آب بهش برسه خب از تشنگیش کم تر میشه و طبق هر چی تشنه تر فشار اسمزی بیشتر ،،،،
فشار اسمزی این محلول شکر کاهش پیدا میکنه ؟
قاعدتاً باید کاهش پیدا کنه و با سمت راست برابر بشه درسته؟
فشاراسمزی سمت راست هم ثابت میمونه؟
لطفا رفع اشکال بفرمائید -
استاد بعد از اسمز
(فشار) آب های خالص و همینطور اندازه و فشار (اسمزی) دو طرف برابر میشه؟ -
-
سلام استاد خسته نباشید وقتتون بخیر استاد ببخشید نقش ویتامین دی بر صفرا چیست ؟
استاد اشک هم شفاف می شه گفت نور هنگام گذشت از اشک هم می شکند ؟
استخوان گیجگاهی ما بیشتر از بافت اسفنجی ؟در کتاب حفره های زیادی درونش نشان داده -
پرستو بابایی در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
saleh am
سلام من با اجازه استاد جواب میدم
ببینید همون طور که خودتون گفتید آکسون نورون های هیپوتالاموس این هورمون ها رو می سازن و تنها چیزی که هست اینه که این هورمون ها در هیپوفیز پسین ذخیره میشن .
پس از خود پایانه آکسون نورون های هیپوتالاموس که توی هیپوفیز پسین هستش این پیک های شیمیایی ترشح میشن .
اما خب بازم من توی تست ها دیدم می تونن بگنکه از هیپوفیز ترشح میشهسلام احسنت
خیلی عالی -
سلام استاد وقت بخیر شما تو ویدیوهای حل تست راه ابریشم گفتین گوارش در روده بزرگ هم داریم مگه گوارش در روده باریک به پایان نمیرسه پس چرا تو روده بزرگ هم داریم؟
-
استاد اون فشاری که وارد میشه به غشا و باعث توقف اسمز میشه
در واقع همون فشار آب خودمونه و باید بهش بگیم فشار اسمزی که باعث توقف اسمز میشه یعنی اسم بزاریم فشاراسمزی ؟
-
استاد رشته های پروتئینی بافت پیوندی جزء ماده زمینه ای محسوب میشوند ؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jalal moghari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
jalal moghari
سلام استاد وقت بخیر مچکرم -
سلام .فوق کلیه و کلیه توسط صفاق پوشیده میشن؟ توی ی تستی خونده بودم که کلیه و فوق کلیه تو محوطه شکمی نیستن
-
سلام استاد برای دهم و یازدهم با هم چه کتاب تستی معرفی میکنید جامه با هم باشه برا تست
-
آقاجان نورون فقط میتونه با غدد و نورون دیگه و سلول های بافت های ماهیچه ای ارتباط برقرار کنه با بقیه نمیتونه درسته؟
-
سلام استاد خسته نباشید
آیا درسته که بگیم چون نوتروفیل از دیگر فاگوسیت ها سریع تره در برخورد با میکروب زود تر میرسه و مقابله می کنه؟
یا باید بگیم که بیگانه خوار های بافتی زود تر با میکروب ها برخورد و مقابله می کنند؟؟ -
پرستو بابایی ممنون بابت راهنماییتون
-
استاد ببخشید کار اصلی کبد چیست ؟
در درسنامه کتابی دیدم نوشته بود( غدد برون ریز هورمون می سازد اما در مورد غده هایی که هم بخش درون ریز و هم برون ریز دارند داستان فرق می کند)
منظورش چیست چه فرقی می کند ؟