چطوری بخونم؟!
-
سلام. رفقا من از الان انشاءالله میخوام کنکور خوندنم رو جدی جدی شروع کنم... فقط مسئله ای که هست اینه که نمیدونم استراتژیم برای خوندن پایه چجوری باید باشه؟
آیا تا دی ماه، دهم و نیمسال اول دوازدهم رو بخونم بعد و تا عید نیم سال دوم دوازدهم و یازدهم رو...یا نه دهم و یازدهمم رو همگام و منطبق با بودجه بندی قلمچی به صورت همزمان پیش ببرم و بخونم؟
نظر شما چیه؟! -
سلام. رفقا من از الان انشاءالله میخوام کنکور خوندنم رو جدی جدی شروع کنم... فقط مسئله ای که هست اینه که نمیدونم استراتژیم برای خوندن پایه چجوری باید باشه؟
آیا تا دی ماه، دهم و نیمسال اول دوازدهم رو بخونم بعد و تا عید نیم سال دوم دوازدهم و یازدهم رو...یا نه دهم و یازدهمم رو همگام و منطبق با بودجه بندی قلمچی به صورت همزمان پیش ببرم و بخونم؟
نظر شما چیه؟!Heydar Chanani سلام
بعضی درسا هارو باید همگام پیش برین
حسابان چون هر سه پایه به هم مرتبط هستن
بخش مثلثات باید از دهم شروع کنی تا ۱۲ برسی
اینجوری
ولی شیمی و فیزیک چون همزمان سه پایه خوندن مشکله
میتونین
دهم دوازدهم
بعد یازدهم دوازدهم کنینباز بستگی به شرایط خودتون داره
این نظر من
شاید بچه ها نظر بهتری داشته باشن -
Heydar Chanani سلام
بعضی درسا هارو باید همگام پیش برین
حسابان چون هر سه پایه به هم مرتبط هستن
بخش مثلثات باید از دهم شروع کنی تا ۱۲ برسی
اینجوری
ولی شیمی و فیزیک چون همزمان سه پایه خوندن مشکله
میتونین
دهم دوازدهم
بعد یازدهم دوازدهم کنینباز بستگی به شرایط خودتون داره
این نظر من
شاید بچه ها نظر بهتری داشته باشن@kosar-mottaghi
متشکرم از راهنماییتون :))) -
@kosar-mottaghi
متشکرم از راهنماییتون :)))Heydar Chanani خواهش میکنم
-
نظر شما چیه؟!Heydar Chanani
سلام
من نمیدونم شرایط تحصیلی و روحیه شما چجوری هست مثل دهم و یازدهم رو در چه حدی تسلط دارین بنابراین نمیتونم بگم که چه مدت زمان لازم هست که اونا رو ببندین. ولی اینو میتونم بگم که اگه یه رتبه خوب میخوای کلا بعد از عید نباید درسی مونده باشه که تو نخونده باشی کلا بعد از عید مروری و تست زنی و تمرین سرعت هست.
موفق باشید