طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها
-
mohammadhassan ینی نظام جدید ب درد من نمیخوره نه ؟برای دهمی های امسالو ایناس؟
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
mohammadhassan ینی نظام جدید ب درد من نمیخوره نه ؟برای دهمی های امسالو ایناس؟
مباحثشون مثل ما هست ولی با هم فرق دارن. شما باید از نظام قدیم استفاده کنید.
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه سوال دیگم دارم ینی من از جلسه یک بردار اقای کازرانیان بخونم تا جلسه اخرش توی اینا فیزیک ۱ فیزیک ۲ فیزیک ۳ فیزیک ۴ هرچی باید گفته بشه من بدونم گفته ؟؟کامله؟؟
-
من یه سوال دیگم دارم ینی من از جلسه یک بردار اقای کازرانیان بخونم تا جلسه اخرش توی اینا فیزیک ۱ فیزیک ۲ فیزیک ۳ فیزیک ۴ هرچی باید گفته بشه من بدونم گفته ؟؟کامله؟؟
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
بله دیگه دوره کامله هرچیزی که سر کلاسشون تو دبیرستان گفتن ضبط شده
-
parisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
بله دیگه دوره کامله هرچیزی که سر کلاسشون تو دبیرستان گفتن ضبط شده
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اهان هی انگار وسواس دارم پس کتابو بخونم تست بزنمو ویدیو هارو ببینم ؟
-
mohammadhassan اهان هی انگار وسواس دارم پس کتابو بخونم تست بزنمو ویدیو هارو ببینم ؟
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 ببخشید یه جا خوندم که بچه ها هرفصلی میخونن تستتی از سال ۸۸تا الانشو میرن میزنن تستارو خود آلا دراختیارشون گذاشته؟پی دی افی چیزی داره؟
-
mohammadhassan اهان هی انگار وسواس دارم پس کتابو بخونم تست بزنمو ویدیو هارو ببینم ؟
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
بله. کتاب درسی رو هم فراموش نکنید نکات تئوریش رو بخونید
-
parisa76911 ببخشید یه جا خوندم که بچه ها هرفصلی میخونن تستتی از سال ۸۸تا الانشو میرن میزنن تستارو خود آلا دراختیارشون گذاشته؟پی دی افی چیزی داره؟
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
parisa76911 ببخشید یه جا خوندم که بچه ها هرفصلی میخونن تستتی از سال ۸۸تا الانشو میرن میزنن تستارو خود آلا دراختیارشون گذاشته؟پی دی افی چیزی داره؟
من خبر ندارم چیزی که شما میگید. ولی کتاب های کمک آموزشی تست های کنکور رو دارن
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه خیلی ممنون از پاسخگویتون
-
باشه خیلی ممنون از پاسخگویتون
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan ببخشید یکی از بچه ها توی یکی از تایپک ها گفته که اقای کازرانیان بنا براین گذاشتن که بیشتره بلدن؛ فیزیک ب طور خلاصه گفتن توی ویدیو ها راسته؟؟؟؟؟؟؟ چون من فی
-
mohammadhassan ببخشید یکی از بچه ها توی یکی از تایپک ها گفته که اقای کازرانیان بنا براین گذاشتن که بیشتره بلدن؛ فیزیک ب طور خلاصه گفتن توی ویدیو ها راسته؟؟؟؟؟؟؟ چون من فی
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 چون من فیزیکم خیلی ضعیفه اگ ب طور خلاصه گفته باشه من چیزی نمیفهمم ک
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای فدایی فرد هم سخت میگن
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 منظورتون اینه که خلاصه گفتن؟
من فکرنمیکنم، مثلا حرکت شناسی رو منصفانه بگیم از اول اول شروع کردن گفتن -
parisa76911 منظورتون اینه که خلاصه گفتن؟
من فکرنمیکنم، مثلا حرکت شناسی رو منصفانه بگیم از اول اول شروع کردن گفتننوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan راسش من ندیدم یه نفر میگف من ویدیوهای اقای فدایی دیدم بعد دیدم ن بیانش یه کم سنگینه برا من
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی میگف نمیدونم خودتون دیدین توی تایپک ها یانه میگف ک اقای کازرانیان فیزیک پایه رو خلاصه گفته وبرای کسی فیزیکش صفره این مشکله
-
یکی میگف نمیدونم خودتون دیدین توی تایپک ها یانه میگف ک اقای کازرانیان فیزیک پایه رو خلاصه گفته وبرای کسی فیزیکش صفره این مشکله
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
در این باره نمیدونم ولی موافقم که استاد فدایی یه ذره سنگین درس میدن مخصوصا محاسبات رو ممکنه اولش نفهمید که چی شده.
-
در این باره نمیدونم ولی موافقم که استاد فدایی یه ذره سنگین درس میدن مخصوصا محاسبات رو ممکنه اولش نفهمید که چی شده.
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan یه چیز دیگه توی تلگرام کانال آلا یه سایتی هست ک اموزش زبانو گذاشته منم دانلود کردم ؛زبانم نظام جدیدش با قدیم فرق داره؟
-
mohammadhassan یه چیز دیگه توی تلگرام کانال آلا یه سایتی هست ک اموزش زبانو گذاشته منم دانلود کردم ؛زبانم نظام جدیدش با قدیم فرق داره؟
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
mohammadhassan یه چیز دیگه توی تلگرام کانال آلا یه سایتی هست ک اموزش زبانو گذاشته منم دانلود کردم ؛زبانم نظام جدیدش با قدیم فرق داره؟
سلام، دقیقا نمیدونم چیو میگید. اگه میتونید اسکرین شات بدید.
قطعا خیلی فرق کرده ! -
سلام، دقیقا نمیدونم چیو میگید. اگه میتونید اسکرین شات بدید.
قطعا خیلی فرق کرده !نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan فک کنم اگه اشتباه نکنم ویدیوهای سال 94-95 میتونم استفاده کنم برای نظام جدید نباشه درسته؟؟ من ازاین لینک برای دانلود ویدیو های زبان انگلیسی استفاده میکنم http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/8/21/3815
واز این لینک هم برای دانلود ویدیوهای زبان عربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/
درسته دیگه برای نظام جدید نیست که نتونم استفاده کنم ؟؟؟ زدن سال 94-95
این لینک هارم از کانال آلا اوردم -
mohammadhassan فک کنم اگه اشتباه نکنم ویدیوهای سال 94-95 میتونم استفاده کنم برای نظام جدید نباشه درسته؟؟ من ازاین لینک برای دانلود ویدیو های زبان انگلیسی استفاده میکنم http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/8/21/3815
واز این لینک هم برای دانلود ویدیوهای زبان عربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/
درسته دیگه برای نظام جدید نیست که نتونم استفاده کنم ؟؟؟ زدن سال 94-95
این لینک هارم از کانال آلا اوردمنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa76911
سلام، نه این لینک هایی که دادید برای نظام قدیم هستند. اگه نظام جدید باشن توی پرانتز مینویسن نظام آموزشی جدیداین لینک ها هم سایت خود آلاء هست
www.sanatisharif.ir