مشاور واجبه؟
-
سلام بچه ها
بنظرتون داشتن مشاور و طبق برنامه اونا پیش رفتن واجبه؟
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/ -
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/Mamari 82 در مشاور واجبه؟ گفته است:
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/سلام مشاور داشتن خوبه اما اونطور نیست که واجب باشه
مثلا کسی برنامه بریزه بهش عمل کنه انواع نکات درس خوندن تست زدن و... رو بدونه به نظرم نیازی نی داشته باشه
یعنی اگر مشاور راهنماییت کنه یا برنامه بده نمیتونی بپذیری؟ -
کنکور پدیا اولین کتاب مشاوره که توسط رتبه برتر ها نوشته شده از مشاور هم بهتره هم قیمت به صرفه
-
Mamari 82 در مشاور واجبه؟ گفته است:
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/سلام مشاور داشتن خوبه اما اونطور نیست که واجب باشه
مثلا کسی برنامه بریزه بهش عمل کنه انواع نکات درس خوندن تست زدن و... رو بدونه به نظرم نیازی نی داشته باشه
یعنی اگر مشاور راهنماییت کنه یا برنامه بده نمیتونی بپذیری؟ -
سلام
به نظرم واجب نیس، ولی خیلییییی خیلییییی کمک میکنه به آدمقران و اعمه تاکید میکنن تو هر مسیر، مشاوره گرفتن از کسایی که اون مسیر رو قبلا طی کردن خیلی کمک میکنه به آدم، خیلیی
-
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/Mamari 82 درود
واجب که نه ولی میتونه مفید باشهمشاور کار خاصی هم نمیکنه حالا
یه برنامه میده که منم میتونم بدم و یه سری نکات آزمون و تست و خوندن که اونم تو همه سایتا و موسسات هست ، همین سایت آلا هم داره و دیگه پیگیری هم داره
مثلا من مشاور که داشتم ، همینا بود و اون بخش برنامه ریزی رو هم این آخری دیگه تقریبا فهمیده بودم چی به چیه و یجورایی انگار خودم برنامه مینوشتم ، مشاور هم اگه نیاز بود یه تغییرات کوچیکی میداد
. -
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/ -
سلام بچه ها
با توجه به اینکه پشت کنکوری هستم و ی عادت بد ک دارم نمیتونم ب کسی چشم بگم:/