خستممممممه
-
Farhan Honar عاحححح دث نوت قشنگممممم انیمه ای ک تا یکی دو ماه افسردم کرددد :**>
الان نیاز ب دفترچش دارم..Michael Vey موضوع انیمه چیه
-
Michael Vey موضوع انیمه چیه
@salma-khajavi درمورد دفترچه ای ک اسم هرکسیو بنویسی میمیره و پسری ک باهاش خدای مرگ شد
-
@salma-khajavi درمورد دفترچه ای ک اسم هرکسیو بنویسی میمیره و پسری ک باهاش خدای مرگ شد
-
Michael Vey سلام
خب واقعیت اینه که
شما خیلی سخت گرفتین
دقیقا از همون اولش
از همون روزیکه باهاتون اشنا شدم امیدوار بودم که همچین روزی نیاد ولی میدونستم میاد🥲
آهسته و پیوسته برین، نه اینطوری که خیلی خسته بشین
نه این که الان حس کنین باید چند روز بیکار باشید و استراحت کنین.
الانم آروم آروم بخونین درستون رو
موفق و پرانرژی باشی پرنیا جان -
Michael Vey
دث نوت رو میگی؟ من که از همون قسمت اول دراپش کردم@سینا-بیات یس.. چراا
-
Michael Vey سلام
خب واقعیت اینه که
شما خیلی سخت گرفتین
دقیقا از همون اولش
از همون روزیکه باهاتون اشنا شدم امیدوار بودم که همچین روزی نیاد ولی میدونستم میاد🥲
آهسته و پیوسته برین، نه اینطوری که خیلی خسته بشین
نه این که الان حس کنین باید چند روز بیکار باشید و استراحت کنین.
الانم آروم آروم بخونین درستون رو
موفق و پرانرژی باشی پرنیا جان@Zahra-Hamrang هععی.. اره حق ک با توعه. نمیدونم چیکار کنم سختگیری خانواده رو. اصرار دارن تا دی کلا دوازدهمو تموم کنم
-
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و...@Allen-Gamer اره واقعا خیلی قشنگه
البته من ک نصفه دیدم -
@سینا-بیات یس.. چراا
-
Michael Vey به نظر من حوصله سر بر بود
@سینا-بیات باباااا... رفتی فق قسمت یکو دیدی کل ی انیمه شاهکارو قضاوت میکنی؟
-
@Zahra-Hamrang هععی.. اره حق ک با توعه. نمیدونم چیکار کنم سختگیری خانواده رو. اصرار دارن تا دی کلا دوازدهمو تموم کنم
Michael Vey من تو این شرایط نبودم و نمیتونم کمکت کنم
ولی بدون حالت استانداردش اینه که تا اردیبهشت همه ی درسا رو تموم کنی
.
عذر میخوام که اینقدر رک میگم
ولی این رفتار خانوادهت مثل دوستی خاله خرسهست
فقط داره بهت آسیب میزنه -
Michael Vey من تو این شرایط نبودم و نمیتونم کمکت کنم
ولی بدون حالت استانداردش اینه که تا اردیبهشت همه ی درسا رو تموم کنی
.
عذر میخوام که اینقدر رک میگم
ولی این رفتار خانوادهت مثل دوستی خاله خرسهست
فقط داره بهت آسیب میزنه@Zahra-Hamrang ن واقا حقیقتم همینه و هیچ نمیدونم چجوری جلوشونو بگیرم
-
@Zahra-Hamrang ن واقا حقیقتم همینه و هیچ نمیدونم چجوری جلوشونو بگیرم
-
Michael Vey به نظر من حوصله سر بر بود
@سینا-بیات خانوم مایکل راست میگه. البته سلیقهس
ولی بیشتر اوقات که زود تصمیم میگیری که خسته کننده ست ، برعکسه . -
@سینا-بیات باباااا... رفتی فق قسمت یکو دیدی کل ی انیمه شاهکارو قضاوت میکنی؟
-
@سینا-بیات خانوم مایکل راست میگه. البته سلیقهس
ولی بیشتر اوقات که زود تصمیم میگیری که خسته کننده ست ، برعکسه .Farhan Honar میدونید بازی های رایانه ای رو با چه ترتیبی میسازن؟ اگر فکر کردید از اول تا آخر میرن خیلی اشتباه فکر کردید، معمولا اول وسط های بازی رو میسازن، بعد پایان بازی و در آخرین مرحله شروع بازی رو میسازن، چرا که شروع بازی مهم ترین بخشش هست و بازی باید خودش رو همون اول ثابت کنه
-
سلام...
خوندن یک کتاب خووب یا دیدن ی فیلم (هر ژانری) میتونه حال خوب کن باشه....
از طرفی میتونی بری استخر هر هفته بری بیرون شهر یا تو پارک با خانواده شام و نهارتو بخوری همش توی خونه نباشی...
ممن ب شخصه هر وقت حوصلم خیلی خیلی سر میره و نمی تونم برم سراغ درس...می رم پیش داداشم که صافکاره اونجا میشینیم با هم چن نفرین حرفای مضحک میزنیم راجب ماشینا و مدلای مختلفشون حرف می نیم چایی دم می کنیم میخوریم و خلاصه اینکه محیطم عوض میشه...
رانندگی هم کلن حال خوب کنه مخصوصا بیرون شهر تو جاده هایی ک پیچ و خم دارن....
اگه غذاهای خونه واست تکراری شده برو بیرون ی پیزا بزن یا یدونه فلافل یا ...
اینا کلن راههایی بود ک بلد بودم...
ب نظرم تو این تایم استراحتو ریکاوری کلن باید کارهایی کنی ک زیاد ب درس و کتاب ربط نداشته باشه چون اینجوری لذت نمی بری....
از طرفی چون سال کنکورته سعی کن ب یک روز در هفته یا حداکثر یک روز نصفی کاهش بدی این دور بودن از درس رو...
بالاخره یک سال باید بکوب بخونی...
موفق باشی... -
Michael Vey
بعضی مواقع فشار روانی ای که خانواده روی آدم میزاره رو بدترین دشمن آدم هم نمیتونه بزاره@سینا-بیات +++
-
Michael Vey من به هر انیمه فقط یه قسمت فرصت میدم تا خودشون رو بهم ثابت کنن
@سینا-بیات اشتب میکنی مثلا بهترین سریال چین 5 قسمت اولش چرته ک اونم چرت نیس فق چون زمان حالو نشون میده و تو هیچی نمیفهمی برات چرته تا اینکه فلش بک میزنه و داستان جذاب میشه.. بشخصه وقتی همون 5 قسمت اولو برا دومین بار دیدم فهمیدم چق گاد بود و من نفهمیدم:>
-
سلام...
خوندن یک کتاب خووب یا دیدن ی فیلم (هر ژانری) میتونه حال خوب کن باشه....
از طرفی میتونی بری استخر هر هفته بری بیرون شهر یا تو پارک با خانواده شام و نهارتو بخوری همش توی خونه نباشی...
ممن ب شخصه هر وقت حوصلم خیلی خیلی سر میره و نمی تونم برم سراغ درس...می رم پیش داداشم که صافکاره اونجا میشینیم با هم چن نفرین حرفای مضحک میزنیم راجب ماشینا و مدلای مختلفشون حرف می نیم چایی دم می کنیم میخوریم و خلاصه اینکه محیطم عوض میشه...
رانندگی هم کلن حال خوب کنه مخصوصا بیرون شهر تو جاده هایی ک پیچ و خم دارن....
اگه غذاهای خونه واست تکراری شده برو بیرون ی پیزا بزن یا یدونه فلافل یا ...
اینا کلن راههایی بود ک بلد بودم...
ب نظرم تو این تایم استراحتو ریکاوری کلن باید کارهایی کنی ک زیاد ب درس و کتاب ربط نداشته باشه چون اینجوری لذت نمی بری....
از طرفی چون سال کنکورته سعی کن ب یک روز در هفته یا حداکثر یک روز نصفی کاهش بدی این دور بودن از درس رو...
بالاخره یک سال باید بکوب بخونی...
موفق باشی...MohsenTaheri چه پیشنهادای خوبییی
اتفاقا فک کنم چون این هفته باشگاهم تعطیل شد انق بریدم وگرنه همیشه دو جلسه در هفته میرفتم انرژِم تخلیه میشد:*>
مرسیی -
@سینا-بیات اشتب میکنی مثلا بهترین سریال چین 5 قسمت اولش چرته ک اونم چرت نیس فق چون زمان حالو نشون میده و تو هیچی نمیفهمی برات چرته تا اینکه فلش بک میزنه و داستان جذاب میشه.. بشخصه وقتی همون 5 قسمت اولو برا دومین بار دیدم فهمیدم چق گاد بود و من نفهمیدم:>