روتین زندگی
-
سلام به کنکوریای عزیز...امیدوارم حالتون خوب باشه و با نهایت قدرت درحال تلاش کردن باشین...بچه ی سوال ازتون دارم ک خوشحال میشم برام وقت بزارین و بهش جواب بدین...
ازتون میخوام روتین روزانهتون رو برام توضیح بدین...
جدای از کارها و درسخوندناتون بهم بگین برای روحیه خودتون چیکار میکنین...گفتگوی درونیتون وقتی خسته میشین یا دلتون میخواد ی کار بیهوده انجام بدین چیه؟؟؟ -
سلام به کنکوریای عزیز...امیدوارم حالتون خوب باشه و با نهایت قدرت درحال تلاش کردن باشین...بچه ی سوال ازتون دارم ک خوشحال میشم برام وقت بزارین و بهش جواب بدین...
جدای از کارها و درسخوندناتون بهم بگین برای روحیه خودتون چیکار میکنین...گفتگوی درونیتون وقتی خسته میشین یا دلتون میخواد ی کار بیهوده انجام بدین چیه؟؟؟Samia Zamani صبح ساعت 6:30 پامیشم. تا 8 درگیر، صبحونه و جمع کردن اتاقمو همین. بعدش درس میخونم تا ساعت 1:30.از اون تا ساعت 3 مشغول ناهار و این داستانام.بعدش شروع میکنم به خوندن تا 8:30.حالا میرم شام. دیگه تعطیل.
این وسطا هم تفریح میکنم بعضاً ولی بیشتر بعد از 8:30.
تفریحاتم هم شامل یوتیوب(پیشنهاد نمیدم آلوده میشید)، گیم و موسیقی و چتیدن.
فکرم نمیکنم، چون اگه بخوام به مسائل واقعی دنیا و ایران فک کنم، افسرده میشم همین یه ذره درس رو هم نمیخونم.
شما هم زیاد فکر نکن، گرفتار میشی.
-
Samia Zamani صبح ساعت 6:30 پامیشم. تا 8 درگیر، صبحونه و جمع کردن اتاقمو همین. بعدش درس میخونم تا ساعت 1:30.از اون تا ساعت 3 مشغول ناهار و این داستانام.بعدش شروع میکنم به خوندن تا 8:30.حالا میرم شام. دیگه تعطیل.
فکرم نمیکنم، چون اگه بخوام به مسائل واقعی دنیا و ایران فک کنم، افسرده میشم همین یه ذره درس رو هم نمیخونم.
علی راستگو موفق باشی
ماهم میخاییم مث ط آلوده شیم
-
علی راستگو موفق باشی
ماهم میخاییم مث ط آلوده شیم
-
علی راستگو ننننن من بچه خوبیم
من افتادم تو اینستا یا آپارات یا یوتویوب سال ها میگذرههمه کلیپارو میبینم
-
علی راستگو ننننن من بچه خوبیم
من افتادم تو اینستا یا آپارات یا یوتویوب سال ها میگذرههمه کلیپارو میبینم
%(#9aff42)[ من در حضور شما آماتوری بیش نیستم]
ولی یه چیزی
یوتیوب منطقیه، اینستاهم به زور قبول، ولی آپارااااااااااات.
بابا آپا پر بچه سالههههه
چی میبینی خدایی اونجا
-
جدای از کارها و درسخوندناتون بهم بگین برای روحیه خودتون چیکار میکنین...گفتگوی درونیتون وقتی خسته میشین یا دلتون میخواد ی کار بیهوده انجام بدین چیه؟؟؟Samia Zamani در روتین زندگی گفته است:
جدای از کارها و درسخوندناتون بهم بگین برای روحیه خودتون چیکار میکنین...گفتگوی درونیتون وقتی خسته میشین یا دلتون میخواد ی کار بیهوده انجام بدین چیه؟؟؟ورزشی میکنم کتابی میخونم
محیط اطرافم رو تمیز میکنم
کارهای روزمره و روتین...
توصیه میکنم کنکوری ها 100 درصد کارهای روزمره شون رو حذف نکنن -
-
%(#9aff42)[ من در حضور شما آماتوری بیش نیستم]
ولی یه چیزی
یوتیوب منطقیه، اینستاهم به زور قبول، ولی آپارااااااااااات.
بابا آپا پر بچه سالههههه
چی میبینی خدایی اونجا
علی راستگو هر وقت فیلترشکن وصل نمیشه دیگ میرم سمت آپارات
نفرمایید شما بزرگه مایید
-
علی راستگو هر وقت فیلترشکن وصل نمیشه دیگ میرم سمت آپارات
نفرمایید شما بزرگه مایید
-
-
Samia Zamani صبح ساعت 6:30 پامیشم. تا 8 درگیر، صبحونه و جمع کردن اتاقمو همین. بعدش درس میخونم تا ساعت 1:30.از اون تا ساعت 3 مشغول ناهار و این داستانام.بعدش شروع میکنم به خوندن تا 8:30.حالا میرم شام. دیگه تعطیل.
علی راستگو موسیقی به عنوان تفریح عالیه...ولی شاید بهتر باشه یوتیوب رو حذف کنی..من خودم دغدغه پینترست رو دارم....لامصب بازش کنی بیرون اومدنت با خداس...
-
Samia Zamani در روتین زندگی گفته است:
جدای از کارها و درسخوندناتون بهم بگین برای روحیه خودتون چیکار میکنین...گفتگوی درونیتون وقتی خسته میشین یا دلتون میخواد ی کار بیهوده انجام بدین چیه؟؟؟ورزشی میکنم کتابی میخونم
محیط اطرافم رو تمیز میکنم
کارهای روزمره و روتین...
توصیه میکنم کنکوری ها 100 درصد کارهای روزمره شون رو حذف نکنن@Alba درسته منم ی مدت تمام کارهای روزمرهام رو حذف کردم ولی اشتباه بدی بود....ذهنم به شدت آشفته شد