دیواره باکتری
-
سلاااام دوستان تو بحث وارد کردن دنای نو ترکیب به باکتری کتاب کلمه دیواره رو برا باکتری بکار برده
میشه توضیح بدید یعنی چی
مگه باکتری دیواره داره
همون غشا مد نظره یا چی؟
مگه فقط سلول گیاهی دیواره نداشت؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار -
سلاااام دوستان تو بحث وارد کردن دنای نو ترکیب به باکتری کتاب کلمه دیواره رو برا باکتری بکار برده
میشه توضیح بدید یعنی چی
مگه باکتری دیواره داره
همون غشا مد نظره یا چی؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار -
@haniehno ببخشید اینو از کجای کتاب میتونم استنباط کنم؟
-
@haniehno عه اره راست میگییی همین الان داشتم میخوندمش
بیشتر رو ان قید میتواند سوالم بود
جایی هم گفته که باکتری ای دیواره نداره؟ -
میشه توضیح بدید یعنی چی
مگه باکتری دیواره داره
همون غشا مد نظره یا چی؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارpekf mfm در دیواره باکتری گفته است:
میشه توضیح بدید یعنی چی
مگه باکتری دیواره داره
همون غشا مد نظره یا چی؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارسلام دوست عزیز، بیشتر باکتریها یه دیواره تقریبا سخت اطرافشون دارن
-
@haniehno عه اره راست میگییی همین الان داشتم میخوندمش
بیشتر رو ان قید میتواند سوالم بود
جایی هم گفته که باکتری ای دیواره نداره؟ -
pekf mfm در دیواره باکتری گفته است:
میشه توضیح بدید یعنی چی
مگه باکتری دیواره داره
همون غشا مد نظره یا چی؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیارسلام دوست عزیز، بیشتر باکتریها یه دیواره تقریبا سخت اطرافشون دارن
sarvin Piri این جمله تو کتاب هست؟
-
pekf mfm در دیواره باکتری گفته است:
من خودم دانش اموز نظام قدیم بودم و تو کتاب ما اشاره شده بود دقیقا اطلاع ندارم که تو کتابای شما اشاره شده یا نه