راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
مورد دوم
کار بعدی که باید انجام بدین اینه که بری توی ir.medu.emt://https سایت و وارد صفحه ثبت نام مدرک تحصیلی بشین.1- صفحه اولش برای انتخاب نظام و مقطع تحصیلی ،که خب برای من یه نمونش که پارسال دیپلم گرفتم نظام جدید 6.3.3 هست!
2- صفحه بعدیش
همچین چیزی رو میبینین
و پایینش نوشته برای ثبت نام دانشگاه نیاز به هر دو (سوابق و تاییدیه هست)
برای این کار باید دو مرحله وارد سایت بشین!
یه بار توی صفحه دوم تاییدیه رو انتخاب کنین و تا اخر برین و کد پیگیری که براتون پیامک شد ، دوباره بیاین توی سایت و اینبار سوابق رو انتخاب کنین.
اینم بگم برای هر کدوم از مدرک ها طرفای 22 هزار تومن باید بپردازین!3- مشخصات و کامل میکنین و کد پیگیری و حتما نگهدارین چون این کد وباید بدین به دانشگاه که از سایتی که سنجش توی PDFاش گفته ،دانشگاه بتونه سوابق شمارو دریافت کنه!
پ.ن: کد آموزشگاه توی ورقه ی گواهی دیپلم هست!
پ.ن2: توی صفحه اول سایت یه گزینه ایی هست میتونین با اون به یه صفحه ایی برین و میتونین کد پیگیری و اونجا وارد کنین و وضعیت درخواستتون رو ببینین!- امکان داره بعد از یک روز درخواست دادن وضعیت درخواستتون بشه "بررسی نشده توسط استعلام گیرنده" پایین صفحه هم نوشته اگر اینطور شد به دانشگاه مراجعه کنین
اما قبل از رفتن به دانشگاه و اینکه حضوری ببینین مشکلی هست یا نه
برین توی سایت دانشگاه ، قسمت دانشکده خودتون و شماره کارشناس آموزش و بگیرین وبهشون زنگ بزنین ، ببینین قضیه چیه!
اگر مشکلی بود برین!
من برای خودم و زنگ زدم و گفتن که هنوز برای کارشناسی ها بررسی نشده و جای نگرانی نیست!
سوالی داشتین بپرسین.
این پست پاک شده! - امکان داره بعد از یک روز درخواست دادن وضعیت درخواستتون بشه "بررسی نشده توسط استعلام گیرنده" پایین صفحه هم نوشته اگر اینطور شد به دانشگاه مراجعه کنین
-
سلام. دوستان.
کسی تا الان پرسشنامه سلامت روان و اینا رو تکمیل کرده؟یه مرحلهش گفته باید عکس پرسنلی و عکس شناسنامه رو آپلود کنیم.
باید این عکس هارو اسکن کنیم. یا با عکس گوشی هم امکان پذیره؟ -
این پست پاک شده!
-
سلام. دوستان.
کسی تا الان پرسشنامه سلامت روان و اینا رو تکمیل کرده؟یه مرحلهش گفته باید عکس پرسنلی و عکس شناسنامه رو آپلود کنیم.
باید این عکس هارو اسکن کنیم. یا با عکس گوشی هم امکان پذیره؟Farhan Honar
سلام
من برای سلامت روان همچین کاری نکردم
کدوم قسمتشه
میشه اسکرینشو بفرستین -
Farhan Honar
سلام
کدوم قسمتشه
میشه اسکرینشو بفرستین@Señorita نه صفحه ای که من گفتم ثبت نام تو سایت اصلی بود. صفحه ی اشتباهی بود.
-
Farhan Honar
سلام
کدوم قسمتشه
میشه اسکرینشو بفرستین -
دوستان برای رشته ی پزشکی باید بنویسه «دکترای عمومی پزشکی یا دکتری پیوسته پرشکی»
درسته ؟؟چون الان دانشگاهی که قبول شدم اطلاعیه داده که برای کاردانی ، کارشناسی و دکترای عمومی دامپزشکی ثبت نام الکترونیکی شروع شده....
یعنی الان شامل من که پزشکی قبول شدم نمیشه . درسته ؟؟
-
@دانیال-عالي-حسيني در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
@Señorita الان من کارایی ک گفتی رو انجام دادیم چیز دیگه ایی نیست؟
فعلا خودم هم تا گواهی سلامت انجام دادم
کار اصلی مونده که برای من فرداست ینی ثبت نام اینترنتی و بعدش هم فرستادن مدارک به دانشگاه
اگه چیز دیگه ایی بود یا بچه ها میگن یا من -
درسته ؟؟چون الان دانشگاهی که قبول شدم اطلاعیه داده که برای کاردانی ، کارشناسی و دکترای عمومی دامپزشکی ثبت نام الکترونیکی شروع شده....
Farhan Honar در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
-
Farhan Honar سلام دکتری عمومی یا دکتری حرفه ای درسته
-
Farhan Honar سلام دکتری عمومی یا دکتری حرفه ای درسته
@haniehno آها ممنون . پس ثبت نام من هنوز شروع نشده.
دکتری پزشکی پیوسته هم میشه گفت درسته؟ -
دکتری پزشکی پیوسته هم میشه گفت درسته؟Farhan Honar برا ماهم شروع نشده
نمیدونم نشنیدم -
Farhan Honar برا ماهم شروع نشده
نمیدونم نشنیدم@haniehno خیلی ممنون
-
سلام مجدد
️
وقتتون بخیر
من امروز ثبت نام کردم ،کار خاصی نداره فقط نیاز به دقت هست که جایی و اشتباه وارد نکنین!
اگرم نگران اشتباه وارد کردنین ،میتونین برین کافی نت!
قدم به قدم میگم
وارد سایتی که دانشگاهتون گفته برای ثبت نام میشین(برای هر دانشگاه مختلفه).
ورود به سیستم رو میزنید ، شناسه کاربری همون کد داوطلبی کنکورتونه که باید با یه پیشوند وارد کنین که اونم دانشگاه میگه!
باکس پایینیشم کد ملی و میزنین.
وارد که شدین
به ترتیب
دانشجو
پذیرش غیر حضوری
پذیرش غیر حضوری جدیدالورود
مثلا توی سایتی که به من دادن.
و به ترتیب همه مشخصات و پر میکنین!- توی قسمت ارسال مدارک ،یه جایی به من میگفت فرم ۷ که نمیدونم چیه و اصلا توی کانال هم نذاشتن ، در نهایت اگر برای شماهم اومد و فرم و ندارین خالی بزارین ،خودم همین کارو کردم ،میخوام زنگ بزنم به آموزش ببینم چی میگه شماهم زنگ بزنین!
هر بخش و پر کردین اجازه ویرایش داره فقط تا زمانی که اون گزینه اتمام پذیرش غیر حضوری نزده باشین!
اونو بزنین دیگه اجازه ویرایش نیست ،پس حواستونو قشنگ جمع کنین!پ.ن: توی همین صفحه باید اون فرم تعهد که توی شماره ۹ همین عکس هست و قسمت های ۱۳ و ۱۴ رو چاپ کنید و همراه مدارک دیگه که چک لیستشو براتون میزارم بفرستین برای دانشگاه!
پ.ن۲: شماره دانشجوییتون هم که برای انتخاب واحد نیازه توی همون دوتا فرم ۱۳ و ۱۴ هست!پ.ن۳: نمیدونم ،اگر یسری چیزای سایت ها مختلف بود بگین!
سوال داشتین بپرسین.
️
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
این پست پاک شده!
-
سلام مجدد
️
وقتتون بخیر
من امروز ثبت نام کردم ،کار خاصی نداره فقط نیاز به دقت هست که جایی و اشتباه وارد نکنین!
اگرم نگران اشتباه وارد کردنین ،میتونین برین کافی نت!
قدم به قدم میگم
وارد سایتی که دانشگاهتون گفته برای ثبت نام میشین(برای هر دانشگاه مختلفه).
ورود به سیستم رو میزنید ، شناسه کاربری همون کد داوطلبی کنکورتونه که باید با یه پیشوند وارد کنین که اونم دانشگاه میگه!
باکس پایینیشم کد ملی و میزنین.
وارد که شدین
به ترتیب
دانشجو
پذیرش غیر حضوری
پذیرش غیر حضوری جدیدالورود
مثلا توی سایتی که به من دادن.
و به ترتیب همه مشخصات و پر میکنین!- توی قسمت ارسال مدارک ،یه جایی به من میگفت فرم ۷ که نمیدونم چیه و اصلا توی کانال هم نذاشتن ، در نهایت اگر برای شماهم اومد و فرم و ندارین خالی بزارین ،خودم همین کارو کردم ،میخوام زنگ بزنم به آموزش ببینم چی میگه شماهم زنگ بزنین!
هر بخش و پر کردین اجازه ویرایش داره فقط تا زمانی که اون گزینه اتمام پذیرش غیر حضوری نزده باشین!
اونو بزنین دیگه اجازه ویرایش نیست ،پس حواستونو قشنگ جمع کنین!پ.ن: توی همین صفحه باید اون فرم تعهد که توی شماره ۹ همین عکس هست و قسمت های ۱۳ و ۱۴ رو چاپ کنید و همراه مدارک دیگه که چک لیستشو براتون میزارم بفرستین برای دانشگاه!
پ.ن۲: شماره دانشجوییتون هم که برای انتخاب واحد نیازه توی همون دوتا فرم ۱۳ و ۱۴ هست!پ.ن۳: نمیدونم ،اگر یسری چیزای سایت ها مختلف بود بگین!
سوال داشتین بپرسین.
️
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
چک لیست
اینارو داشته باشین برای فرستادن به دانشگاه!1- براي دانش آموزان قبولی دیپلم سال 98 به قبل : اصل یا گواهی موقت دیپلم، گواهی پیش دانشگاهی، ریزنمرات دوره متوسطه (نظام جدید) _ ۲ نسخه از هرکدام
2- براي دانش آموزان قبولی دیپلم سال 98 و به بعد: اصل یا گواهی موقت دیپلم، فرم 602 (همراه با گواهی دیپلم بهم دادن گزارش کلی سوابق 3 ساله)، ریزنمرات دوره متوسطه _ ۲ نسخه از هرکدام
3- -دانش آموزان نظام قدیم: اصل یا گواهی موقت دیپلم و ریزنمرات دوره متوسطه. _ ۲ نسخه از هرکدام
4- تصویر تمام صفحات شناسنامه ۲ نسخه پشت و رو و کارت ملی
5- عکس 3*4 : 6 قطعه پشت نویسی شده
6- فرم شماره 1 سازمان سنجش: برای تمام پذیرفته شدگان فعلی و انصرافی.
7- فرم شماره 5 سازمان سنجش: برای سهمیه های مناطق 2 و 3.
8- فرم شماره 4 سازمان سنجش: برای سهمیه های منطقه 1 ،رزمندگان و ایثارگران.
۹- فرم درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان پسر مشمول: صادر شده در سامانه ثبت نام دانشگاه
- اینو یادم رفت بنویسم، آقایون همون توی سایت ثبت نامتون که دانشگاه داده ،میرین توی قسمت دانشجو ،پذیرش غیر حضوری ،گزارش ها، برگه درخواست معافیت تحصیلی در پذیرش غیر حضوری ، و این برگ رو پرینت میگیرین!
۱۰- چاپ فرم کامل مشخصات دانشجو : پس از کامل شدن ثبت نام اینترنتی (اتمام پذیرش غیر حضوری) از سامانه دریافت و امضا میکنید!
۱۱- گواهی پذیرش غیر حضوری : گواهی تایید ثبت نهایی ثبت نام اینترنتی از همون سامانه ایی که ثبت نام کردید باید بگیرین!
۱۲- پرینت فرم سلامت جسم و روان
۱۳- کپی کد پیگیری تاییدیه و سوابق تحصیلی ،همونی که اون اول گرفتیم!
پ.ن: برای فرستادن دانشگاهتون بهتون اطلاع میده!سوال داشتین بپرسین.
️
-
@Señorita من کد ملی و اینا میزنم هیچی آپلود نمیکنه زنگم میزنم کسی جواب نمیده :/اسیر شدیم بخدا
-
دکتری پزشکی پیوسته هم میشه گفت درسته؟Farhan Honar
اره تو مدارک میزنن دکتری عمومی پزشکی
اون پیوستشم که مربوط به گذراندن دورس -
چک لیست
اینارو داشته باشین برای فرستادن به دانشگاه!1- براي دانش آموزان قبولی دیپلم سال 98 به قبل : اصل یا گواهی موقت دیپلم، گواهی پیش دانشگاهی، ریزنمرات دوره متوسطه (نظام جدید) _ ۲ نسخه از هرکدام
2- براي دانش آموزان قبولی دیپلم سال 98 و به بعد: اصل یا گواهی موقت دیپلم، فرم 602 (همراه با گواهی دیپلم بهم دادن گزارش کلی سوابق 3 ساله)، ریزنمرات دوره متوسطه _ ۲ نسخه از هرکدام
3- -دانش آموزان نظام قدیم: اصل یا گواهی موقت دیپلم و ریزنمرات دوره متوسطه. _ ۲ نسخه از هرکدام
4- تصویر تمام صفحات شناسنامه ۲ نسخه پشت و رو و کارت ملی
5- عکس 3*4 : 6 قطعه پشت نویسی شده
6- فرم شماره 1 سازمان سنجش: برای تمام پذیرفته شدگان فعلی و انصرافی.
7- فرم شماره 5 سازمان سنجش: برای سهمیه های مناطق 2 و 3.
8- فرم شماره 4 سازمان سنجش: برای سهمیه های منطقه 1 ،رزمندگان و ایثارگران.
۹- فرم درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان پسر مشمول: صادر شده در سامانه ثبت نام دانشگاه
- اینو یادم رفت بنویسم، آقایون همون توی سایت ثبت نامتون که دانشگاه داده ،میرین توی قسمت دانشجو ،پذیرش غیر حضوری ،گزارش ها، برگه درخواست معافیت تحصیلی در پذیرش غیر حضوری ، و این برگ رو پرینت میگیرین!
۱۰- چاپ فرم کامل مشخصات دانشجو : پس از کامل شدن ثبت نام اینترنتی (اتمام پذیرش غیر حضوری) از سامانه دریافت و امضا میکنید!
۱۱- گواهی پذیرش غیر حضوری : گواهی تایید ثبت نهایی ثبت نام اینترنتی از همون سامانه ایی که ثبت نام کردید باید بگیرین!
۱۲- پرینت فرم سلامت جسم و روان
۱۳- کپی کد پیگیری تاییدیه و سوابق تحصیلی ،همونی که اون اول گرفتیم!
پ.ن: برای فرستادن دانشگاهتون بهتون اطلاع میده!سوال داشتین بپرسین.
️
@Señorita یه چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی
یکی اینکه کارت ملی ندارم الان هم که برم برای ثبت نام زود نمیدنش فکر کنم شما گفته بودی که یه برگه ای میدن اون رو باید از جایی که برای ثبت نام کارت ملی میریم بگیریم؟
و یه سری فرم ها هم که گفتی باید از خود سایت سنجش بگیریم درسته؟