راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
@دانیال-عالي-حسيني همون صفحهای که کد پیگیری برات زد پایینش یه گزینه چاپ داره بزن سیو کن بعد بفرست
Mohammad Lotfi 0 تو کدوم قسمت؟ قسمت پیگیری تاییده ک چیزی نیست همون دو سطر اطلاعات ک از نام پدر شروع میشه هست
همونو میگی؟ -
Mohammad Lotfi 0 تو کدوم قسمت؟ قسمت پیگیری تاییده ک چیزی نیست همون دو سطر اطلاعات ک از نام پدر شروع میشه هست
همونو میگی؟ -
@دانیال-عالي-حسيني در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
تو این قسمت؟ چیزی نیست کویرایش و بزنید بعد آخرش میتونید کپی بگیرید
-
-
-
@Ariana-Ariana
از این پرینت بگیریم؟
اگه توش کد رهگیری داره پرینت
-
زهرا بنده خدا 2 احتمالا مشکل از سایته
به اموزش کل دانشگاه زنگ بزن@Señorita ممنون
-
زهرا بنده خدا 2 سلام،فکر کنم اگه به آموزش دانشگاهتون زنگ بزنید و اسم و کد ملی تون رو بگید،بهتون میگن که ثبت نام قطعی شدید یا نه
Seyed sadegh Razavi ممنونم
-
Seyed sadegh Razavi ممنونم
-
سلام
این برگه ی نهایی که مشخصات فردیه باید ازش پرینت بگیریم با خودمون ببریم ، چند تاس ؟
وقتی ثبت نام تموم شد یه برگه بهم دادن ولی اون بالا نوشته صفحه ی ۱ از ۵ ، برا همون شک کردم
بعد اگه بیشتر باشه میشه الان دوباره به اون صفحه ها دسترسی پیدا کرد ؟ -
سلام
این برگه ی نهایی که مشخصات فردیه باید ازش پرینت بگیریم با خودمون ببریم ، چند تاس ؟
وقتی ثبت نام تموم شد یه برگه بهم دادن ولی اون بالا نوشته صفحه ی ۱ از ۵ ، برا همون شک کردم
بعد اگه بیشتر باشه میشه الان دوباره به اون صفحه ها دسترسی پیدا کرد ؟ -
@مریم-گنج-بخش
سلام
آره نیازه پرینت بگیری
این برگه رو من نداشتم
نه فکر نکنم بشه دسترسی داشت.@Señorita
الان من نمیدونم یه دونه بوده یا چند تا -
@Señorita
@Señorita
عجب
ممنون -
@Señorita
@مریم-گنج-بخش صب زنگ بزن دانشگاه شمارشون فک کنم تو راهنمای ثبت نام باشه عجب دردسررریه این ثبت ناما خستمون کرد
@دانیال-عالي-حسيني خییلی درسره
-
@دانیال-عالي-حسيني خییلی درسره
Mohammad Lotfi 0 مشکلت حل کردی پلیس+10؟ اگر میخوای من فردا میرم مشکلت چی بود بگو ازش سوال کنم اگر نتشون وصل باشه صب ک خراب بود
تا اینجاش میدونم تو سخا درخواست میدی و ديپلم میبری پلیس+10 برگ معافیت میدن ببری دانشگاه -
@مریم-گنج-بخش صب زنگ بزن دانشگاه شمارشون فک کنم تو راهنمای ثبت نام باشه عجب دردسررریه این ثبت ناما خستمون کرد
@دانیال-عالي-حسيني
باشه ممنون
واقعا چه دردسری شده این ثبت نام -
Mohammad Lotfi 0 مشکلت حل کردی پلیس+10؟ اگر میخوای من فردا میرم مشکلت چی بود بگو ازش سوال کنم اگر نتشون وصل باشه صب ک خراب بود
تا اینجاش میدونم تو سخا درخواست میدی و ديپلم میبری پلیس+10 برگ معافیت میدن ببری دانشگاه@دانیال-عالي-حسيني به دانشگاه زنگ زدم گفت فعلا ثبت نام کن بعد زنگ بزن از کارشناس نظام وظیفه دانشگاه بپرس
-
@دانیال-عالي-حسيني به دانشگاه زنگ زدم گفت فعلا ثبت نام کن بعد زنگ بزن از کارشناس نظام وظیفه دانشگاه بپرس
Mohammad Lotfi 0 عمرا اگ خودشونم بدونن
ی جواب دادن رد تکلیف کنن