یاخته عصبی
-
بچه ها این تستو گزینه یک و چهارش رو توضیح میدین؟
-
ی سوال دیگه هم داشتم. قبلا تو شکل کتاب درسی، یاخته عصبی حسی لزوما اول پیامش رو ب رابط منتقل نمیکرد میتونست ی راست به حرکتی منتقل کنه. ولی کتاب درسی الان اینجوری نیست توی شکل نخاع.من الان تست الگو میزدم قاطی کردم بالاخره شکل کتاب الانو در نظر بگیرم یا نه.من خودم ب شخصه شکل قبلی کتابو نمیدونستم معلممون گفته بود با این حال نباید همین شکل الان رو در نظر بگیریم؟
-
-
-
@mahshid-avajian سلام
توی این سوال گزینه یک غلط و چهار درسته؟ -
@mahshid-avajian سلام وقت بخیر
بنظر من گزینه ۴ درسته
چون در نورون پروتئین وجود داره ... چه در سطح غشای خودش ... انواعی از کانال های پروتئینی و پمپ وجود داره چه در هسته نورون که هیستون وجود داره ...
حتی در غشای نوروگلیا میلین ساز ( میلین ) هم که از جنس غشا هست پروتئین وجود داره ... چون میدونیم بیشتر
غشا از پروتئین و فسفولیپید هست . -
@mahshid-avajian گزینه ۴ ترکیب شده با ۱۲ ... خوندین ؟
-
@mahshid-avajian گزینه ۴ ترکیب شده با ۱۲ ... خوندین ؟
Reza Dolatsha بله تقریبا
-
@mahshid-avajian سلام وقت بخیر
بنظر من گزینه ۴ درسته
چون در نورون پروتئین وجود داره ... چه در سطح غشای خودش ... انواعی از کانال های پروتئینی و پمپ وجود داره چه در هسته نورون که هیستون وجود داره ...
حتی در غشای نوروگلیا میلین ساز ( میلین ) هم که از جنس غشا هست پروتئین وجود داره ... چون میدونیم بیشتر
غشا از پروتئین و فسفولیپید هست .Reza Dolatsha خیلی ممنون
-
-
-
Reza Dolatsha خیلی ممنون
@mahshid-avajian در هسته نورون rna دیده میشه ( حتی سیتوپلاسم ) پس قند ریبوز هم در نورون دیده میشه
ولی دقت کن که میلین غشا نوروگلیا میلین ساز هست ... پس قند ریبوز نداره !
ولی حواست باشه که در هسته و سیتوپلاسم همین نوروگلیا هم دنا و رنا ... هست
یه نکته دیگه ، غشا درسته که ریبوز نداره ولی گلیکوپروتئین رو در سطح خودش داره پس میتونیم در سطح میلین ( غشا ) کربوهیدرات ببینیم ولی این کربوهیدرا پلی ساکاریدی هست ( گلیکوژن) با مونومر های گلوکز درحالی که صورت سوال ریبوز رو در نظر گرفته که با گلوکز فرق میکنه
امیدوارم متوجه شده باشی 🥲 یکم شلوغ شد -
Reza Dolatsha خیلی ممنون
@mahshid-avajian خواهش میکنم
-