سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
سوال 2 : جبر یا اختیار
-
siavash;11608 said:
خیر بنده به هیچ وجه توهینی نکردم و این که شما از حرف های من طعنه زدن را برداشت کنید به من مربوط نیست...
سوالات دقیق و مشخص بار ها گفته شد-
-
- updated - - -
-
سوال را با سوال جواب دادن از عهده هیچ کسی خارج نیست و بهترین راه برای طولانی کردن مسیر و در نتیجه خسته شدن طرفین است
بگین نمی خوام جواب بدم اینقد جملات وعبارات طولانی به کار نمی خواد ببرین!!! سخته در مقام پاسخ دادن قرار بگیرین نه؟!!!! چون دارین بهانه میارین مگه نه؟!!!!!
وقتی اینقد دقت در پاسخ به سوالاتی که بهتون دادم رو ندارین و نمی خواین ببینین په اصراری دارین که متوجه خداوند و اون دنیا بشین؟
از همون اول گفتم شما واقعا قصد پرسش ندارین و هدفتون چیزه دیگه ای هست چون هر سوالی جایگاهی داره در ضمن سوالات شما کلی هست و محال ادمی با سواد شما با این همه مطالعه و شناخت کتب متفاوت بیاد اینجا سوالش رو مطرح کنه ودر اخر نفهمیدم کجا ازم سوال پرسیدین و من سوالتو رو با پرسش پاسخ دادم؟!!!! الله اکبر
-
-
چرا فکر میکنی علامه ای و همه چیز بارته نمیدونم ....
جمع کن بابا سوالاتتو ، یه بار کامل کتاب خدا رو بخونی و به احادیث دقت کنی همه چی گفته شدی باز میای حرف از فلسفه میزنی؟ اخه ادم عاقل فلسفه ای ک خدا گفته رو قبول نداری بعد تو فلسفه چارتا ادم دنبال جوابتی؟ هههمیزان ادم بودن به شعور و اگاهیشه هر وقت به این درجه رسیدی و تونستی چیزی به نام احترام رو حفظ کنی اینجا میتونی پیام بزاری
حالام با هخدافظیت همه رو خوشحال کن
به شدت گزینه ای به نام بلاک یا ریپورت کمه
-
دوستان گزارش لطفا
-
@lovesick;11614 said:
دوستان گزارش لطفا
گزارش چی ؟؟؟؟؟؟؟
-
@nebula110;11616 said:
گزارش چی ؟؟؟؟؟؟؟
که این پست چرت حذف بشه
کنار پست فکر کنم گزینه گزارش دادن داشته باشه با تپاتالک ک نداره -
siavash;11617 said:
برای بدبین بودنتون متاسفم
همین
آرزوی موفقیت و دلی شاد برای شما دارمبدبین نیستیم اما حق هیچ بی احترامی نداری
والسلام -
siavash;11617 said:
برای بدبین بودنتون متاسفم
همین
آرزوی موفقیت و دلی شاد برای شما دارمآرزوی موفقیت دارم برادر عزیز.....شاد باشین
-
siavash;11593 said:
بار دیگه تکرار میکنم شما حق ندارید بدون شناخت از من بنده را به عدم مطالعه متهم کنید...
دوم اینکه اگر جواب سوالات رو بلد نیستید پس لطفا پست نگذارید و به خاطر ناتوانی، سوال را غلط جلوه ندهید
اجازه بدهید هر وقت کسی بلد بود بیاید و جواب بدهد...
اگر ادعای قران را دارید پیشنهاد میکنم شما یک بار آن را بخوانید!
با این حرف مشخص کردید خود نیز یک بار هم کامل نخوانده اید قران رو...
سوم اینکه در مورد بهشت تصور شخصی خودم را نگفتم
از کتاب خودتان قرآن گقتم
شما به عنوان یک مسلمان تا حالا سوره واقعه را نخوانده اید؟؟!!( برید و درباره حور عین و دختران باکره و دست نخورده و نوجوانان زیبا و ... بخوانید )
پس به جای متهم کردن دیگران به عدم مطالعه یا تحمیق بنده یا تحقیر سوال ، در صورت توانایی به سوالات پاسخ دهید و در غیر این صورت نظاره گر باشید و تاپیک را شلوغ نکنید-
-
- updated - - -
-
این که شما نگاه از بالا به پایین دارید، انحراف است
چگونه از عقیده خود مطمئن هستید که عقیده بنده را انحرافی میشمارید؟؟!( اگر بر عقیده خود مطمئن هستید باید دلیل عقلی بیاورید، نه اینکه عقیده خود را بیان کنید و بقیه را انحرافی معرفی کنید )دوم اینکه طبق فتوای همه مراجع شیعه عقاید باید تحقیقی و استدلالی باشد و نمیتواند تقلیدی باشد،.... تقلید فقط در احکام جایز است...
پس قبل از اینکه از من بخواهید سراغ تحقیق بروم یهتر است خود این کار را انجام دهید تا از جواب دادن عاجز نشوید...من کجا گفتم شما مطالعه نکردی؟؟؟...من شمارو نمیشناسم وراجبتون اظهار نظری ندارم ...هرچی کتاب خوندید ومطالعه کردید من کاری با اونش ندارم ولی اگه قرآن رو خوندین معلومه دقیق نخوندین...یه بار دیگه خوب بخونید حل میشه...خداوند فرمودند که در بهشت هرچی شما بخوای واست فراهمه...شما ایشالله رفتی بهشت هرچی میخوای بخوا...زنان حوری وچشم سیاه رو که به زور به شما نمیدن ،در ضمن ماباید ازهمین افراد مذهبی ممنون باشیم چون همینان که تو عمل هم ایمانشون به خدا رو ثابت میکنن والگوی ما میشن....این تاپیک آینده خوبی در انتظارش نیست...سوالاتونو با یه فقیه درمیون بذارید خواهشا...به امید بسته شدن تاپیک..موفق باشید
-
-
سلام به همه :
این تاپیک گزارش شده بود ....من همه ی پست ها را خواندم، شما عزیزان اشتباه برداشت کردید، سوال کننده یه سوال فلسفی پرسیده و خواسته فقط کسانی که فلسفه بلدند بیان تو بحث ....
بحث فلسفه و منطق ربطی به بی ایمانی، فقه یا ... هرچیزی که تو پست ها گفتید، نداره،
موقع بحث حق نداری از چیزی که اثبات نکردی استفاده کنی، یعنی یا باید اثباتش کنی یا اینکه به اثباتش رفرنس بدی ....
خلاصه :
از بین کسانی که پاسخ داده بودند، فقط یک نفر فلسفه بلد بود بقیه فقط جدل کردن، جدل با بحث فرق داره!!!یه عرض دوستانه، هیچ وقت در مورد چیزی که دانش کافی ندارید، بحث نکنید . . .
به زودی آلاء :
در حال طراحی محیطی هست که مردم با هر دین و آینی در آن در مورد مسائل بحث کنند، حتی در مورد وجود یا عدم وجود خدا بحث کنند، یه سری ها شبه وارد کنند یه سری دیگه جواب بدند،
تو این محیط، کافر، مسلمان، یهودی، بودایی، شیعه، سنی و... حتی با زبان های متفاوت وجود دارند، یکی فارسی یکی انگلیسی و...پس تا آن روز برید و فقط مطالعه کنید، حدس می زنیم که این محیط را چهار یا پنج سال دیگه بتونیم راه اندازی کنیم . . ..
پس وقت زیادی ندارید، مطالعه کنید، پایه های اعتقادی خود را قوی کنید و آماده شوید که بحث های فلسفی و غیر فلسفی با اشخاص دیگر با دین ها و آیین های متفاوت داشته باشید.
تا آن روز تاپیک بسته