مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل!
-
زهرا محمدی 7
ببینید سه تا چیز رو درنظر داشته باشید همیشه؛قول میدم ردیف بشه شیمیتون
۱)روتین حفظیات و مفاهیم!حتما هرچند وقت یه بار جزوه/درسنامه/خلاصهنویسی های خودتون رو مرور کنید.بسیار مفیده
۲)برای مسائل؛بهترین چیز اینه که مفهومی کار کنید و تیپ بندی مسائل رو اوکی شید.بنظرم کتاب های میکرو یا مبتکران رو اگه دارید عالیه برای مسائل
۳)از تست ترکیبی و آزمونی اصلاااااا غافل نشید.بهترین چیزه.چون سنجیدن شیمی اصلش با ایناعه.تستای آزمون های قبلی و مختلف/تست های بخش "پخش و پلا"ی میکرو/خیلی سبز هم تهش داره تست های از همه فصل
اینا موارد خوبینهلی عباسی خیییلی ممنونم از راهنمایی تون حتما انجام شون می دم ایشالله که نتیجه بده
-
هلی عباسی خیییلی ممنونم از راهنمایی تون حتما انجام شون می دم ایشالله که نتیجه بده
زهرا محمدی 7 خواهش میکنم
ایشالا که موفق باشید -
سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم من سال دهم و یازدهم رو اصلا نخوندم و الان میخوام دوازدهم رو بخونم ولی میخوام بدونم میتونم دوازدهم رو بدون اینکه دهم و یازدهم رو بلد باشم بخونم یا باید دهم و یازدهم رو اول بخونم بعد دوازدهم رو .
اگر میشه شما یه راهنمایی کنین و پیش نیاز دروس شیمی فیزیک و ریاضی دوازدهم رو به من بگین -
سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم من سال دهم و یازدهم رو اصلا نخوندم و الان میخوام دوازدهم رو بخونم ولی میخوام بدونم میتونم دوازدهم رو بدون اینکه دهم و یازدهم رو بلد باشم بخونم یا باید دهم و یازدهم رو اول بخونم بعد دوازدهم رو .
اگر میشه شما یه راهنمایی کنین و پیش نیاز دروس شیمی فیزیک و ریاضی دوازدهم رو به من بگینسالار Vakili سلام خسته نباشی
ببین حقیقتا اینکه کلی بگیم پیش نیاز میخواد یا نه سخته! اما ببین فیزیک که کاملا و 100 درصد متفاوته و هیچ ربطی نداره به فیزیک 10 و 11.(سرعت شناسی و نیروشناسی که نداشتیم در پایه؛موج هم که نداشتیم!فیزیک هسته ای هم که هیچ!)
شیمی هم والا همینجوره و کاملا متفاوته؛شاید یه سری جاها مفاهیم ریز مشترک داشته باشه اما خیالت راحت اگه الان سفت بخونی در حد نمره 20 و درصد 100 میتونی!
ریاضی اما بحثش جداست و نمیتونم کلی بگم چجوره
درضمن سعی کن همینجوری که 12 ام رو خوب میخونی؛ده و یازده روهم موازی پیش بیار و بخون!
موفق باشی دوست خوبم -
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
چه ریختن برنامه و حتی چک کردن کاربرگ باشه،چه مشاوره،چه سوال رفع اشکال.
دوستون دارمهلی عباسی سلام خسته نباشید
میگم با توجه به تغییرات کنکور ۱۴۰۲ در هفته لازمه برای هریک از دروس عمومی حداقل و حداکثر چند ساعت وقت بزاریم تا نتیجه خوبی بگیریم؟ مثلا خودتون در چند ساعت وقت میذاشتید؟(حتی سلامت و بهداشت و ...) -
هلی عباسی سلام خسته نباشید
میگم با توجه به تغییرات کنکور ۱۴۰۲ در هفته لازمه برای هریک از دروس عمومی حداقل و حداکثر چند ساعت وقت بزاریم تا نتیجه خوبی بگیریم؟ مثلا خودتون در چند ساعت وقت میذاشتید؟(حتی سلامت و بهداشت و ...)@محمد-خراسانی
1.فارسی: داشتن روتین مهمترین چیزه.هرشب یا هردوشب یبار حتما مطالعه داشته باشید.فارسی یه اسبه که اگه مرتب بهش سر بزنید،خیلی راحت بهت سواری میده و لذت بخش هم هست؛اما اگه ولش کنی فرار میکنه و گرفتنش سخته!
2.عربی:زیاد ساعت مطالعه مهم نیس.مث فارسی هم نیس هرشب.مهم اینه که اون مفهوم درسه رو یاد بگیری.اونو یادبگیری دیگه حله؛چ تست کم بزنی چ زیاد.فک نکنم هفته ای بیش از 3-4 ساعت لازم باشه.
3.دینی:خب واضحه ک مطالعه مستمر میخواد.هفته ای 5 بنظرم لازمه
4.زبان:چون خوندنش کنکوری نیس ؛نمیتونم چیز خاصی بگم ... -
@محمد-خراسانی
1.فارسی: داشتن روتین مهمترین چیزه.هرشب یا هردوشب یبار حتما مطالعه داشته باشید.فارسی یه اسبه که اگه مرتب بهش سر بزنید،خیلی راحت بهت سواری میده و لذت بخش هم هست؛اما اگه ولش کنی فرار میکنه و گرفتنش سخته!
2.عربی:زیاد ساعت مطالعه مهم نیس.مث فارسی هم نیس هرشب.مهم اینه که اون مفهوم درسه رو یاد بگیری.اونو یادبگیری دیگه حله؛چ تست کم بزنی چ زیاد.فک نکنم هفته ای بیش از 3-4 ساعت لازم باشه.
3.دینی:خب واضحه ک مطالعه مستمر میخواد.هفته ای 5 بنظرم لازمه
4.زبان:چون خوندنش کنکوری نیس ؛نمیتونم چیز خاصی بگم ...هلی عباسی تشکر
️
-
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
دوستون دارمهلی عباسی مجددا سلام خسته نباشید
میگم جزوه خودتون رو از مطالب اصولی و پایه فارسی مثل:تعداد جملات، تشخیص مفعول/فاعل/نهاد ،تشخیص متمم، هسته جمله، بخش های مختلف یک جمله و ... دارید؟ من از کلاس هفتم تو این مسائل لنگ میزنم
ممنون -
دوستون دارمهلی عباسی سلام وقتتون بخیر . ب نظرتون شرکت در ازمون حضوری قلم چی چقد موثره؟ اگر خودمون دفترچه رو بگیریم و شبیه سازی کنیم به طور کامل ، و فقط درصد ها برامون مهم باشه ، خوبه؟چون تو این ازمونا تقلب خیلی زیاده و این تراز و رتبه در شهر و … واقعا رو روحیه تاثیر بدی میزاره.اگه هدف فقط بالابردن درصد باشه بهتر نیست؟
-
ی سوال دیگه هم ک داشتم در مورد کتابای موج آزمون و فصل آزمونه. اینارو درصورتی ک بخوایم دی کنکور بدیم از کی باید بزنیم؟ مثلا اگه اینجوری باشه ک هر مبحثیو ک کامل خوندیم بریم تستاشو از این کتابا ب عنوان ج بندی بزنیم و روزای منتهی ب کنکور نشان دار هاشونو مرور کنیم خوبه؟
-
هلی عباسی سلام وقتتون بخیر . ب نظرتون شرکت در ازمون حضوری قلم چی چقد موثره؟ اگر خودمون دفترچه رو بگیریم و شبیه سازی کنیم به طور کامل ، و فقط درصد ها برامون مهم باشه ، خوبه؟چون تو این ازمونا تقلب خیلی زیاده و این تراز و رتبه در شهر و … واقعا رو روحیه تاثیر بدی میزاره.اگه هدف فقط بالابردن درصد باشه بهتر نیست؟
@mahshid-avajian
نه ایرادی نداره؛بد هم نیست؛کما اینکه اصلا بعضی وقتا میگن آزمونای سالای پیش رو بزنید(و قیاس با بقیه مهم نیست)
اما ۱۰۰ درصد اینجور نباشید!چون بالاخره باید بدونید در چه سطحی هستید!
اگر مدرسهتون داخل مدرسه میگیرن؛خیلی خوبهاگر نه که سعی کنید هردوسه تا آزمون یه بار؛هماهنگ با کشوری بدید -
ی سوال دیگه هم ک داشتم در مورد کتابای موج آزمون و فصل آزمونه. اینارو درصورتی ک بخوایم دی کنکور بدیم از کی باید بزنیم؟ مثلا اگه اینجوری باشه ک هر مبحثیو ک کامل خوندیم بریم تستاشو از این کتابا ب عنوان ج بندی بزنیم و روزای منتهی ب کنکور نشان دار هاشونو مرور کنیم خوبه؟
-
@mahshid-avajian
نه ایرادی نداره؛بد هم نیست؛کما اینکه اصلا بعضی وقتا میگن آزمونای سالای پیش رو بزنید(و قیاس با بقیه مهم نیست)
اما ۱۰۰ درصد اینجور نباشید!چون بالاخره باید بدونید در چه سطحی هستید!
اگر مدرسهتون داخل مدرسه میگیرن؛خیلی خوبهاگر نه که سعی کنید هردوسه تا آزمون یه بار؛هماهنگ با کشوری بدید -
دوستون دارمهلی عباسی سلام خیلی خوشحالم براتون
به امید موفقیت های روز افزونمیشه خواهش کنم تو رو خدا به من کمک کنید لطفا واقعا با این حرفتون یکم امید گرفتم، امیدوارم جواب بدین
میشه مشاور من باشید؟ -
@mahshid-avajian ببینید ما تجربه اینارو-وقتی میخواستیم تیر کنکور بدیم- در عید داشتیم؛ینی سه ماه قبل(و بعدش آزمون فقط)
اما برای دی اطلاعی ندارم؛ب هرحال بدونید جمع بندیه؛ینی باید اول کاملا یک درس رو خونده باشیدهلی عباسی سلام خیلی خوشحالم براتون
به امید موفقیت های روز افزونمیشه خواهش کنم تو رو خدا به من کمک کنید لطفا واقعا با این حرفتون یکم امید گرفتم، امیدوارم جواب بدین
میشه مشاور من باشید؟ -
دوستون دارمهلی عباسی میشه ی پیام تو خصوصی بدین
-
دوستون دارمهلی عباسی کاش جواب بدین
-
سلام شبتون بخیر
من کمک میخواستم چطوری میتونم باهاتون در ارتباط باشم؟