شروع ابریشم
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من هنوز کاملا توجیه نشدم راجب به شروع برنامه از ۱۶ مهر لطفاً توضیح دهید که برنامه از چه قراره -
سلام خسته نباشید
ببخشید من هنوز کاملا توجیه نشدم راجب به شروع برنامه از ۱۶ مهر لطفاً توضیح دهید که برنامه از چه قرارهARMIN BAKHTIARI سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه.
ببین برنامه 16 مهر راه ابریشم مثل برنامه های 25 و 8 مرداد هستش که میتونی بری داخل پروفایل خودت توی محصولاتی که خریدم روی یکی از درس های راه ابریشمی که گرفتی برو بعدش برو بخش مشاوره راه ابریشم که فایل های برنامه ریزی قدیمی اونجا هستش -
آقا مهدی خیلی ممنون
-
ARMIN BAKHTIARI سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه.
ببین برنامه 16 مهر راه ابریشم مثل برنامه های 25 و 8 مرداد هستش که میتونی بری داخل پروفایل خودت توی محصولاتی که خریدم روی یکی از درس های راه ابریشمی که گرفتی برو بعدش برو بخش مشاوره راه ابریشم که فایل های برنامه ریزی قدیمی اونجا هستشMahdi Parandakht خیلی ممنون آقا مهدی
-
Mahdi Parandakht خیلی ممنون آقا مهدی
ARMIN BAKHTIARI خواهش می کنم
️
-
ARMIN BAKHTIARI سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه.
ببین برنامه 16 مهر راه ابریشم مثل برنامه های 25 و 8 مرداد هستش که میتونی بری داخل پروفایل خودت توی محصولاتی که خریدم روی یکی از درس های راه ابریشمی که گرفتی برو بعدش برو بخش مشاوره راه ابریشم که فایل های برنامه ریزی قدیمی اونجا هستشMahdi Parandakht سلام روزتون بخیر
ببخشید من برنامه شروع از مهر متناسب با آزمون سه آ رو دانلود کردم ولی هیچ شباهتی به برنامه مطالعاتی نداره در واقع فقط مباحث و آدرس فرسنگ و جلسات و تعداد تست ها گفته شده
برنامه اصلی کی میاد؟ -
Mahdi Parandakht سلام روزتون بخیر
ببخشید من برنامه شروع از مهر متناسب با آزمون سه آ رو دانلود کردم ولی هیچ شباهتی به برنامه مطالعاتی نداره در واقع فقط مباحث و آدرس فرسنگ و جلسات و تعداد تست ها گفته شده
برنامه اصلی کی میاد؟Alised Bbfi واقعا سوال منم همینه کاش برنامه زودتر بدن تا ما اشنا بشیم
-
Mahdi Parandakht سلام روزتون بخیر
برنامه اصلی کی میاد؟Alised Bbfi سلام دوست عزیز
برنامه ۱۶ مهر مثل قبلی هستش فقط نمیدونم تا الان چرا اطلاع رسانی نکردن