Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
یه سوال فیزیک داشتم از نور جایی که تشابه میگیرید بچه های ریاضی به کمک
-
سلام دوستان برا حل یه سری سوالات نور باید با قضیه تشابه حل کرد تو یه سری از سوالات اومده ضلع بزرگه رو تقسیم کرده به کوچیکه تو یه سری اومده کوچیکه رو تقسیم کرده دقیقا باید چجوری تشابه بگیرم بین دوتا مثلث
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
بفرما حرفی برای گفتن داشتین؟
-
hosainmahmoudi
میشه قضیه تشابه بگید -
بصبر یکم
-
قضیه تشابه برا حل مسئله شکست نور میخوای؟
-
hosainmahmoudi نه برا پیدا کردن قطر سایه یا قطر نیم سایه
-
یه فرمول کلی من بلدم بگم؟
-
خاتون در یه سوال فیزیک داشتم از نور جایی که تشابه میگیرید بچه های ریاضی به کمک گفته است:
hosainmahmoudi نه برا پیدا کردن قطر سایه یا قطر نیم سایه
همونه پس
نسبت ارتفاع ها= نسبت قاعده ها -
آره خودشه
-
یه لحظه اگه میشه صبر کن
-
hosainmahmoudi باشه ممنونم
-
اگه میشه صبر کن دارم با آفیس برات مینویسم بفرستم برات