تعیین سطح راه ابریشم پرو و آزمون سهآ
-
رضا غفاری 1 از کی شروع کردی که فرسنگ اولی با چه برنامه ای پیش میری ؟
جزا ماد من از ۱۵شهریور
-
سایت سوالا برای من اصلا باز نمیشه، روزی که برام پیامک ارسال شد رفتم و سوالا رو جواب دادم ولی پاسخنامه ثبت نمیشد، الان هم اصلا سایت باز نمیشه
-
ولی من هنوز نتونستم آزمونو بدم...
هی میگه دسترسی به دفترچه امکان پذیر نیست -
یک سوال ... الآن آزمون 8 مهر رو جواب بدیم و کدوم رو آزمون رو بزنیم؟ یکم توضیح بدین
-
یک سوال ... الآن آزمون 8 مهر رو جواب بدیم و کدوم رو آزمون رو بزنیم؟ یکم توضیح بدین
Amir ali Nikfard @M-an sohrab
-
سلام من به تازگی راه ابریشم پرو تجربی رو خریدم لطفا منو عضو گروه راه ابریشم پرو تجربی کنید
-
از مدیران تقاضا میشود اگر سایت سه آ اینطوری پیش بره ودیگه درست نشه در اسرع وقت اطلاع بدن تا ما در آزمون آزمایشی دیگری ثبت نام کنیم!
-
سلام من به تازگی راه ابریشم پرو تجربی رو خریدم لطفا منو عضو گروه راه ابریشم پرو تجربی کنید
-
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم تو ازمون تعین سطح شرکت کنم،تازه بسته رو خریداری کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید -
سلام
بچه ها آزمون اول ۳آ سه شنبه همین هفته هست
سه شنبه تا جمعه وقت پاسخگویی به سهآ هستاگر نتونستین آزمون تعیین سطح رو شرکت کنید، از این آزمون برای تعیین سطح شما استفاده میشه
@M-an سلام وقت بخیر
اولین مرحله ازمون سه ا که از دیروز فعال شده دچار اختلال شده
کسی موفق به شرکت در ازمون شده؟
برای من ارور میده که
1/در دریافت سوالات مشکلی وجود داره !!
2/ موردی یافت نشد -
@M-an سلام وقت بخیر
اولین مرحله ازمون سه ا که از دیروز فعال شده دچار اختلال شده
کسی موفق به شرکت در ازمون شده؟
برای من ارور میده که
1/در دریافت سوالات مشکلی وجود داره !!
2/ موردی یافت نشدحسین دلشاد کلا وضع نتم بد بود خراب شد برا منم از من میشنوی ازین به بد ازمونا رو شبا نده چون احتمال قطعی زیاده
-
سلام علیکم ببخشید من آزمون سه آ رشته دوازدهم تجربی رو تهیه کردم اما باز نمی شه فقط آزمون شخصیت شناسی و تعیین سطح باز می شه چند بار هم تیک زدم اما جواب نشده
-
sohrab سلام . خسته نباشید . ببخشید من دیروز آزمون رو دادم ولی کارنامه برام صادر نشده و نوشته در انتظار کارنامه و دفترچه ها برام باز نشده . آزمون تندرو تجربی رو شرکت کردم . میتونم دوباره آزمون پنج مهر رو بدم و نتیجه ی اون برای برنامه شخصیم صادر بشه ؟
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت