فراموشی دهم
-
سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز سمپادم و امسال یازدهم تجربی هستم اما متاسفانه بیشتر مطالب دهم رو فراموش کردم ، جسارتا چگونه و چجوری و چه زمانی باید دهم رو بخونم؟ -
سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز سمپادم و امسال یازدهم تجربی هستم اما متاسفانه بیشتر مطالب دهم رو فراموش کردم ، جسارتا چگونه و چجوری و چه زمانی باید دهم رو بخونم؟امیرحسین خلیلی
سلام وقتتون بخیر
ببینید شما دو راه دارید :
یکی اینکه همزمان با یازدهم دهم رو هم بخونید و کامل جمع بندی که این اصلا کار ساده ای نیست .پیشنهاد من اینه که اصلا این کار رو نکنید ،چون باعث میشه هم یازدهم خوب میتونید بخونید هم دهم رو !!! با توجه به این که شما دانش آموز سمپاد هستید کار سخت تر میشه ...پس بهتره که این کار رو بکنید :یازدهمتون کامل کامل در طول سال بخونید و تست بزنید و تابستون سال آینده دهمتون رو هم می تونید بخونید ؛البته اینجا به شرط داره
اونم اینه که یک سری مباحث هستن توی یازدهم که کاملا مرتبط با دهم هستن ،اون مباحث رو حتما حتما باید بخونید -
سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز سمپادم و امسال یازدهم تجربی هستم اما متاسفانه بیشتر مطالب دهم رو فراموش کردم ، جسارتا چگونه و چجوری و چه زمانی باید دهم رو بخونم؟امیرحسین خلیلی سلام
من خودم وقتی دهم بودم کرونا اومد و خیلی هم خوندمش
بعد یازدهم یه دوران بعد امتحانای نوبت اول حدودا یه هفته وقتت آزاده و تو اون دوران من زیست دهم رو خیلی خوب خوندم با آقای موقاری
.
.
.
پیشنهاد میکنم ار وقت که کمی بیکاری داشتین و فرصت بود برین سراغ دهم
ولی طوری همنباشه که یازده رو کم کاری کنین
جلو تر کلی وقت هست برای دوباره خوندن درسا😄🙌 -
سلام وقتتون بخیر
من دانش آموز سمپادم و امسال یازدهم تجربی هستم اما متاسفانه بیشتر مطالب دهم رو فراموش کردم ، جسارتا چگونه و چجوری و چه زمانی باید دهم رو بخونم؟امیرحسین خلیلی ببین منم دقیقا مثل توام
امسال یازدهم و تو مدرسه سمپاد میخونم تابستون دهم رو مرور کردم ولی آزمون قلم چی امروز بهم فهموند که هیچی از دهم نمی دونن با خانواده مشورت کردم همچنین برادرم که کنکوری ۴۰۱. بود گفت شیمی یازدهم آسون تر از دهمه و اگه دهم رو بخونی چند تا بخش بیشتر تو یازده نیست پس میتونی دهم رو شروع کنی و با یازدهم با هم بخونی البته با کتاب جامع که تستاش کمتره و وقت کمتری میگیره
رو ریاضی تسلط خوبی دارم حالا اگر ریاضی شما خوب نیست میتونی برای هر روز مثلاً ده تا تست بزاری (از نظر بنده ریاضی نیاز به درسنامه نداره ) اینطوری تا تابستون حتما میتونی چند بار تستای منابعتو بزنی برای فیزیک و زیست هم برای تابستون بعد برنامه بریز حتی تو طول سال هم تایم پیدا میکنیم برای مرور زیست و فیزیک .