تدریس همزمان با مدرسه
-
سلام به همه
دوستان من میخوام تدریس های زیست یازدهم رو همزمان با تدریس دبیر مدرسه ببینم و سال یازدهم رو هم با تدریس معلم مدرسه هم با دبیر آلا پیش ببرم. اما سوالم اینه که نمیدونم دوره صفر تا صد آقای موقاری رو نگاه کنم یا تدریس راه ابریشم شون رو ببینم؟ ممنون میشم بهم کمک کنین -
T Taranommm marked this topic as a question on
-
سلام به همه
دوستان من میخوام تدریس های زیست یازدهم رو همزمان با تدریس دبیر مدرسه ببینم و سال یازدهم رو هم با تدریس معلم مدرسه هم با دبیر آلا پیش ببرم. اما سوالم اینه که نمیدونم دوره صفر تا صد آقای موقاری رو نگاه کنم یا تدریس راه ابریشم شون رو ببینم؟ ممنون میشم بهم کمک کنین -
سلام به همه
دوستان من میخوام تدریس های زیست یازدهم رو همزمان با تدریس دبیر مدرسه ببینم و سال یازدهم رو هم با تدریس معلم مدرسه هم با دبیر آلا پیش ببرم. اما سوالم اینه که نمیدونم دوره صفر تا صد آقای موقاری رو نگاه کنم یا تدریس راه ابریشم شون رو ببینم؟ ممنون میشم بهم کمک کنین@دزیره-کالا سلام من راه ابریشم ایشون رو ندیدم ولی در صفر تا صد ایشون کامل و جامع همه نکات رو میگن
-
سلام به همه
@دزیره-کالا سلام ب قول خود استاد جزوه ی راه ابریشم خیلی لقمه ای ولی صفر تا صد رایگان ی غول زیست ازت میسازه ب نظرم با دقت ب صفر تا صد نگاه کن
Patima Moinaldini آره درسته فقط مشکل تایم داره که تایمش خیلی زیاد تر از راه ابریشمه. اما خب جامع تره. بازم ممنونم
-
@دزیره-کالا سلام من راه ابریشم ایشون رو ندیدم ولی در صفر تا صد ایشون کامل و جامع همه نکات رو میگن
منتظر ظهور آها خیلی ممنونممم
-
@دزیره-کالا
سلام،من خودم رشته تجربی نیستم اما تا جایی که شنیدم از دوستان میگن صفر تا صد های آقای موقاری خیلی خوب هستن،بازم خودتون صلاح میدونید. -
T Taranommm has marked this topic as solved on