چالش تست۲
-
سلام
لطفا فقط گزینه رو بگید بدون تحلیل تا بصورت رندوم یکی از افرادی که درست پاسخ دادن رو منشن کنیم تحلیل کنند(امکان رونویسی میاد پایین:)
تست دوم
هنگام رخ دادن آسیب بافتی و روی دادن پاسخ موضعی نوعی از سلول های ایمنی با دو روش با عامل بیگانه مقابله میکنند ،کدام گزینه در مورد این نوع سلول های ایمنی نادرست است؟۱)برخلاف گویچه هایی با تیره ترین دانه،نمیتواندد به مواد حساسیت زا پاسخ دهند.
۲)میتوانند در تمام بافت های بدن حضور داشته و با عامل بیگانه مقابله کنند
۳)بدون ایحاد رشته دوک توسط یاخته های مادری خود در بافت ایجاد شده اند
۴)نمیتوانند با ترشح موادی،همزمان با کاهش فشار اسمزی خون در ان موضع،سبب خروج بیشتر خوناب نیز شوند.تجربیا
یازدهم
Rahman Atafat@
Soniaaa@
pouya hosein pour@
M.Shajarian@
Farzam Yousefi@
erfan f@
Reza Dolatsha@
Allen Gamer@
و بقیه که الان حضور ذهن ندارم:) -
و منشنایی که از نو باید باشن
-
@Rahman-Atafat
@Soniaaa
pouya hosein pour
@M-Shajarian
@Farzam-Yousefi
@erfan-f -
@Zeinab-Evazi
شما ایدیتون یادم نمیومد:) -
بقیه هم نظر بدن یک ساعت بعد جوابو میگم یا یکی رو
که درست گفته منشنن میکنم بگه -
M Mo Xo marked this topic as a question on
-
سلام و منی که تازه از آزمون اومدم :////
گزیینه 4 -
سلام و منی که تازه از آزمون اومدم :////
گزیینه 4@erfan-f
خسته نباشی:)
منتظر باشیم فعلا️
-
سلام
لطفا فقط گزینه رو بگید بدون تحلیل تا بصورت رندوم یکی از افرادی که درست پاسخ دادن رو منشن کنیم تحلیل کنند(امکان رونویسی میاد پایین:)
تست دوم
هنگام رخ دادن آسیب بافتی و روی دادن پاسخ موضعی نوعی از سلول های ایمنی با دو روش با عامل بیگانه مقابله میکنند ،کدام گزینه در مورد این نوع سلول های ایمنی نادرست است؟۱)برخلاف گویچه هایی با تیره ترین دانه،نمیتواندد به مواد حساسیت زا پاسخ دهند.
۲)میتوانند در تمام بافت های بدن حضور داشته و با عامل بیگانه مقابله کنند
۳)بدون ایحاد رشته دوک توسط یاخته های مادری خود در بافت ایجاد شده اند
۴)نمیتوانند با ترشح موادی،همزمان با کاهش فشار اسمزی خون در ان موضع،سبب خروج بیشتر خوناب نیز شوند.تجربیا
یازدهم
Rahman Atafat@
Soniaaa@
pouya hosein pour@
M.Shajarian@
Farzam Yousefi@
erfan f@
Reza Dolatsha@
Allen Gamer@
و بقیه که الان حضور ذهن ندارم:)Mo Xo
خودتون طراحی کردین؟ -
Mo Xo
خودتون طراحی کردین؟@erfan-f
بله
ی تایپیک دیگم زدم اونم برسی کنید نکاتش بد نیست -
4 ؟
-
نادرست گفته
-
مثل اینکه اینو زیاده روی کردم....
خودم تحلیل میکنم
منظور سوال درشت خوار ها هستشگزینه یک تیره ترین میشه بازوفیل که با ترشح هیستامین به حساسیت واکنش نشون میده اما ماکروفاژ ها مثلا از کروه درشت خوار ها نسبت به حساسیت بی حسن:) پس گفته برخلاف درسته
گزینه دو غلطه دارینه ای و ماکروفاژ و... در خون وجود ندارند خونم یه بافته خب
چرا گفته تمام بافت ها؟
گزینه سه درشت خوار ها حاصل تمایزند نه تقسیم درسته
گزینه چهار اما هیستامین رو میگه ایا هر نوع درشت خواری هسیتامین ترشح میکنن؟ماکروفاژ هیستامین میسازه؟؟گفته نمیتواند پس درسته
-
M Mo Xo has marked this topic as solved on
-
Mo Xo من دو به شک شدم بین درشت خوار و خود ماستوسیت ها برا همین جواب ندادم یه کم شک برم داشت
@Rahman-Atafat
:)))))
بله بخش مهش همون تشخیص کد سوال بود
که هر درشت خوارو خواسه بود -
Mo Xo چطوره یه تاپیکی هم با عنوان هرکی یه تست بزنید مثل تاپیک هرکی یه گزاره خیلی خوب میشه
-
Mo Xo چطوره یه تاپیکی هم با عنوان هرکی یه تست بزنید مثل تاپیک هرکی یه گزاره خیلی خوب میشه
Ahmadreza Amanzadeh
فکر بدی نیست -
Mo Xo
بله درسته
شما ماکروفاژ رو در نظر گرفتین که که با دو عامل در التهاب نقش داره یکی پیک شیمایی یکی بیگانه خواری
ولی بازوفیل هم میشه یه جواریی در نظر گرفت مثلا یکی با ترشح هیستامین یکی با ترشح هپارین
البته نمیدونم که در التهاب هپارین میزنن یا نه
ولی همونطور که گفتین نادرست ترین گزیینه ۲هست -
Mo Xo
بله درسته
شما ماکروفاژ رو در نظر گرفتین که که با دو عامل در التهاب نقش داره یکی پیک شیمایی یکی بیگانه خواری
ولی بازوفیل هم میشه یه جواریی در نظر گرفت مثلا یکی با ترشح هیستامین یکی با ترشح هپارین
البته نمیدونم که در التهاب هپارین میزنن یا نه
ولی همونطور که گفتین نادرست ترین گزیینه ۲هست@erfan-f
هپارین ضد انعقاد خونه هر التهابی بخاطر خونریزی نیست که مثل نقرس