راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401
-
Farhan Honar
احتمالا دقیق نگا نکردی علوم تجربی با کد۱۶۰۰هم هستMo Xo نه با عینک دودی هم امتحان کردم
چیزی ندیدم
-
-
Mo Xo نه با عینک دودی هم امتحان کردم
چیزی ندیدم
Farhan Honar
پیشنهاد. دیگه ای ندارم برا من که اورد...
برو خدمات کامپیوتری
راحت تره بی دردسر -
دوستان
فرمت Jpeg همون jpg هست یا فرق داره؟
برای اسکن مدارک میگم -
وای خدا/:
معدل دیپلم نهایی میشه یا معدل کل؟
و چیزایی که از پیش دانشگاهی پرسیده خالی میمونه دیگه؟@Zahra-Hamrang در راهنمای ثبت نام دانشگاه 1401 گفته است:
وای خدا/:
معدل دیپلم نهایی میشه یا معدل کل؟
و چیزایی که از پیش دانشگاهی پرسیده خالی میمونه دیگه؟ببین توی ریز نمراتی که از مدرسه میگیری
یجا نوشته معدل کل
یجا نوشته معدل کتبی نهایی
اینا باهم فرق دارن ،جا بجا نباید بزنی
و اگر بزنی نظام ۶.۳.۳ کلا اطلاعات درباره متوسطه دوم میشه -
دوستان
برای اسکن مدارک میگمMohammad Lotfi 0 احتمالا یکیه
-
دوستان
برای اسکن مدارک میگم -
الان اونجایی که نوشته معدل دیپلم باید کتبی بزنیم یا معدل کل؟
-
الان یک سوال فنی بچه ها من توی سایت دانشگاه دوتا جا هست یکی نوشته وارد کردن کد رهگیری سوابق فارغ التحصیلی و یکی هم نوشته پایین تر کد رهگیری تاییدیه دیپلم من کلا یکی کد گرفتم الان باید این کد را کجا وارد بکنم؟
-
الان یک سوال فنی بچه ها من توی سایت دانشگاه دوتا جا هست یکی نوشته وارد کردن کد رهگیری سوابق فارغ التحصیلی و یکی هم نوشته پایین تر کد رهگیری تاییدیه دیپلم من کلا یکی کد گرفتم الان باید این کد را کجا وارد بکنم؟
arthur morgan سلام،اگه اشتباه نکنم شما دو تا کد پیگیری باید بگیرید،برای من که اینطوری بود،وقتی وارد اون سایت آموزش پرورش میشید،یدونه تاییدیه تحصیلی باید بگیرید،یدونه هم سوابق تحصیلی باید بگیرید،هر کدوم جدا
-
arthur morgan
من کتبی و زدم -
arthur morgan فکر کنم کتبی
-
arthur morgan سلام،اگه اشتباه نکنم شما دو تا کد پیگیری باید بگیرید،برای من که اینطوری بود،وقتی وارد اون سایت آموزش پرورش میشید،یدونه تاییدیه تحصیلی باید بگیرید،یدونه هم سوابق تحصیلی باید بگیرید،هر کدوم جدا
Seyed sadegh Razavi الان باید یکی دیگه کد بگیرم؟
-
arthur morgan
من کتبی و زدم@Señorita اهان