کتاب
-
سلام
چه کتاب هایی برا دهم ریاضی که پایه شیمی. فیزیک و ریاضی قوی بشه معرفی می کنید؟ -
سلام
ورود شما رو به دوره دبیرستان و پایه دهم خوش آمد میگم
چندتا منبع میگم من به شخصه از اینا استفاده کردم
چندتا منبع جایگزین هم میگم به هر علتی نتوانستید ارتباط برقرار کنید از اینا استفاده کنیددرس ریاضی: کتاب تست خیلی سبز میتونه برای آموزش تست محور گزینه عالی باشه
اگه میخواهید از سطح پایین تری شروع کنید که کامل درسنامه بی نهایت مفصلی داشته باشید و فاز تشریحی هم پوشش بدید میتونید از آموزش شگفت انگیز خیلی سبز یا کتاب سه بعدی نشر الگو استفادهدرس فیزیک: بهترین منبع به نظر من فیزیک میکرو نقره ای گاج هست درسنامه خیلی عالی داره به علاوه تست ها با چینش عالی
تو انتخاب دوم کتاب خیلی سبز هم گزینه خوبیه مجددا مثل ریاضی اگه میخواید پایه ای بسازید آموزش شگفت انگیز گزینه مناسبی هستدرس شیمی: اگه میخواید تازه با تست زنی آشنا بشید کتاب نشر الگو میتونه شمارو جذب شیمی کنه البته درسنامه مفصلی نداره ولی با روش تست زنی مطالب رو به شکل شیرینی آموزش میده به شما
گزینه بعدی میتونه مبتکران باشه
یه معلم متحرک با درس نامه محشرش ولی خب بعضی ها باهاش ارتباط نمیگیرن
گزینه سوم هم میتونه کتاب خیلی سبز باشه که متعادله تو هر دو فاز
امیدوارم کمکتون کرده باشم -
سلام
ورود شما رو به دوره دبیرستان و پایه دهم خوش آمد میگم
چندتا منبع میگم من به شخصه از اینا استفاده کردم
چندتا منبع جایگزین هم میگم به هر علتی نتوانستید ارتباط برقرار کنید از اینا استفاده کنیددرس ریاضی: کتاب تست خیلی سبز میتونه برای آموزش تست محور گزینه عالی باشه
اگه میخواهید از سطح پایین تری شروع کنید که کامل درسنامه بی نهایت مفصلی داشته باشید و فاز تشریحی هم پوشش بدید میتونید از آموزش شگفت انگیز خیلی سبز یا کتاب سه بعدی نشر الگو استفادهدرس فیزیک: بهترین منبع به نظر من فیزیک میکرو نقره ای گاج هست درسنامه خیلی عالی داره به علاوه تست ها با چینش عالی
تو انتخاب دوم کتاب خیلی سبز هم گزینه خوبیه مجددا مثل ریاضی اگه میخواید پایه ای بسازید آموزش شگفت انگیز گزینه مناسبی هستدرس شیمی: اگه میخواید تازه با تست زنی آشنا بشید کتاب نشر الگو میتونه شمارو جذب شیمی کنه البته درسنامه مفصلی نداره ولی با روش تست زنی مطالب رو به شکل شیرینی آموزش میده به شما
گزینه بعدی میتونه مبتکران باشه
یه معلم متحرک با درس نامه محشرش ولی خب بعضی ها باهاش ارتباط نمیگیرن
گزینه سوم هم میتونه کتاب خیلی سبز باشه که متعادله تو هر دو فاز
امیدوارم کمکتون کرده باشمMani Taghavi سلام ممنون از اینکه وقت گذاشتی
خیلی مچکرم از راهنماییت
موفق باشیی