مشاوره و رفع اشکال رایگان یک فارغ التحصیل!
-
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
چه ریختن برنامه و حتی چک کردن کاربرگ باشه،چه مشاوره،چه سوال رفع اشکال.
دوستون دارمهلی عباسی سلام داداش ، من شرایطمو میگم کامل شاید بتونی کمکم بکنی
من امسال که سال دوزادهمم مدرسه نمیرم و میخوام خونه بخونم ، از طرفی خیلی سرخورده و ناراحتم که هر برنامه خودم یا برنامه ریزیم میریزیم عملی نمیشه کاملا و خیلی مشکل اجراش ، از اون طرف یه خلا معلم دارم که چون آلا همه جوره نمیتونه جای مدرسه بگیره باید معلم خصوصی بگیرم و اونم قیمتش خیلی بالاست. دلیل اصلی مدرسه نرفتنم هم صرفه جویی توی وقت
حالا به نظرت چیکار میتونم بکنم ؟ -
سلام رفقا!بنده علی هستم،امسال کنکور ریاضی دادم و رتبه م شد 159.از آلا هم گهگاهی استفاده می کردم.دبیرستانم هم علامه حلی بوده
رفقا من خیلی دوس دارم حالا که خودم به یه جایی رسیدم(البته رتبه م خیلی هم تحفه خاصی نیست!)دست بقیه رو بگیرم و کمکشون کنم.فلذا از همین تریبون و درهمین تاپیک اعلام آمادگی میکنم برای هرگونه کمک کردن بهتون
دوستون دارمهلی عباسی شیمی هم صفر صفرم لطفاً بگو با خیلی سبز بخونم یا میکرو
-
هلی عباسی سلام داداش ، من شرایطمو میگم کامل شاید بتونی کمکم بکنی
من امسال که سال دوزادهمم مدرسه نمیرم و میخوام خونه بخونم ، از طرفی خیلی سرخورده و ناراحتم که هر برنامه خودم یا برنامه ریزیم میریزیم عملی نمیشه کاملا و خیلی مشکل اجراش ، از اون طرف یه خلا معلم دارم که چون آلا همه جوره نمیتونه جای مدرسه بگیره باید معلم خصوصی بگیرم و اونم قیمتش خیلی بالاست. دلیل اصلی مدرسه نرفتنم هم صرفه جویی توی وقت
حالا به نظرت چیکار میتونم بکنم ؟Amin Oveici
سلام امین عزیزم(:
دوست عزیز چرا مدرسه نمیری؟پشت کنکوری هستی؟اخه مگه نمیدونی تماااام رتبه تک رقمی ها و دورقمی ها همه مدرسه میرفتن؟
اخه بخوای همه درساهم کلاس بری و معلم بگیری که هزینه زیاد میشه...
من تجربه چنین چیزی رو ندارم؛اما میدونم اولین و واجبترین کار گرفتن یه مشاوره!اصلا بدون مشاور و برنامه ریختن توسط اون پیش نرو.من چون خودم تجربه چنین چیزی ندارم نمیتونم برات برنامه بچینم وگرنه اینکارو میکردم؛اما الان میتونم به یه مشاور خوب معرفیت کنم و حتی اگه بخوای برا هزینهش بهش بگم تخفیف بده.
اما درمورد شیمی؛اگه صفری صرفا مبتکران(بهمن بازرگان)بخون+برا خودت خلاصه نویسی کن -
Amin Oveici
سلام امین عزیزم(:
دوست عزیز چرا مدرسه نمیری؟پشت کنکوری هستی؟اخه مگه نمیدونی تماااام رتبه تک رقمی ها و دورقمی ها همه مدرسه میرفتن؟
اخه بخوای همه درساهم کلاس بری و معلم بگیری که هزینه زیاد میشه...
من تجربه چنین چیزی رو ندارم؛اما میدونم اولین و واجبترین کار گرفتن یه مشاوره!اصلا بدون مشاور و برنامه ریختن توسط اون پیش نرو.من چون خودم تجربه چنین چیزی ندارم نمیتونم برات برنامه بچینم وگرنه اینکارو میکردم؛اما الان میتونم به یه مشاور خوب معرفیت کنم و حتی اگه بخوای برا هزینهش بهش بگم تخفیف بده.
اما درمورد شیمی؛اگه صفری صرفا مبتکران(بهمن بازرگان)بخون+برا خودت خلاصه نویسی کنهلی عباسی مرسیییییی
مشاور دارم ولی اصلا خوب عمل نکرده لطفاً اگر میشه یه مشاور خوب معرفی کنید و در مورد کتاب بازرگان ، مگه سطحش بالا نیست و حجم زیادی نداره چطوری بخونم ؟ -
هلی عباسی مرسیییییی
مشاور دارم ولی اصلا خوب عمل نکرده لطفاً اگر میشه یه مشاور خوب معرفی کنید و در مورد کتاب بازرگان ، مگه سطحش بالا نیست و حجم زیادی نداره چطوری بخونم ؟Amin Oveici
مشاور رو چشم؛یه پیام بده توی خصوصی همین سایت تا صحبت هارو بکنیم
اما درمورد کتاب؛ببینید دوست عزیز بنظرم تنها کتابی که بتونه یه نفر رو از صفر ببره بالا مبتکرانه.میکرو رو باید اگه سطحت متوسطه بخونی؛چون درسنامهش زیاد خوب نیست.نال کساییه که فقط نگاه جزیی میخان بندازن.اما شمایی که میگی صفری؛نیاز داری خیییلی درسنامه خوب و کامل و جامعی داشته باشی که این یا توسط دبیر صورت میگیره(که نداری)یا مبتکران (: -
Amin Oveici
اما درمورد کتاب؛ببینید دوست عزیز بنظرم تنها کتابی که بتونه یه نفر رو از صفر ببره بالا مبتکرانه.میکرو رو باید اگه سطحت متوسطه بخونی؛چون درسنامهش زیاد خوب نیست.نال کساییه که فقط نگاه جزیی میخان بندازن.اما شمایی که میگی صفری؛نیاز داری خیییلی درسنامه خوب و کامل و جامعی داشته باشی که این یا توسط دبیر صورت میگیره(که نداری)یا مبتکران (: -
Fatemeh Soltani 0
نه دوست عزیز چرا خندهتون گرفت؛خیلی هم خوبه دنبال رتبه خوبید اما الان خیلی زوده.اما هدف والاییه و نشون میده خیلی پشتکار قتی ای دارید که از الان به فکرشید!
خیییلی تبریک میگم قبول شدید نمونه دولتی(:
دمت هم گرم بدون کتابی چیزی قبول شدی پس ذهن و هوش قوی ای داری بنظرم
برای انتخاب رشته هم زوده.میدونی ماها تابستون بعد کنکور انتخاب میکنیم؟ (:
و همون سال دوازدهم آشنا میشیم با رشته ها -
دوستون دارمهلی عباسی
سلام تشکر از شما
آزمون ندادن توی سال کنکور چقدر تاثیر گذاره؟
من سال دوممه پارسال قلمچی شرکت کردم ولی آزمونارو جدی نگرفتم و رتبهم خوب نشدامسال خانواده دیگه اجازه نمیدن شرکت کنم (هیچ راهی نداره عملا
)
خب من گوشی رو هم جمع کردم چون هیچ کنترلی روش ندارم و با گوشی مامانم گاهی میام انجمن (در مجموع هفتهای یک ساعت) و نمیتونم سوالاشو دانلود کنم و جواب بدم. حالا سوالم اینه حتی اگه منظمم درس خوند بدون آزمون مشکلی پیش میاد؟ -
Amin Oveici
اما درمورد کتاب؛ببینید دوست عزیز بنظرم تنها کتابی که بتونه یه نفر رو از صفر ببره بالا مبتکرانه.میکرو رو باید اگه سطحت متوسطه بخونی؛چون درسنامهش زیاد خوب نیست.نال کساییه که فقط نگاه جزیی میخان بندازن.اما شمایی که میگی صفری؛نیاز داری خیییلی درسنامه خوب و کامل و جامعی داشته باشی که این یا توسط دبیر صورت میگیره(که نداری)یا مبتکران (:هلی عباسی ممنون از لطفتون حتما به توصیه هاتون گوش میدم ، پیام هم دادم بهتون
-
Miss Ataee
سلام دوست الایی عزیز
ممنون^^
ببینید من سال دهم ویازدهم صفر صفر بودم(:
من دقیقا یادمه وسطای سال یازدهم،بخدا نفر آخر شدم):
نه که جزو چنتای اخر؛خود اخر (:
همه چیز شدنیه دوست عزیز (((:هلی عباسی
خیلی خوشحال شدم(((:
نه برای اینکه اخر بودیدا نه.....
برای اینکه وضعیت متشابهی داریم
لطف میکنید ساعت های مطالعهتون رو هم بگید️
-
Miss Ataee
به میانگین درصد هم دقت نکن عزیز،چون هرسال تقریبا یک درس فوق سخته.مثلا پارسال و امسال ریاضی+شیمی
من خودم با ریاضیه نزدیک ۵۵ و شیمی ۵۰ این رتبه رو اوردم پس صرفا لازم نیست بری بالای ۷۰ درصد صرفا!هلی عباسی
منطقه چند هستید شما؟
و اینکه الان مجاز به انتخاب توی دانشگاه امیرکبیر شدید؟ -
سلام اقای عباسی من امسال میرم یازدهم ریاضی میشه بگید برای درسای تخصصی چه کتابی بگیرم در ضمن من پایه دهم کامل تست زدم وپایم قوی هستو در کل کتابای متوسط و دشوار میخوام کلا کنکور پوشش بده الان واسه درسا چی بگیرم.در ضمن درد دوران مدرسه چقدر مطالعه خوبه و زمانیکه مدرسه نمیریم چقدر مطالعه کنیم؟
-
Miss Ataee
سلام دوست الایی عزیز
ممنون^^
ببینید من سال دهم ویازدهم صفر صفر بودم(:
من دقیقا یادمه وسطای سال یازدهم،بخدا نفر آخر شدم):
نه که جزو چنتای اخر؛خود اخر (:
همه چیز شدنیه دوست عزیز (((: -
هلی عباسی
خیلی دوست دارموبدونم شما سال آخر چه کردید که این چنین شد
میشه اگر امکان اش هست از تجربیاتتون بگید@salma-khajavi
فقط با برنامه مشاورم پیش رفتمروی نقطه قوتام خیلی مانور رفتم و روشون زوم کردم.سعی کردم نقاط ضعفمو پوشش بدم اما اواخر سال دیگه نقاط ضعفو ول کردم و چسبیدم به همون نقاط قوت.سعی میکردم با کسایی رفاقت کنم که درسخونن و رقابت ایجاد بشه.سعی میکردم از یه آزمون استفاده نکنم و تنوع ایجاد کردم(بنابر برنامه مدرسه)
-
سلام اقای عباسی من امسال میرم یازدهم ریاضی میشه بگید برای درسای تخصصی چه کتابی بگیرم در ضمن من پایه دهم کامل تست زدم وپایم قوی هستو در کل کتابای متوسط و دشوار میخوام کلا کنکور پوشش بده الان واسه درسا چی بگیرم.در ضمن درد دوران مدرسه چقدر مطالعه خوبه و زمانیکه مدرسه نمیریم چقدر مطالعه کنیم؟
Mahdi Rezaie سلام اقا مهدی عزیز!موفق باشی در سال آینده ت عزیزم!خوشحالم و بهت تبریک میگم که پایه ت قویه و افرین.
یه نکته ای همین اول کار بهت بگم(و دوستان دیگه)منبع سخت و قوی رو بعنوان منبع اول معمولا استفاده نکنید!بزاریدش منبع دوم یا کمکی.
حسابان سطح بالا و سخت =نردبام(عالی و جامع)/بعدش:خوشخوان/بعدش:آی کیو(زیاد خوشم نمیاد)
هندسه:آی کیو پایه(چاپ قدیمیه)(آی کیو جامع نه ها،اون چرته)/نردبام(خییلی یازدهمش سخته؛بنظرم بدرد نخوره اصلا)
گسسته:خیلی سبز عااااااااالیه کامله و جامع(البته شما یازدهمی.اگه کتاب آمار احتمال میخوای،میکرو خوبه)
فیزیک:نردبام سطح بالاعه
شیمی:مبتکران و میکرو جامع(تالیف استاد ایزدی و سایر)سطح بالاعه.نردبام و آی کیو نداشتم نمیدونم چجورن. -
هلی عباسی
منطقه چند هستید شما؟
و اینکه الان مجاز به انتخاب توی دانشگاه امیرکبیر شدید؟Miss Ataee
تشکر^^ بنده هم خوشحالم^^ایشالا شما رتبه تون از من بهتر شه
ساعات مطالعه والا عزیز متغیره بنابر زمان.یعنی اوایل سال با اواخر سال فرق داشت
من رشته زدم برق شریف و ان شاالله میارم
بله امیرکبیر قطعا مجاز شدم
و اینکه منطقه م هم 1 بود -
هلی عباسی
سلام تشکر از شما
آزمون ندادن توی سال کنکور چقدر تاثیر گذاره؟
من سال دوممه پارسال قلمچی شرکت کردم ولی آزمونارو جدی نگرفتم و رتبهم خوب نشدامسال خانواده دیگه اجازه نمیدن شرکت کنم (هیچ راهی نداره عملا
)
خب من گوشی رو هم جمع کردم چون هیچ کنترلی روش ندارم و با گوشی مامانم گاهی میام انجمن (در مجموع هفتهای یک ساعت) و نمیتونم سوالاشو دانلود کنم و جواب بدم. حالا سوالم اینه حتی اگه منظمم درس خوند بدون آزمون مشکلی پیش میاد؟@mahdieh-t
دوست عزیز آزمون ندادن بنظرم یک حرکت سمی هست!شما باید منظم بایک برنامه آزمونی پیشروی کنید و هی خودتونو بسنجید که چقدر خوب خوندید؟کدوم درستون قوی شده؟پیشرفت کردید؟نقاط ضعفتون کجاست؟چقدر از بقیه جلویید؟
اگه آزمون ندید؛این نقاط ضعفو خواهید داشت:
1.نمیفهمید نقاط ضعفتون چیه که روش کار کنید و همینجور خواهند موند
2.نمیفهمید در چه بازه رتبه ای هستید و بچه ها چجور پیش میرن
3.نمیفهمید سرعت تست زنیتون چیه
4.با محیط تست زدن و کنکوری آشنا نمیشید و دور میشید هی
5.با تست های متنوع تالیفی خوب که نزدیک کنکوره آشنا نمی شید -
دوستون دارمهلی عباسی
اقای عباسی لطف میکنید اگه حوصلتون میکشه کل سال 12 رو جزبه جز و تا جایی که ممکنه نکات رو بنویسید
ما نیازمندیم تجربیات شمارو بدونیم....
لطف میکنید بنویسید️