سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است)
-
Amirhossein Ghasemireplied to Arian Armo on آخرین ویرایش توسط Amirhossein Ghasemi انجام شده
Arian Armo رشته های دیگه هم میتونی درخواست امریه بدی... مثلا کسی که توی دانشگاه معتبر درس میخونه دو راه برای سربازی داره:
1- به بنیاد ملی نخبگان معرفی میشه و همزمان که داره لیسانس میخونه دو سال روی یه پروژه کار میکنه و همون براش خدمت حساب میشه و کارت معافیتش رو میگیره.
2- بعد فارغ التحصیلی درخواست امریه میده و میره توی یه اداره دولتی یا یه شرکت دانش بنیان دوسال خدمت میکنه و دقیقا مثل یه کارمند معمولی میشه اما حقوقش اندازه حقوق یه کارمند نیست و 5 تومن میگیره (همون حقوق سربازی رو میگیره)...هرچند من اعتقاد دارم آدم نباید از سربازی فرار کنه آدم دوسال برای خاک میهنش خدمت کنه چیزی نمیشه...
-
Miss Ataee
motahare kameli
دوست عزیز مسئله مگه فقط نون آوریه؟! یعنی خانم نباید برای مملکت خودش برای کشور خودش یه نوآوری و اختراعی، یه کار بزرگی یه پژوهشی به ارمغان بیاره؟
فرض کنین الان 100 سالتون شده و یه گوشه ای نشستین و دارین به گذشته نگاه میکنین! گذشتتون میتونه دو حالت داشته باشه:
1- 24 ساعت هرروز، 7 روز هفته و 365 روز سال رو خونه نشستین و هیچ کار بزرگی انجام ندادین و وقتتون رو به بطالت سپری کردین.
2- یه فعالیت بزرگ و موثر انجام دادین، چیزی اختراع کردین یا ساختین که زندگی مردم رو دگرگون کرده و بیشتر مردم کشور یا حتی جهان شمارو میشناسن... سختی کشیدین و همزمان هم درحال پژوهش و ساخت یه چیز جدید بودین و هم پیش خونوادتون بودین و از فرزندتون نگهداری میکردین! خلاصه اینکه چیزهای زیادی روی میز خواهید داشت!
سوالم اینه شماها به کدوم بیشتر افتخار میکنین؟حقوق هم با دریافتی فرق میکنه! حقوق بله پنج و ششصده اما ازش مالیات، بیمه، هزینه خوابگاه، هزینه غذا و... کسر میشه و دقیقا دو و پونصد دریافتی خواهید داشت!
من نمیخوام واقعا معلمی یا هرشغل دیگه ای رو بکوبم من میگم به هرچی علاقه دارین همونو انتخاب کنین و براش تلاش کنین... الان من خودم مدیون تک تک معلم هام هستم چه معلمایی که تو مدرسه داشتم چه معلم های آلا واقعا اگه نبودن معلوم نبود الان دیدگاه من به دنیا و زندگی چطور بود و اصلا چه تفکراتی داشتم!
اما اینکه یکی به مهندسی علاقه شدیدی داشته باشه یا اصلا هنوز علاقه خودشو پیدا نکرده باشه و بیاد رو هوا بگه معلمی اینا من به شدت مخالفم. اصلا وقتی یکی میاد امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنه انگار رو اعصابم راه میره!
اینکه یکی میاد به خاطر دو سه تومن حقوق علاقه خودشو میزاره کنار و حتی فکر نمیکنه من که از این شغل خوشم نمیاد قراره جوانی خودمو براش بزارم و در آخر سرجمع حتی 2 میلیاردم مجموع حقوق های سی سالم نشه منو خیلی متاسف و ناراحت میکنه...
تو پست قبلی هم بهتون گفتم به فکر منافع شخصی نباشین و در زمینه ای که بهش علاقه دارین حتی شده رایگان به مردم کشور خودتون حتی به مردم جهان خودتون خدمت کنین... الان تسلا و ادیسون اگه همون اول به فکر امنیت شغلی و نمیدونم ترس از آینده بودن الان ما حتی برق نداشتیم! حالا برید ببینید الان اگه برق برای یه هفته نباشه ما به چه فلاکت و بدبختی میفتیم... الان خدمت اوناس که ارزشمنده و هنوزم مونده درحالی که منافع شخصی اونا الان کاملا بی معنیه!
امیدوارم این بار درک کرده باشین چی میخوام بگم! -
Amirhossein Ghasemi بله درسته.من هم نخواستم شغلهای دیگه رو بکوبم و صرفا افراد رو به معلمی دعوت کنم.چرا که قرار بر این نیست که همه افراد یه شغل داسته باشن.جامعه هم به آقا و هم به خانم ها تو زمینه های مختلف نیاز داره و حضور خانمها در محیط های علمی مشهود و موثر بوده ،ولی همه چیز که درآمد و پول نمیشه:)) مثل خیلی از ادمای معروف که تو زندگی با فقر دست و پنجه نرم کردن.
بعد اینکه اگر بحث خدمت باشه که معلم هم خدمت میکنه!!
بله،اگر کسی بخواد بدون علاقه و شوق بره سمت معلمی اونم صرف بر اینکه راحت باشه منم باهاش مخالفم،چون علاقه نداشته و دل به کار نداده،موفق هم نخواهد بود.
ولی اگر با جون و دل معلمی رو میخواد،قطعا موفقه.××حقوق دانشجو معلمان کامل نیست و کسورات داره،ولی به این مبلغ ۲.۵ نمیرسه
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Miss Ataee on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Ataee اینا همه درست
ولی هیچ وقت اینا رو ملاک و معیار معلمی قرار ندید
شاهنامه اولش خوشه
به عنوان کسی که هم پدر و هم مادرم معلم هستن و الان نزدیکای بازنشستگیشون همچنین خودم یکی از علاقمندان به این شغل میگم که کسی که میخواد معلم بشه باید فقط و فقط و فقط عشق به این کار رو داشته باشه
الان حقوق پدر من با ۲۶ سال سابقه کار و مدرک کارشناسی ارشد به ۸ میلیون تومن نمیرسه
تازه کسایی که تازه استخدام میشن قطعا زیر ۶ تومن دریافتیشون هست (دیدم که میگم)
نه دفترچه بیمه ای نه امکانات رفاهی ، فقط علاقه هست که میتونه یک معلم رو تشویق کنه که کارش رو ادامه بده ، البته اگر خصوصی نره و وارد فضای کنکور نشه -
Amirhossein Ghasemi علت اینکه این همه رو بحث امنیت شغلی مانور داده میشه اینه که امروزه یه سری رشته ها هستن که ادم کلی درس میخونه و سختی میکشه و وقت وهزینه میزاره،آخرشم بیکار یا کار نصفه نیمه(.البته این کمتر تو شاخه های علوم پزشکی اتفاق میفته)!! مگر اینکه یه پارتی ای چیزی پیدا کنه یا بتونه توی بخش خصوصی مشغول به کار بشه یا از همون اول بره تو کار آزاد.
با توجه به نرخ بیکاری به نظرم منطقیه افراد دنبال امنیت شغلی باشن و چون فرهنگیان و یه سری رشته های دیگه از همون اول تحصیل استخدام دولت هستن،از این بابت میتونن گزینه مناسبی باشن
-
motahare kameli من صد خط نوشتم گفتم عبارت امنیت شغلی و این چرت و پرتارو پیش من نیارین الله اکبر
اون طرفی که زحمت میکشه هیچ موقع بیکار نمیمونه اونی بیکار میمونه که شب امتحانی خونده و هیچی بلد نیست روی تخته دوتا فرمول حفظ کرده و در دنیای واقعی به هیچ دردش نمیخوره! طرف علاقه داشته باشه عمیقا درسش رو یاد بگیره و مهارت هم داشته باشه و خلاصه توی میدان حرفی برای گفتن داشته باشه همه اداره ها و شرکت ها دنبالش راه میفتن التماس میکنن میگن بیا اینجا کار کن! من خودم دیدم دارم میگم...
تازه قرار نیست همه استخدام بشن اگه همه قراره برن استخدام بشن ماهی 10 تومن، 20 تومن یا 30 تومن درآمد داشته باشن کی بیاد شرکت بزنه؟ کی بیاد کارخونه راه بندازه؟ من یه نفر رو میشناسم توی شریف مهندسی کامپیوتر خونده بود و رتبش دو رقمی بود دوسال پیش کارشناسیشو با معدل خوبی از دانشگاه تموم کرد(سربازیشم پروژه انجام داده بود و کارت پایان خدمتشو گرفته بود یعنی 4 سال هم سربازی و هم لیسانسش رو از بهترین دانشگاه خاورمیانه اوکی کرده بود)... شرکت های بزرگی توی ایران دنبالش بودن و باهم رقابت میکردن تا اونو استخدام کنن و یه شرکت برای جذبش حقوق بیشتری از اون شرکت پیشنهاد میداد... البته به راحتی هم میتونست مهاجرت کنه به آلمان، سوئد یا کشورای دیگه... اما اون نه دنبال استخدام بود نه دنبال مهاجرت رفت شرکت خودشو ثبت کرد و روی ایده خودش کار کرد جالبه بدونی دوسال پیش وقتی شروع کرد سرجمع ده تومن سرمایه نداشت که اوناهم پس اندازهای خودش بود... الان حدود 50 تا کارمند داره و به طور میانگین به هر کارمندش ماهی 20 تومن حقوق میده درآمد خودشو دقیقا نمیدونم اما با این اوصاف حداقل باید خودش ماهی چند صد میلیون درآمد داشته باشه روز به روز هم پیشرفت میکنه الان هم یه خونه بزرگ و خوب داره توی بهترین منطقه تهران هم خودروی خوب داره هم ازدواج کرده و کلا خوشحال و راضی هست از زندگی!
حالا شما بیا قصه حسین کرد شبستری برا من تعریف کن که امنیت شغلی نیست! بیکارن و این چرت و پرتا!
میدونی مشکل جامعه ما چیه؟ اینه که فقط توهم میزنن و توی تفکرات خیالی خودشون یه چی سر هم میکنن که پزشکی ماهی چند میلیارد درآمد داره، معلمی آخر خوشبختیه و... و بعد اون رو توی جامعه پخش میکنن و همه درگیرش میشن... هیچکس پا نمیشه بره حقیقت میدانی رو چک کنه ببینه توی واقعیت چه خبره! الان دانشجوی پزشکی که سال 4 یا 5 هست نمیدونه واقعا 10 سال آیندش قراره چی بشه؟ با حقوق 10 تومن استخدام بشه یا بیکار بمونه! بچه های اینترنی که همون دانشجوی سال آخر پزشکی هستن خیلیاشون 3 شبانه روز نمیخوابن و تو بیمارستان کشیک دارن و ماهی هم 1 تومن حقوق میگیرن... حالا شما برو خیالپردازی کن!
میخوام بهتون بگم تا حالا هرچی بهتون گفتن علی الخصوص پزشکی کذب و دروغ محضه یه خورده واقع بین باشین و مراقب باشین بهتون رویا نفروشن!
بازم مثل پست قبلیم میگم پزشکی و معلمی اینا بد نیست فقط یه علاقه شدید میخواد... البته نه علاقه ای که با دیدن دوتا جمله انگیزشی یا دیدن یه روپوش سفید به دست میاد و فردا هم از بین میره یه علاقه و عشق واقعی!!! -
Miss Ataee فقط لطفا فرهنگیان رو فقط به خاطر درآمد و آسایشش نرید، حواستون باشه که سالهای سال قراره بچه ها رو تربیت کنید وباهاشون سر و کله بزنید و واقعا اگر حوصلشو ندارید یا توی خودتون نمیبینید سمتش نرید چون همه چیز پول نیست!! به این هم خوبه فکر کنید که 30 سال زندگیتون این انتخاب مشخص میکنه و اگر علاقه ای به این کار نداشته باشید هم خودتون خسته میشید هم یه سری دانش آموز بی گناه رو اذیت میکنید! خیلی رک و پوست کنده برای اینکه صرفا از روی درآمد تصمیم نگیریم!
-
motahare kameli
این شخص هم که اومده این تاپیک رو استارت زده دقیقا نمیشه گفت هدفش چیه؟! شاید مافیای کنکوره میخواد به بچه های ریاضی هم رویا و مهمتر پکیج بفروشه، شاید هم میخواد ایران از صنعت و فناوری و پیشرفت عقب بیفته! اگه هم واقعا قضیه رو نمیدونه اومده یه چی نوشته که من بهش همینجا همه واقعیت رو توضیح دادم دیگه تصمیم با خودشه 10 سال دیگه همه چی رو خودش میفهمه... البته دروغش معلومه کاملا چون 27 سال پیش مهندسی مثل الان پزشکی قدیس شده بود و هرکسی نمیتونست بره مهندسی! همه سعی میکردن برن مهندسی و هیچکس برای پزشکی و معلمی اینا پر و بال نمیزد بعد مادر دبیر ایشون باید از خداشم بوده دخترش بره مهندسی بعد اومده اینجا برای من یه عالمه داستان سرایی کرده!
من هم بیکار نیستم این همه میشینم اینجا برای شما مینویسم بلکه خودمو مسئولیت پذیر میبینم که آینده هموطنانم و مهمتر آینده کشورم به خاطر یه تاپیک دروغ و برنامه ریزی شده یا نهایتا از سر ندانستن خراب نشه...
و در آخر یادتون نره همه رتبه برترها ار رتیه 1 گرفته تا 1000، نود و نه درصدشون میرن مهندسی و نمیرن فرهنگیان -
Amirhossein Ghasemi دقیقا کار برای کاردان هست، مشکل اینه ما اینجا کاردان کم داریم
همه فکر میکنن چند سال برن دانشگاه و چهارتا فرمول یاد بگیرن و نمره 20 بگیرن باید همه بیان دنبالشون التماس کنن بیا با ما کار کن!!! یوقتایی یه نفر مطرح باشه این اتفاق براش میفته اما اکثرا باید خودشون خودشون رو معرفی کنن و دنبال کار باشن، تو کشورهای خارجی هم به همین شکله، کار هست، اما تصاحب کردم کار سخته و فرد باید توانایی های خودش رو نشون بده -
@AmirhoGhasemi من هم چیزی درباره رتبه های برتر و انتخابشون که فرهنگیان نیست چیزی نگفتم و هر کسی مختاره با انتخاب رشته خوب به هر چیزی میخواد برسه.
اره اینو قبول دارم که تو دهه ۶۰،۷۰ مهندسی خیلی تو بورس بود و همه میخواستن برن رشته ریاضی و مهندسی بخونن،شاید به خاطر اینه که الان دارن رشته هایی مثل فرهنگیان،پزشکی و.... رو افزایش ظرفیت میزنن، و در آخر اینو بگم که عده ای فقط برای پول و درآمد میرن سمت رشته ای که هیچ علاقه و بعضا استعدادی در اون ندارن و در آخر پشیمون میشن و اینطور هم به خودشون ضرر زدن هم به دیگران.و این معضل بزرگیه://
-
Miss Ataee سلام واقعا ممونم ازت بابت گفتن این اطلاعات مفید ولی من یه سوال داشتم ازت: اینکه من علاقه زیادی به معلمی دارم (کلا دلسوزی و مهربانی یاددادن دانشم به دیگران از بچگی درونم بود) من میخواستم فرهنگیان بخونم اما گفتن شرط شناسنامه دار بود فرد هست و من افغانستانی هستم (البته همینجا متولد شدم) حالا به نظرت راهی هست که بتونم تو این رشته تحصیل کنم یا حداقل به عنوان شغل دومم باشه (مثلا پزشکی بخونم و معلم رسمی هم باشم)؟؟؟!!
موفق باشید
-
خب سلام :))
یکم دو دل بودم که جواب تاپیکت رو بدم یا نه اما خب شاید بهتر باشه بشنوی
اول این که عقیده ات در مورد شغل، علاقه، کسب درامد و این مسائل هیچ به روز نیست
یادته بچه بودیم میپرسیدن میخوای چه کاره شی؟ همه میخواستن دکتر، خلبان و پلیس بشن؟ به عنوان یه کنکوری باید شغل های بیشتری رو بشناسی و بدونی خیلی وقت ها، (خیلی خیلی خیلی خیلی وقت ها) رشته ی تحصیلی تو بازار کار مستقیم نداره
خیلیا مهندسی خوندن و تنها ایده اشون از شغل، استخدام شدن تو یه شرکت بوده و در نتیجه الان بیکارن اما عده ی نسبتا کمی هستن که از رشته ی تحصیلی شون صرفا برای پیدا کردن مسیر استفاده کردن و اتفاقا خیلی موفقن (یکی از کارفرماهای من مهندسی کامپیوتر خونده بود و کتابفروشی آنلاین داشت)
خلاصه این که به نظرم دیدگاهت نسبت به شغل و رشته خیلی به مطالعه و تحقیق نیاز داره و بهتر انقدر عجله نکنی
اما در مورد فرهنگیان؛
بهتره عاشق این کار باشی، نه این که صرفا بهش علاقه داشته باشی
میخوای بدونی عاشقش هستی یا نه؟ در موردش مطالعه کن، سعی کن بشناسیش، این که فلانی چقدر حقوق میگیره و تابستونا سر کار نمیره، شناخت نیست
من امسال تدریس میکنم (با این که هنوز دانشجوی سال آخر هستم)، طی 5 ساعتی که تو مدرسه هستم، کمتر از نیم ساعت میشینم و بقیه اش رو سر پام تا حواسم به بچه ها باشه. در خسته ترین حالتم هم جواب صدا زدن بچه ها رو با «جانم پسرم» میدم. وقتی برمیگردم خونه، انگار یه تریلی 35 چرخ از روم رد شده ولی حالم خوبه. عالم و آدم بهم گفته بودن پایه ی اول سخت ترین پایه ی ممکنه و سرویس میشی اما پامو کردم تو یه کفش تا کلاس اول بردارم و هیچ پشیمون نیستم.
اما آیا روزی که اومدم فرهنگیان هم این طوری بود؟ نه! خوب یادمه کلی دلخور بودم که کاش معلم زیست میشدم تا بتونم مثلا کنکوری کار کنم با بچه ها (چون درسای پایه های پایین تر به نظرم مسخره میومد) اما الان کلاس های تیزهوشان ششم رو قبول نمیکنم چون الان تیزهوشان به نظرم مسخره اس
تو این سه سال، تمام تلاشم رو کردم تا شغلم رو بشناسم و خوش شانس بودم که وقتی شناختمش، فهمیدم همون چیزیه که دوست دارم تا آخر عمرم انجام بدم حتی اگه هیچ وقت نتونم با درامدش ماشین مورد علاقه ام رو بخرم.
همه مثل منن؟ نه! خیلی از دوستای من انگار سر کلاس شکنجه میشن! اتفاقات کلاسی که برای من بینهایت لذت بخشه، برای همکلاسیم چندش و لوسه.
در نهایت دوباره بهت پیشنهاد میکنم شغل های مختلف رو خوب بشناسی، چون فقط در این صورته که میتونی بفهمی آیا دوستش داری یا نه. -
خب سلام :))
یکم دو دل بودم که جواب تاپیکت رو بدم یا نه اما خب شاید بهتر باشه بشنوی
اول این که عقیده ات در مورد شغل، علاقه، کسب درامد و این مسائل هیچ به روز نیست
یادته بچه بودیم میپرسیدن میخوای چه کاره شی؟ همه میخواستن دکتر، خلبان و پلیس بشن؟ به عنوان یه کنکوری باید شغل های بیشتری رو بشناسی و بدونی خیلی وقت ها، (خیلی خیلی خیلی خیلی وقت ها) رشته ی تحصیلی تو بازار کار مستقیم نداره
خیلیا مهندسی خوندن و تنها ایده اشون از شغل، استخدام شدن تو یه شرکت بوده و در نتیجه الان بیکارن اما عده ی نسبتا کمی هستن که از رشته ی تحصیلی شون صرفا برای پیدا کردن مسیر استفاده کردن و اتفاقا خیلی موفقن (یکی از کارفرماهای من مهندسی کامپیوتر خونده بود و کتابفروشی آنلاین داشت)
خلاصه این که به نظرم دیدگاهت نسبت به شغل و رشته خیلی به مطالعه و تحقیق نیاز داره و بهتر انقدر عجله نکنی
اما در مورد فرهنگیان؛
بهتره عاشق این کار باشی، نه این که صرفا بهش علاقه داشته باشی
میخوای بدونی عاشقش هستی یا نه؟ در موردش مطالعه کن، سعی کن بشناسیش، این که فلانی چقدر حقوق میگیره و تابستونا سر کار نمیره، شناخت نیست
من امسال تدریس میکنم (با این که هنوز دانشجوی سال آخر هستم)، طی 5 ساعتی که تو مدرسه هستم، کمتر از نیم ساعت میشینم و بقیه اش رو سر پام تا حواسم به بچه ها باشه. در خسته ترین حالتم هم جواب صدا زدن بچه ها رو با «جانم پسرم» میدم. وقتی برمیگردم خونه، انگار یه تریلی 35 چرخ از روم رد شده ولی حالم خوبه. عالم و آدم بهم گفته بودن پایه ی اول سخت ترین پایه ی ممکنه و سرویس میشی اما پامو کردم تو یه کفش تا کلاس اول بردارم و هیچ پشیمون نیستم.
اما آیا روزی که اومدم فرهنگیان هم این طوری بود؟ نه! خوب یادمه کلی دلخور بودم که کاش معلم زیست میشدم تا بتونم مثلا کنکوری کار کنم با بچه ها (چون درسای پایه های پایین تر به نظرم مسخره میومد) اما الان کلاس های تیزهوشان ششم رو قبول نمیکنم چون الان تیزهوشان به نظرم مسخره اس
تو این سه سال، تمام تلاشم رو کردم تا شغلم رو بشناسم و خوش شانس بودم که وقتی شناختمش، فهمیدم همون چیزیه که دوست دارم تا آخر عمرم انجام بدم حتی اگه هیچ وقت نتونم با درامدش ماشین مورد علاقه ام رو بخرم.
همه مثل منن؟ نه! خیلی از دوستای من انگار سر کلاس شکنجه میشن! اتفاقات کلاسی که برای من بینهایت لذت بخشه، برای همکلاسیم چندش و لوسه.
در نهایت دوباره بهت پیشنهاد میکنم شغل های مختلف رو خوب بشناسی، چون فقط در این صورته که میتونی بفهمی آیا دوستش داری یا نه. -
motahare kamelireplied to Amirhossein Ghasemi on آخرین ویرایش توسط motahare kameli انجام شده
Amirhossein Ghasemi حرفای من چرت و پرت بوده؟؟
چندمین باره که دارین میگین.
ادب و احترام متقابل:// -
بچهههههههههههههاییییییی عزیزززز
چرا بحث رو انقدر کش میدین؟
چرا دعوا؟
چرا کنش؟
چرا تهمت؟
به کجا چنین شتابان؟
من از همه تون عذر میخوام بابت این تایپک و فکرکنم اولین و اخرین تایپک من در این زمینه بود:/
و ممنونم بابت نظرهاتونننن
من تنها قصدم استفاده از تجربه هاتون بود
واگر ناراحتتون کردم معذرت -
D.fateme.r
ممنون ازتون️ -
Alireza Mousavi
عزیز من اصلا خبر ندارم
ولی تحقیق میکنم بهت میگم