شروع راه ابریشم
-
سلام تازه میخوام راه ابریشم رو شروع کنم و از برنامه عقب هستم باید چیکار کنم؟
-
سلام تازه میخوام راه ابریشم رو شروع کنم و از برنامه عقب هستم باید چیکار کنم؟
-
سلام یه سوال من امسال میخوام برم دهم به نظرتون امسال راه ابريشم رو بخرم یا سال بعد
-
امیر صلحی سلام
مگه راه ابریشم فقط مخصوص کنکور نیست؟ -
@محمد-خراسانی
سلام
پایه ای دیگه هم میتونن ازش استفاده کنن.
البته عوامل آلا گفتن که بهتره سال کنکور ازش استفاده کنید و پایه های قبل رو با همون صفر تا صد ها پیش بیایید(که شاید سال بعدش که کنکور دارن آپدیت جدیدی بیاد و ممکنه شامل راه ابریشمی های سال های قبلش نشه)
البته که از همون سال های قبلش هم بخرن هیچ موشکلی نیست. -
امیر صلحی دهم و یازدهم فقط سعی کن دوره های صفر تا صد و نکته تست درستی تخصصی رو کامل ببین و بخونی و جزوه بنویسی از روشون. بهترین کاری که دهم و یازدهم میتونی بکنی همینه . ای کاش من برمیگشتم به اون زمان که تازه اومده بودم دهم و این چیزا رو میدونستم. از این دو سال سعی کن استفاده کنی خیلی فرصت طلایی هست کسی که از دهم شروع کنه. دهم زیاد به خودت ، 5 روز در هفته روزی 3 ساعت بخونی از ۹۹ درصد کنکوری های همسال خودت جلویی
-
امیر صلحی دهم و یازدهم فقط سعی کن دوره های صفر تا صد و نکته تست درستی تخصصی رو کامل ببین و بخونی و جزوه بنویسی از روشون. بهترین کاری که دهم و یازدهم میتونی بکنی همینه . ای کاش من برمیگشتم به اون زمان که تازه اومده بودم دهم و این چیزا رو میدونستم. از این دو سال سعی کن استفاده کنی خیلی فرصت طلایی هست کسی که از دهم شروع کنه. دهم زیاد به خودت ، 5 روز در هفته روزی 3 ساعت بخونی از ۹۹ درصد کنکوری های همسال خودت جلویی
@Arya-A-Bممنونم ازت
-
سلام می خواستم بدونم برنامه مهر ماه بچه ها از هم جداست یعنی بچه های 8 مرداد و 24 تیر و افرادی که تازه شروع کردن منظورمه
من 8مرداد شروع کردم ولی خیلیی عقبم حدود 50درصد و الانمنمی رسم بخونم می خواستم بدونم برنامه منی که 50درصد از تابستون و پیش بردم با کسایی که کامل تابستونو تموم کردن یکی یا نه
و اینکه برنامه مهر ماه رو کی میدن -
سلام دوستان
برنامه از ۱۶ مهر شروع میشه
ولی یه مشکل هست که آزمون قلمچی از ۲۲ مهر استارت میخوره
یکم دیر استارت کار رو زدن
در اصل باید از ۸ مهر برنامه میدادن
@همیار -
سلام دوستان
برنامه از ۱۶ مهر شروع میشه
ولی یه مشکل هست که آزمون قلمچی از ۲۲ مهر استارت میخوره
یکم دیر استارت کار رو زدن
در اصل باید از ۸ مهر برنامه میدادن
@همیار -
گلبهار جوکار برنامه از اول مهر شروع میشه عقب نیستید
@mahdi-najafi-2 خوب برنامه ای که از مهر شروع میشه با برنامه کسانی که از تیر شروع کردند متفاوته؟!
من گیج شدم باهم هست یا جدا -
سلام وقتتون بخیر
من هر کاری میکنم نمیتونم راه ابریشم را بخرم همش وقتی میخوام پرداخت کنم دچار مشکل میشه چندین بار سعی کردم چیکار کنم؟
Hannan 0 سلاممم منم مشکل داشتم ولی درگاه بانک رو عوض کردم درست شد
-
سلام دوستان ، میخواستم بدونم برنامه ای که از 16 مهر شروع میشه ادامه برنامه های تابستان هست یا برای کسی مثل من که تازه راه ابریشم رو شروع کرده هم برنامه شروع از مهر ماه قرار میدن؟
-
Hannan 0 سلاممم منم مشکل داشتم ولی درگاه بانک رو عوض کردم درست شد
مریم تقدسی سلام منم عوض کردم الان هم کسر شده مبلغ ولی باز خطا دادو فعال نشد
نمیدونم چیکار کنم میترسم دیر شه برنامه از ۱۶ مهر شروع میشه من هنوز نتونستم بگیرم بسته رو
️ شما بعد از اینکه مبلغ را پرداخت میکنید گزینه خاصی را میزنید که بسته فعال میشه؟ چرا برای من مبلغ کسر شد ولی فعال نشد🥺
-
نمیدونم چیکار کنم میترسم دیر شه برنامه از ۱۶ مهر شروع میشه من هنوز نتونستم بگیرم بسته رو
️ شما بعد از اینکه مبلغ را پرداخت میکنید گزینه خاصی را میزنید که بسته فعال میشه؟ چرا برای من مبلغ کسر شد ولی فعال نشد🥺
-
@mahdi-najafi-2 خوب برنامه ای که از مهر شروع میشه با برنامه کسانی که از تیر شروع کردند متفاوته؟!
من گیج شدم باهم هست یا جداMaryam Dehghani اندکی صبر سحر نزدیک است ...
-
-
اگر با پارسیان پول واریز کردی ، پارسیان خطا داره حداکثر بعد از ۷۲ ساعت پول برمیگرده به حسابتون بعدش با سامان پرداخت کن منم همین کا رو کردم
-
سلام وقتتون بخیر ببخشید برنامه ای که امروز شروع شد یسری از قسمت های برنامه ای که امروز بود رو من متوجه نشدم مثل اون قسمت گسسته تست ستارع دار فرسنگ شیش منظور چیه؟! اشاره به کودوم قسمت داره که باید ببینم؟!