سوال ریاضی
-
Gharibe Gomnam
فیثاغورسه دگ کار ب پاسخنامه نباشت باش هر طورر راحتی حل کن خودت گیجت نکنه@Soniaaa
میدونم فیثاغورسه
من میگم که بدون اینکه زیر رادیکال به توان برسونه بعد دوباره دوطرف تساوی رو به توان برسونه که رادیکال از بین بره خب یهو بدون رادیکال به توان برسونه همه رو -
Gharibe Gomnam سلام طبق فیثاغورس انجام داده خب...که میشد
qp=5 و qp به توان دو=qo به توان دو + po به توان دو
..
حالا qp مساوی میشه با رادیکال qo به توان دو + po به توان دو
اینجا به توان دو رسونده که رادیکال از بین بره.
اینکه یک راست به توان دو نرسونده میخواسته نشون بده از فیثاغورس رفته@yasin-sheibak
اهان
پس من یک راست به توان برسونم اشکال نداره.که -
@Soniaaa
میدونم فیثاغورسه
من میگم که بدون اینکه زیر رادیکال به توان برسونه بعد دوباره دوطرف تساوی رو به توان برسونه که رادیکال از بین بره خب یهو بدون رادیکال به توان برسونه همه روGharibe Gomnam
اینی که میگیو ریاضیشو بنویس ببینم منظورت چیه -
@yasin-sheibak
اهان
پس من یک راست به توان برسونم اشکال نداره.کهGharibe Gomnam کلا قانون اینه اگر اینور رو به توان رسوندی اونورم باید برسونی اینور رو ضرب کردی اونورم ضرب کنی.
اونجا هم رادیکال رو به توان دو رسونده هم ۵ رو به توان دو رسونده -
Gharibe Gomnam کلا قانون اینه اگر اینور رو به توان رسوندی اونورم باید برسونی اینور رو ضرب کردی اونورم ضرب کنی.
اونجا هم رادیکال رو به توان دو رسونده هم ۵ رو به توان دو رسونده@yasin-sheibak
اینو که میدونم -
منظورم اینه اینجوری بنویسم درسته؟؟
-
منظورم اینه اینجوری بنویسم درسته؟؟
Gharibe Gomnam
سلام
اون راه دومی که شما میگید اون نوشته بالارو تو ذهنتون تحلیل کردید و میتونید یه راست اون رو بنویسید
ومشکلی ندارهولی اگه یه چیزی به توان دو میشد یه عددی باید حواستون رو جمع کنید و +،- یادتوون نره
پ.ن: اینو گفتم چون در معادله دو مجذوری باهاش برخورد میکنید -
Gharibe Gomnam
سلام
اون راه دومی که شما میگید اون نوشته بالارو تو ذهنتون تحلیل کردید و میتونید یه راست اون رو بنویسید
ومشکلی ندارهولی اگه یه چیزی به توان دو میشد یه عددی باید حواستون رو جمع کنید و +،- یادتوون نره
پ.ن: اینو گفتم چون در معادله دو مجذوری باهاش برخورد میکنید@Farzam-Yousefi
اهان ممنون -
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on
-
@Farzam-Yousefi
اهان ممنونGharibe Gomnam
خواهش میکنم -