مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل!
-
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
چه ریختن برنامه و حتی چک کردن کاربرگ باشه،چه مشاوره،چه سوال رفع اشکال.
دوستون دارم -
-
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
دوستون دارم -
دوستون دارمهلی عباسی خیلی ممنون لطف دارید
️
️
من یه سوال از حد داشتم که متوجه نشدم، اینجا براتون ارسال کنم؟ -
هلی عباسی خیلی ممنون لطف دارید
️
️
من یه سوال از حد داشتم که متوجه نشدم، اینجا براتون ارسال کنم؟ -
@محمد-خراسانی
سلام محمد عزیز!
اره حتما عزیزم،بفرست کمکت کنم باهم حلش کنیم و ومشکلت حل بشههلی عباسی
من کلا کلا کلا نفهمیدم چپ و راست(توی براکت و توی fof) چجوری فهمید
مثلا چجوری داخل fof(-2) فهمید همسایگی چپ داره؟
مچکر -
هلی عباسی
من کلا کلا کلا نفهمیدم چپ و راست(توی براکت و توی fof) چجوری فهمید
مثلا چجوری داخل fof(-2) فهمید همسایگی چپ داره؟
مچکر@محمد-خراسانی
اولا دمت گرم داری نردبام میزنی
خب ببین عزیزم این جور چپ و راست کسری رو با سه روش حل میکنن:
روش 1)با مثال برات میگم.منفی یکِ مثبت یا همون منفی یک از راست،یعنی یه عددی که یه کوچولو از منفی یک بزرگتره.پس یک تقسیم بر اون عدد از منفی یک کوچکتره(برعکس میشه؛این برعکس شدن همیشگیه و شرطش اینه که هم علامت باشن)
پس 2تقسیم بر اون عدد از منفی دو کوچکتره(1/x رو ضربدر دو کردم طرفین رو شد 2/x)
حالا داخل f داخلی منفی دوِ منفیه.از چپ به منفی دو نزدیک شو؛مقدار f یا همون عدد روی محورy به چی و از چه سمت نزدیک میشه؟از پایین و مقادیر رکمتر به منفی یک؛ینی منفی یک منفی.روش2)مقداری عددی بزار:)مثلا -1 مثبت رو یه عدد مثل -0.9 بگیر
روش3)تابع دو تقسیم بر ایکس تابع نزولیه.از این استفاده کن و به همون راه یک میرسی.
-
@محمد-خراسانی
اولا دمت گرم داری نردبام میزنی
خب ببین عزیزم این جور چپ و راست کسری رو با سه روش حل میکنن:
روش 1)با مثال برات میگم.منفی یکِ مثبت یا همون منفی یک از راست،یعنی یه عددی که یه کوچولو از منفی یک بزرگتره.پس یک تقسیم بر اون عدد از منفی یک کوچکتره(برعکس میشه؛این برعکس شدن همیشگیه و شرطش اینه که هم علامت باشن)
پس 2تقسیم بر اون عدد از منفی دو کوچکتره(1/x رو ضربدر دو کردم طرفین رو شد 2/x)
حالا داخل f داخلی منفی دوِ منفیه.از چپ به منفی دو نزدیک شو؛مقدار f یا همون عدد روی محورy به چی و از چه سمت نزدیک میشه؟از پایین و مقادیر رکمتر به منفی یک؛ینی منفی یک منفی.روش2)مقداری عددی بزار:)مثلا -1 مثبت رو یه عدد مثل -0.9 بگیر
روش3)تابع دو تقسیم بر ایکس تابع نزولیه.از این استفاده کن و به همون راه یک میرسی.
هلی عباسی دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی برام کلا جا افتاد
️
️
فقط منفی یک از سمت چپ رو متوجه نشدم -
هلی عباسی دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی برام کلا جا افتاد
️
️
فقط منفی یک از سمت چپ رو متوجه نشدم -
دوستون دارم -
هلی عباسی بهت تبریک میگم
چ رشته ای رفتی(دانشگاه)؟
چجوری ۱۵۹شدی؟
برنامه ریزیت چی بوده؟
از چه منابعی استفاده کردی؟
چن ساعت در روز مطالعه میکردی؟
ب منم کمک کناصلن هدفی ندارمممم
منم رشتم ریاضی هست پایه دهمFatemeh Soltani 0
سلام فاطمه خانم (:
ممنون از تبریکتون
خیلی خوبه که به ریاضی علاقه مندید ^^
دوست عزیز چرا انقدر عجله دارید؟چرا هولید؟اصصصصصصصلا استرس نداشته باش دوست آلایی من و راحت روند درس خوندنت رو طی کن!دهم رو زیاد کنکوری نخون اصلا (:
اگه برنامه مدرسهت بنظرت رواله؛بااون پیش برو اگه نه هردرسی مشکلی داری بگو بهت منابع بگم و برات برنامه بریزم -
دوستون دارمهلی عباسی
تبریک دوست عزیز(((((:
میشه بگی پایه های دهم و یازدهمت چطور میخوندی؟
یعنی این دوتا سالو سفتتتتتت خوندی یا نه؟
من خودم اصلا خوب نخوندم و الانم سال اخرمه
خودم باور دارم که توی این 1 سال میتونم رتبه زیر 500 بیارم
ولی بازم یه نگرانی هاییی هست دیگه....
هرچند اگه امسال رتبه زیر 500 نیارم و عمومی ها واسه سال دیگه هم حذف باشه پشت کنکور میمونم...
ولی این دوره های مشاورهای الای عزیز رو که میبینم اون رتبه برتر درصد های خیلی خانی نداشته و اینا بازم امیدوار میشم...
و میگن میانگین درصد هات توی ریاضی 60تا70 باشه رشته های تاپ توی بهترین دانشگاه ها قبولی بخصوص اینکه ریاضی هم متقاضیاش کمه....
میدونم بهترین منبع رو یعنی الا رو دارم و خداروشکر یه سال وقت
ولی بازم نگرانی هایی ته دل ادم میمونه
ممنون میشم یه راهنمایی بکنی️
-
Fatemeh Soltani 0
سلام فاطمه خانم (:
ممنون از تبریکتون
خیلی خوبه که به ریاضی علاقه مندید ^^
دوست عزیز چرا انقدر عجله دارید؟چرا هولید؟اصصصصصصصلا استرس نداشته باش دوست آلایی من و راحت روند درس خوندنت رو طی کن!دهم رو زیاد کنکوری نخون اصلا (:
اگه برنامه مدرسهت بنظرت رواله؛بااون پیش برو اگه نه هردرسی مشکلی داری بگو بهت منابع بگم و برات برنامه بریزمهلی عباسی خودمم خندم گرفت از پیامم
ببخشید
هنوز برنامه ایی ندادن
خیلی دوست دارم رتبم پایین بشه و اینکه اصلن نمیدونم چی برم بعدن تو دانشگاه
همینطور بی هدفمنمونه دولتی قبول شدمه تعجب کردم قبول شدم چون زیاد سخت نمیگرفتم تو درس خواندن و نه کتابی و نه کلاسی رفتم و نه تست زدم فقط یک کتاب سی و یک استان گرفتم که اونم سفیده و همون تدریسا معلم بود که زیاد سر کلاس نبودم ولی خب در کل دیگ قبول شدم اما خب استرس دارم که نتونم اونجا درس بخونم و کلن کنکور رتبم اوکی نباشه
-
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من یکمی در درس شیمی ضعیف هستم میخواستم ببینم شما واسه شيمی چه کتابی رو پیشنهاد میکنین -
هلی عباسی
تبریک دوست عزیز(((((:
هرچند اگه امسال رتبه زیر 500 نیارم و عمومی ها واسه سال دیگه هم حذف باشه پشت کنکور میمونم...
ولی این دوره های مشاورهای الای عزیز رو که میبینم اون رتبه برتر درصد های خیلی خانی نداشته و اینا بازم امیدوار میشم...
و میگن میانگین درصد هات توی ریاضی 60تا70 باشه رشته های تاپ توی بهترین دانشگاه ها قبولی بخصوص اینکه ریاضی هم متقاضیاش کمه....
Miss Ataee
سلام دوست الایی عزیز
ممنون^^
ببینید من سال دهم ویازدهم صفر صفر بودم(:
من دقیقا یادمه وسطای سال یازدهم،بخدا نفر آخر شدم):
نه که جزو چنتای اخر؛خود اخر (:
همه چیز شدنیه دوست عزیز (((: -
هلی عباسی
تبریک دوست عزیز(((((:
Miss Ataee
به میانگین درصد هم دقت نکن عزیز،چون هرسال تقریبا یک درس فوق سخته.مثلا پارسال و امسال ریاضی+شیمی
من خودم با ریاضیه نزدیک ۵۵ و شیمی ۵۰ این رتبه رو اوردم پس صرفا لازم نیست بری بالای ۷۰ درصد صرفا! -
هلی عباسی خودمم خندم گرفت از پیامم
ببخشید
هنوز برنامه ایی ندادن
خیلی دوست دارم رتبم پایین بشه و اینکه اصلن نمیدونم چی برم بعدن تو دانشگاه
همینطور بی هدفمنمونه دولتی قبول شدمه تعجب کردم قبول شدم چون زیاد سخت نمیگرفتم تو درس خواندن و نه کتابی و نه کلاسی رفتم و نه تست زدم فقط یک کتاب سی و یک استان گرفتم که اونم سفیده و همون تدریسا معلم بود که زیاد سر کلاس نبودم ولی خب در کل دیگ قبول شدم اما خب استرس دارم که نتونم اونجا درس بخونم و کلن کنکور رتبم اوکی نباشه
Fatemeh Soltani 0
نه دوست عزیز چرا خندهتون گرفت؛خیلی هم خوبه دنبال رتبه خوبید اما الان خیلی زوده.اما هدف والاییه و نشون میده خیلی پشتکار قتی ای دارید که از الان به فکرشید!
خیییلی تبریک میگم قبول شدید نمونه دولتی(:
دمت هم گرم بدون کتابی چیزی قبول شدی پس ذهن و هوش قوی ای داری بنظرم
برای انتخاب رشته هم زوده.میدونی ماها تابستون بعد کنکور انتخاب میکنیم؟ (:
و همون سال دوازدهم آشنا میشیم با رشته ها -
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من یکمی در درس شیمی ضعیف هستم میخواستم ببینم شما واسه شيمی چه کتابی رو پیشنهاد میکنینmlika hoveida
سلام ملیکا خانم
دوست عزیز بنده این سه کتاب رو براتون توضیح میدم ببینید کدوم متناسب سطحتونه:
۱)میکرو: درسنامه عالی+تستای خوب.مناسب برای کندخوانی بنظرم
۲)بهمن بازرگان:درسنامه بسیااااار طولانی و تشریحی؛بعضی جاها بیش از حد توضیح داده
اگر درسنامه قوی میخواید عالیه
۳)خیلی سبز:درسنامهش کوتاه و نکته ایه؛بیشتر مناسب اینه که فقط باهاش تست بزنید
حالا خودتون بگید؛درسنامه قوی میخواید؟حوصله زیاد خوندن دارید؟حجم زیاد میتونید بخونید؟بازرگان
فقط تست میخواید و درسنامه مفصل نمیخواید؟خودتون درسارو از دبیر و جزوه یاد میگیرید؟خیلی سبز
هردورو میخواید؟میخواید ریز خوانی و درس خوندن درس به درس جزئی کنید؟میکرو -
mlika hoveida
سلام ملیکا خانم
دوست عزیز بنده این سه کتاب رو براتون توضیح میدم ببینید کدوم متناسب سطحتونه:
۱)میکرو: درسنامه عالی+تستای خوب.مناسب برای کندخوانی بنظرم
۲)بهمن بازرگان:درسنامه بسیااااار طولانی و تشریحی؛بعضی جاها بیش از حد توضیح داده
اگر درسنامه قوی میخواید عالیه
۳)خیلی سبز:درسنامهش کوتاه و نکته ایه؛بیشتر مناسب اینه که فقط باهاش تست بزنید
حالا خودتون بگید؛درسنامه قوی میخواید؟حوصله زیاد خوندن دارید؟حجم زیاد میتونید بخونید؟بازرگان
فقط تست میخواید و درسنامه مفصل نمیخواید؟خودتون درسارو از دبیر و جزوه یاد میگیرید؟خیلی سبز
هردورو میخواید؟میخواید ریز خوانی و درس خوندن درس به درس جزئی کنید؟میکرو