خاصیت فلزی عناصر
-
سلام بچه ها خسته نباشید
ببخشید من یه سوال داشتم ؛این که کدوم عنصر از همه بیشتر خاصیت فلزی داره ؟؟ -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
-
سلام بچه ها خسته نباشید
ببخشید من یه سوال داشتم ؛این که کدوم عنصر از همه بیشتر خاصیت فلزی داره ؟؟پرستو بابایی
درگروه اول جدول تناوبی از بالا به پایین خصلت فلزی افزایش پیدا می کنه بنابراین Frباید بیشترین خصلت فلزی رو داشته باشه اما این عنصر به دلیل رادیوایزوتوپ بودن در واکنش های شیمیایی کاربرد چندانی نداره پس عنصر Cs(سزیم)بیشترین خصلت فلزی رو هم در گروه اول وهم در کل جدول تناوبی رو داره -
پرستو بابایی
درگروه اول جدول تناوبی از بالا به پایین خصلت فلزی افزایش پیدا می کنه بنابراین Frباید بیشترین خصلت فلزی رو داشته باشه اما این عنصر به دلیل رادیوایزوتوپ بودن در واکنش های شیمیایی کاربرد چندانی نداره پس عنصر Cs(سزیم)بیشترین خصلت فلزی رو هم در گروه اول وهم در کل جدول تناوبی رو داره@Allen-Gamer
خیلی ممنون 🌸 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی
درگروه اول جدول تناوبی از بالا به پایین خصلت فلزی افزایش پیدا می کنه بنابراین Frباید بیشترین خصلت فلزی رو داشته باشه اما این عنصر به دلیل رادیوایزوتوپ بودن در واکنش های شیمیایی کاربرد چندانی نداره پس عنصر Cs(سزیم)بیشترین خصلت فلزی رو هم در گروه اول وهم در کل جدول تناوبی رو داره@Allen-Gamer
فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ،گفتم دیگه تاپیک جداگانه ای درست نکنم همین جا بپرسم بهتره
این که روش های تعیین شعاع اتمی رو لازمه که بلد باشیم ؟؟ چون توی کتاب اصلا بهش اشاره نکرده -
@Allen-Gamer
فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ،گفتم دیگه تاپیک جداگانه ای درست نکنم همین جا بپرسم بهتره
این که روش های تعیین شعاع اتمی رو لازمه که بلد باشیم ؟؟ چون توی کتاب اصلا بهش اشاره نکردهپرستو بابایی در خاصیت فلزی عناصر گفته است:
@Allen-Gamer
این که روش های تعیین شعاع اتمی رو لازمه که بلد باشیم ؟؟ چون توی کتاب اصلا بهش اشاره نکردهکه واحدش پیکومتره و اینا ... ؟
-
پرستو بابایی در خاصیت فلزی عناصر گفته است:
@Allen-Gamer
این که روش های تعیین شعاع اتمی رو لازمه که بلد باشیم ؟؟ چون توی کتاب اصلا بهش اشاره نکردهکه واحدش پیکومتره و اینا ... ؟
@Allen-Gamer
بله -
@Allen-Gamer
بلهپرستو بابایی
نه فکر نکنم که باید بلد باشیم چون توی درسنامه کتاب تست ها توضیحش ندادن و یا حداقل من جایی ندیدم -
پرستو بابایی
نه فکر نکنم که باید بلد باشیم چون توی درسنامه کتاب تست ها توضیحش ندادن و یا حداقل من جایی ندیدم@Allen-Gamer
آها خب پس یاد گرفتنش ضرورتی نداره،ممنون -
سلام بچه ها خسته نباشید
ببخشید من یه سوال داشتم ؛این که کدوم عنصر از همه بیشتر خاصیت فلزی داره ؟؟پرستو بابایی
فرانسیوم -
پرستو بابایی
فرانسیوم@Soniaaa
خیلی ممنون ❤️