فیلم یا درسنامه؟روش مطالعه در ایام مدرسه
-
Zahra Sadeghnezhad درسنامه. مگر اینکه مشکل جدی توی مبحث داشته باشید
فیلم زیادی وقت میگیرهپارسا ایرانی اخه گاهی اوقات فکر می کنم وقتی درسنامه رو می خونم متوجه نمیشم
یا متوجهم شدم توهم اینو دارم که یادم میره
️
️
-
Zahra Sadeghnezhad
سلام و خسته نباشید
قطعا درسنامه خوندن هم وقت کمتری ازتون میگیره و هم مفیدتر هست
میتونین درسنامه بخونین و برای قسمت هایی که متوجه نمیشین از فیلم آموزشی استفاده کنید
در ضمن فراموش نکنید که با اتمام درسنامه خوندن و فیلم دیدن 20درصد آموزشتون تکمیل شده و برای تثبیت شدن مطلب بهتره که انواع تست رو یاد بگیرید و تست های مفیدی بزنین طوری که تست ها قشنگ تحلیل بشه و نکته برداری بشه
حالا هر درس به نوع خودش.@0Mr-Amir0 خیلی ممنون از راهنماییتون
-
بر خلاف نظر دوستان(که البته نظرشون خیلی هم محترمه) بنظر من از اونجایی که تازه داری وارد دهم میشی وقت کافی برای فیلم دیدن رو داری.هیچ درسنامه ای نمیتونه جوری که معلم حرفه ای و کاربلد تدریس میکنه بهت آموزش بده.تست هایی که معلم توی درسنامه ش میاره به نوعی گلچین محسوب میشه که میتونی خیلی راحت قبل از شروع کردن به تست زنی با انواع مختلف تست ها آشنا بشی.و اینکه من خودم واسه اینکه فیلم خیلی وقتم رو نگیره اکثرا روی سرعت 2 یا بعضا 3 میذارم و اینکارم خلاصه میتونی بکنی.دروسی مثل ریاضی و فیزیک و قسمت های مفهومی شیمی(نه حفظیاتش!) واقعا با تدریس معلم بازده خیلی بهتری دارن نسبت به درسنامه(چون احتمالش هست که بخشی از درسنامه رو بد برداشت کنی و کلا اون مبحث توی ذهنت بد جا بیافته!)ولی دبیر کامل برات موضوع رو باز میکنه و به طور اصولی یاد میده!
-
@0Mr-Amir0 خیلی ممنون از راهنماییتون
Zahra Sadeghnezhad
خواهش میکنم -
بر خلاف نظر دوستان(که البته نظرشون خیلی هم محترمه) بنظر من از اونجایی که تازه داری وارد دهم میشی وقت کافی برای فیلم دیدن رو داری.هیچ درسنامه ای نمیتونه جوری که معلم حرفه ای و کاربلد تدریس میکنه بهت آموزش بده.تست هایی که معلم توی درسنامه ش میاره به نوعی گلچین محسوب میشه که میتونی خیلی راحت قبل از شروع کردن به تست زنی با انواع مختلف تست ها آشنا بشی.و اینکه من خودم واسه اینکه فیلم خیلی وقتم رو نگیره اکثرا روی سرعت 2 یا بعضا 3 میذارم و اینکارم خلاصه میتونی بکنی.دروسی مثل ریاضی و فیزیک و قسمت های مفهومی شیمی(نه حفظیاتش!) واقعا با تدریس معلم بازده خیلی بهتری دارن نسبت به درسنامه(چون احتمالش هست که بخشی از درسنامه رو بد برداشت کنی و کلا اون مبحث توی ذهنت بد جا بیافته!)ولی دبیر کامل برات موضوع رو باز میکنه و به طور اصولی یاد میده!
@Mohamad-hosein-Hasani دقیقا با این حرف شما هم موافقم
دقیقا برا همین با درسنامه کمی مشکل دارمفصل 3 ریاضی دهم رو که از روی درس نامه می خوندم خیلی برام سخت بود و از نظرم کلا گیج کننده بود و این باعث میشد نفهمم
ولی اقای لکستانی جوری تدریس کردند که کامل تمام اون مباحث رو فهمیدمفکر کنم پیشنهاد خوبی باشه که فقط 2 یا 3 ساعت فیلم نگاه کنم
خیلی ممنون از راهنماییتون -
پارسا ایرانی اخه گاهی اوقات فکر می کنم وقتی درسنامه رو می خونم متوجه نمیشم
یا متوجهم شدم توهم اینو دارم که یادم میره
️
️
Zahra Sadeghnezhad اینکه متوجه شدید یا نه رو توی حل تست میفهمید.
اگر هم به نظرتون یادتون میره
با حل تست زیاد تثبیتش کنید(به جای خوندن چندین باره ی درسنامه و دیدن فیلمای زیاد)
بعدم اگر با درسنامه و تست و کتاب و... متوجه نشدید
از همون فیلمای آموزشی استفاده کنید
من فقط خواستم بگم اگر چیزی رو با کتاب میتونید پیش ببرید دیگه وقتتون با فیلم تلف نشه -
سلام به همگی
من امسال میرم دهم بعد یه سوال داشتم
به نظرتون فیلم های اموزشی بهتره(حالا فرقی نمی کنه الا باشه یا پکهای بیرون یا هم کلاس خصوصی حضوری باشه )
یا درسنامه حوندن
راستش فیلم دیدن و از روی فیلم جزوه نوشتن واقعا وقتم رو میگیره
یه سری جزوه های استادا رو هم نمی تونم پیدا کنم برا همین بیش تر وقتم میرهجوری که کلا از صبح تا شب مجبور میشم بشیم پای فیلم و دیگه وقت نکنم تست اینا بزنم
نظر شما چیه ؟
کلا از مهر به بعد چطوری بخونم که بیش ترین بازده و کم ترین وقت گیری رو داشته باشم؟
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1400
@تجربیا
soleiman jahan
@ریاضیاZahra Sadeghnezhad در فیلم یا درسنامه؟روش مطالعه در ایام مدرسه گفته است:
سلام به همگی
به نظرتون فیلم های اموزشی بهتره(حالا فرقی نمی کنه الا باشه یا پکهای بیرون یا هم کلاس خصوصی حضوری باشه )
یا درسنامه حوندن
یه سری جزوه های استادا رو هم نمی تونم پیدا کنم برا همین بیش تر وقتم میرهجوری که کلا از صبح تا شب مجبور میشم بشیم پای فیلم و دیگه وقت نکنم تست اینا بزنم
نظر شما چیه ؟
کلا از مهر به بعد چطوری بخونم که بیش ترین بازده و کم ترین وقت گیری رو داشته باشم؟
@تجربیا
soleiman jahan
@ریاضیاسلام
فیلم دیدن خوبه اما زمانی که فقط مباحثی رو ببینید که بلد نیستید یا مشکل دارید و جوری که این مشکل و بلد نبودن با خوندن درسنامه حل نشده باشه دیگه...
چون فیلم دیدن به مرور زمان مطالعه غیر فعال میشه اوایل آدم پلی میکنه هزار تا نکته می نویسه و... بعدش کمتر و کمتر میشه و یه جورایی ذهن تنبل میشه
اگر فیلم زیاد دیده بشه اینطور میشه
واس همین به نظرم اول درسنامه و تدریس معلم مدرسه تون اگر یاد نگرفتید یا مشکل داشتید فیلم اون بخش رو ببینید فقط -
سلام وقتتون بخیر. اگه معلم هاتون منتخب هستن تو استان(مدرسه خوبی درس میخونید) درسنامه تنها هم میتونه کمکتون کنه
ولی اگه نه، از همین الان، همین امروز، همین ساعت دنبال ثبت نام توی کلاس باشید(از مشاور بخوایید برا هر درس راهنماییتون کنه) -
سلام به همگی
یا درسنامه حوندن
نظر شما چیه ؟
@تجربیا
soleiman jahan
@ریاضیاZahra Sadeghnezhad سلام عزیزم
من طبق تجربه ای که خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که بهترین راه این که از درسنامه استفاده کنید و تست زیاد بزنید و از تست ها نکات رو یادبگیرید و اگر جایی مشکلی داشتید که با درسنامه خوندن حل نشد از دبیر خصوصی استفاده کنید.
موفق باشید -
سلام به همگی
یا درسنامه حوندن
نظر شما چیه ؟
@تجربیا
soleiman jahan
@ریاضیاZahra Sadeghnezhad
سلام دوست عزیز!
ببینید برای سال کنکور و دوازدهم؛معمولا فیلم دیدن رو توصیه نمیکنن و کنده؛مگر موارد ضروری و ضعف های جدی
اما شما امسال دهم هستید و خیلی مشکل تایم ندارید؛بنابراین اگر درسی رو متوجه نشدید و ضعیفید موردی نداره فیلم ببینید
اما همچنان اولویت اولتون درسنامه باشه -
سلام بهتره وقتتو بیشتر هدر ندی
باید اول درسنامه رو کامل بخونی اگه چیزی نفهمیدی بری سراغ فیلم -
سلام به همگی
یا درسنامه حوندن
نظر شما چیه ؟
@تجربیا
soleiman jahan
@ریاضیاZahra Sadeghnezhad سرعت فیلم ها رو ببر بالا اولش سخته ولی عادت می کنی
-
سلام منم امسال دهمیم
ب شخصه اولویت اولم تدریس معلم های خودمون و جزوه های خود اون هاست و در مرحله بعد ، بعد از اومدن از مدرسه فیلم تدریس استاد های آلا رو می بینم (چون من اصلااا نمیتونم از درسنامه استفاده کنم و وسواس یادگیری دارم ) برای تثبیت و بعد از اون میرم سراغ تست های مربوط ب مطالب اون روزم .از اونجایی ک پایه دهم پایه کنکور هستش ب نظرم خیلییی خوب یاد گرفتن بیشتر مهمه تا هدر نرفتن وقت
چون ما الان وقت زیادی داریم تقریبا در روز ۷ . ۸ ساعت آزادیم و چ بهتر ک از این تایم برای یادگیری مطالب پایه استفاده کنیم
موفق باشید دوست عزیز