سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است)
-
سلامممم امیدوادم تکتکتون شروع خوبی واسه مهر ماه داشته باشید اگرم نداشتید عیب نداره ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس رفیق ...
یه راست بریم سر اصل مطب:من تا روز سه شنبه رشتههای مدنظرم کامپیوتر_ برق و میکانیک بود که به ترتیب دانشگاه تهران _صنعتی شریف_امیرکبیر_پردیس فارابی و دانشگاه قم بود
اما روز چهارشنبه یه برگهی جدیدی واسم رو شد ....
اون برگه چی بود؟معلم فیزیک عزیزی که اولین بار اومده بود سرکلاس(البته تدریس فوقالعادهای هم داشت و همچنین تحربه های بسیار عالی...)
ایشون سال قبل واسه دخترشون انتخاب رشته کرده بودن البته اول سرگذشت جالب خودشون رو تعریف کردن(ایشون توی رشتهی ریاضی درس میخوندن و رشته فرهنگیان و رشته مهندسی پلیمر قبول میشن خودشون علاقه داشتن برن مهندسی ولی مادرشون سرسختانه جلوشون رو میگیرن و نمیزارن و میگن باید بری فرهنگیان و نگاهت به اینده باشه ایشون اصلاااا هیچ علاقه ای به رشته فرهنگیان نداشتن ولی مادرشون مجبورشون میکنن که برن و خودشون فیزیک رو انتخاب میکنن توی حالت جامد...
با معدل92/19 از دانشگاه فارغ تحصیل میشن و میگن که من فقط یک سال میرم درس میدم و دیگه نمیرم و اون یکسال هنوز تموم نشده و ایشون 26سال هستن که فیزیک تدریس میکنن..)
واسه دخترشون هم همچین اتفاقی میوفته و میرن تحقیق و متوجه میشن که الان بهترین رشته همین فرهنگیان چرا؟
چون تو یا علاقه داری به رشته یا میخوای پول در بیاری
اگه بحث علاقهاس برو هر رشتهای که میخوای بخون ولی بعدش غصه نخوری یا افسرده نشی که چرا کار نیستا...(چون خودشون میگن کلییییی دانش اموز دارن که با بهترین مدرک بیکارن)یا برو رشتهای که دوست داریو بخون و کنارش یه حرفه ای که دوست داری یاد بگیر...
یا اگه بحث بحث در امده(اینجا حرفشون بیشتر با ریاضیا بود چون بازار کار توی ریاضیا خیلی کمترهست پس منشنشون کنییم
@ریاضیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 )
و تو میخوای یه درامد داشته باشی فرهنگیان بهترین گزینهاس چرا؟(1_الان به جز اموزش و پرورش هیجا رسمی نمیکنن و درواقع شغل رسمی توی کشور نیست پس درواقع میتونیم بگیم امنیت شغلی نیست
2_اون 4سال که درس میخونی هم جزو سابقه کاریت محسوب میشه هم حقوق داری
3_بعد از تموم شدن تحصیلت نگران بازار کارت نیستی و سریع میری توی کار
4_فقط 4 روز از روزهای هفته میری یعنی هم تعطیلیات رو داری هم حقوقش رو میگی
5_تو تابستان نمیری مدرسه و تعطیلی ولی حقوقش رو داری!!
6_بعد 30 سال بازنشسته میشی
(یه نکته واسه خانوم ها: تنها کاری که اول یک خانوم هستی ولی میتونی مردونه هم کار کنی))
و در اخر قرار بین علاقه و کار یکیش رو انتخاب کنی قید علاقهات رو بزن..!
اینجا بود که استپ زدم و گفتم کات واسهی خود من درامد یه معیار مهمیه جوری که تا الان هرکاری تونستم کردم تا بتونم یه منبع در امدی داشته باشم. .
اینارو اومدم گفتم که هم یه نکتی بشه به شما هم اگه شما نکته یا چیزی درمورد داشنگاه فرهنگیان و این موضوع داشتید بهم بگید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@فارغ-التحصیلان-آلاء
️ -
فرهنگیان شغل شریف و خوبیه
ولی اگر نتونی با دانش آموز به درستی کار کنی و باعلاقه بری سر کار نهاگر حوصلتون کمه بازم نه
اونم شرایط خودش رو همه چیزش که در امد نیستازه به نظرم حق و حقوق معلم خیلی خیلی کمه. درصورتی که معلمی زیر بنای یک کشوره
ولی ارزش که براش قاعلند به اون حدی که باید نیستبعدم همچین شغل راحتی نیس.
تازه معلم داریم تا معلم اگر معلم ابتدای باشه صد درصد کارش سخت تر از یک دبیرهمن بابا و مامانم معلم بود و خوب شرایط شون رو دیدم
می خوام بگم همجین شغلی راحتی یم نیس
با بقیقه شغلا هم هرکی می خواد مقایسه اش کنه
سریع همین حرفایی که شما زدید رو می زنه که تابستون کاری نمی کنند و 5شنبه و جمعه تعطیلنو وو این حرفاولی کل قضیه اینا نیس
ممن میگم حتی اگر برای خود طرف خوب باشه در آیند برای خانواده ش یکم مشکله
باید همه جور ه شرایط ش رو پذیرفت و واردش شداگر در اینده همسر ادم هم این شغل رو داشته باشه شرایط چندین برابر برای بچه ها خونه سخت میشه چون هردو باید برند سر کار و تا این بچه ها از رو پا شون وایسن پدر و مادر پیر می شند
چون فشار مدرسه رو اعصاب و روان معلم بسیار بسیار زیاده
-
بعدم علاقه یک بحث جداست
اگر داخل یک شغلی بری که نتونی باهاش کنار بیایی و ازش فراری باشه خب این چه ارزشی داره
حداقل یک نمه علاقه نیازههنمیشه ولش کرد که
علاقه نباشه کار خوب در نمیاد کار خوب در نیاد ادم شکسته میشه.
-
ولی خب خوبیاشم کم نیس اگر کسی باب میلش باشه و قبول کنه همه شرایط ش رو شغل خوبیه
بستگی داره هدف ادم چی باشه. -
قبول شدنشم همچین کار راحتی نیست باید تمام شرایط ش وبارید و مصاحبه و اینا هم قبول شید.
-
Miss Ataee مگه چقدر درآمد داره؟
بعدشم وقتی دانشگاه خوب قبول شی کارت تضمین شده است
من یه جمله ای دارم، میگم کار برای کسی است که دنبال کار باشه -
نظرم اینه یا بهترین دانشگاه یا فرهنگیان تمام
-
دوست عزیز 2 تومن پول هم شد حقوق واقعا؟
4 سال درس میخونی و ماهی فقط 2 تومن حقوق میگیری (البته یه خورده زیاد تره که با کسر بیمه و پول خوابگاه و غذا و... میشه تقریبا 2 تومن)
بعد فارغ التحصیلی هم حقوقت نهایتا 4 تومن یا 5 تومن میشه... الان یه معلم که 30 سال کار کرده و بازنشست شده ماهی 9 تومن بیشتر نمیگیره.
من میانگین حقوق رو 7 تومن میگیرم یعنی تو اگه با حقوقت تا 30 سال آینده حتی یه شکلات هم نخری و تا قرون آخرش جمع کنی توی 52 سالگی فقط 2/5 میلیارد تومان داری! حالا اگه تا اون موقع همه چی قیمتش همینطوری بمونه، تورم نباشه و در بهترین حالت در نظر بگیریم حاصل دسترنجت میشه یه خونه متوسط تو یه منطقه متوسط... الان تو بیشتر شهرها قیمت خونه های خوب از 10 میلیارد زده بالا...
حالا بیا برای من توجیه کن امنیت شغلی و تعطیلات و این بحثا...
شاید بگی حالا در کنار معلمی میام شغل دوم واسه خودم انتخاب میکنم و به علایقم میرسم و این داستانا... اما شما تا 12 سال (4 سال دانشگاه + 8 سال کار) نمیتونی هیچ کاری در کنار معلمی انجام بدی دلیلشم اینه باید توی این 12 سال فقط و فقط واسه دولت کار کنی و نمیتونی هیچ کار و فعالیت دیگه ای داشته باشی...
حالا بعد 12 سال هم شما قطعا ازدواج میکنی دغدغه زندگی و... رو داری و اصلا نمیتونی به فکر شغل دوم باشی. البته یه دلیلشم همون امنیت شغلیه که توی مغز هممون کردن و با گذشت زمان خودمونو گول میزنیم میکیم چرا به خودم زحمت بدم وقتی که امنیت شغلی دارم؟
الان مهندسی کامپیوتر پردرآمدترین و مهم ترین و بهترین شغل دنیاست. اگه تخصص کافی توی برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... داشته باشی مطمئن باش توی همین ایران حقوقت کمتر از 30 تومن نمیشه... هرچند دوستانی میشناسم که خیلی حرفه ای تر هستن و حقوقشون در ماه به 200 تومن هم میرسه... حتی میتونی شرکت نرم افزاری بزنی و بعد دو سه سال در صورتی که سیاست های مدیریتی درست به خرج بدی درآمدت به بالای 1 میلیارد هم برسه.
حتما هم رتبه 1 کنکور ریاضی 1401 دیوونه بود رفت مهندسی کامپیوتر شریف و نرفت فرهنگیان... البته برای کامپیوتر شریف باید رتبه کنکورت زیر 10 باشه درحالی که با رتبه 1000 هم میشه رفت فرهنگیان...با این پست ها به من و افراد آگاه که حقیقت میدانی رو دیدن هیچ آسیبی نمیرسه فقط به دو چیز ضربه وارد میشه:
1- آینده و زندگی افراد ناآگاه که حقیقت میدانی رو ندیدن...
2- ایران عزیزمون
در رابطه با شماره 2 بیشتر میخوام توضیح بدم:
مهندس ها دنیا رو میسازن اگه مهندس ها نبودن الان شاید بدتر از قرون وسطی بود برامون... مهندس ها زندگی رو آسون تر و مهیج تر کردن... اگه مهندس نبود همین لپ تاپ یا گوشی که باهاش اومدی انجمن، همین سایت، همین اینترنت که دنیارو تغییر داده رو نداشتی... وقتی یه توریست خارجی میاد به کشور معلم رو نمیبینه، پزشک رو نمیبینه... بلکه ساختمان های باشکوه رو میبینه، برج آزادی رو میبینه، برج میلاد رو میبینه که ساخته مهندسان عمران و معماری و... هست! اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی رو میبینه که حاصل زحمات مهندسان کامپیوتر و برنامه نویسان هست! و یه عالمه چیز دیگه که توضیح بدم تمومی نداره!
صنعت یکی از مهترین وجه های هر جامعه هست که اقتصاد رو شکوفا میکنه! مثلا توی آمریکا مهندسان زیاد و ماهری وجود داره و مهمتر افرادی مثل شما وجود نداره که با یه تاپیک مضحک ذهن بچه های مملکت رو الکی مشغول کنه... نتیجش شده صنعتی ترین و پیشرفته ترین کشور جهان! حالا تو کشور ما میان امنیت شغلی و این چرت و پرتارو مطرح میکنن و توی ذهن موهوم خودشون پزشکی و معلمی رو از مهندسی برتر میدونن نتیجش هم شده این که البته گریبان گیر خود شماها شده! اگه با این چرخه ادامه بدیم به جای مهندسان ماهر و برجسته یه مشت پزشک و معلم بیسواد (چون علاقه نداشتن و از اجبار رفتن) تحویل جامعه میدیم که نتیجه این میشه سقوط صنعت و اقتصاد کشور و حالا چون وضعیت صنعت و اقتصاد بدتر شده توی رشته های مهندسی بیکار بیشتر میشه و باز مردم از مهندسی فرار میکنن و باز حالا برگرد دو خط قبل... و این چرخه سال ها ادامه پیدا میکنه تا کشور به ورطه نابودی کشیده بشه
لپ کلامم اینه به هرچی علاقه دارین برید! نه توی پزشکی و نه توی فرهنگیان و حتی نه توی مهندسی برای کسی فرش قرمز پهن نکردن و برای موفقیت توی هر رشته ای باید تلاش کنین... تلاش های پیوسته و زیاد هم برمیگرده به علاقه طرف...
و درآخر یادتون نره برای منافع ایران عزیزمون تلاش کنین نه برای منافع شخصی! ما نهایتا 70 یا 80 سال از عمرمون مونده و روزی باید از این دنیا بریم و هیچی برای از دست دادن نداریم اون چیزی که میمونه کشور بزرگ ایران و خدمت های ما بهش هست... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Amirhossein Ghasemi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Ghasemi احسنت، خیلی خب گفتی
منم یه مدت همچین انگیزه ای داشتم ولی خب احساس میکنم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم...
خیلی دوست داشتم یه روزی کسی بشم که به پیشرفت علم کمک میکنه، ولی هردفعه موضوع درآمد نمیذاره این انگیزه رو داشته باشم، البته هیچ ربطی هم نداره که کسی به پیشرفت علم کمک کنه دیگه کار نداره و باید عین تسلا در فلاکت باشه.ولی با همه این ها، جدیدا به این نتیجه رسیدم که اگر هدفت بزرگ باشه، هدفت بالا باشه، هدفت کمک به همنوع باشه(نه صرفاً آسایش و درآمد و امنیت شغلی)، اونوقت خداهم کمکت میکنه.
درکل دوست دارم اون جمله قبلی ام رو بگم، کار برا کسی هست که دنبالش باشه، موفقیت و پیشرفت منتظر وا نستاده
موفق باشید -
خیلی ها بدون توجه و علاقه و فقط از ترس بیکاری میرن سمت این دانشگاه ها و پشیمون میشن
قطعا اونی که علاقه بیشتری داره موفق تره به نظر من رشته ای رو که علاقه دارید رو بخونید و در اون بهترین باشید خیلی پیشرفت و احساس رضایت بیشتری دارید
و خیلی نگران درآمد و اینا نباشید... -
دقیقااا
اگر به معلمی علاقه دارید برید
انقدر شغل سطح پایینی در نظرش نگرید و فکر نکنید اسایش و... اینا داره
هنوز تو دلش نرفتید و ندید.
پس با علاقه برید.
به همه چیز هم فکر کنید
به قول یکی از معلم ها ی. ریاضی یم می گفت
ادم هست رشته های مهندسی خونده و داره کار می کنه و درامد عالی داره و کلی پیشرفت
ادمم هست ازش نمیاد دنبال هدفش و بگیره بیکاره -
@jahad-128
دقیقا منم شنیدم بعضی از معلم ها حتی میرن پیش مشاور واسه این بحث روانی -
شرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
مخصوصا معلم های کلاس اول تا سومواقعااا سخته. زحمتشون زیاده
-
معلم کنکور داریم که ماهی بالای ۱۰۰ تومن درمیاره
ولی معلم آمادگی دفاعی ماهی ۸ تومن فوقش -
@jahad-128 در دانشگاه فرهنگیان؟(علاقه یا درامد مسئله این است) گفته است:
شرایط شون سخته واقعا
سردد و... اینا هم داره
مخصوصا معلم های کلاس اول تا سومواقعااا سخته. زحمتشون زیاده
الان خیلیاشون میگن یاد گرفتی که هیچ یاد نگرفتی کلاس خصوصی
-
Amirhossein Ghasemi
تنها خوبی معلمی سوای مسائل دیگه معاف شدن از سربازیه -
اگر قرار باشه ما هم یکی از اون خیلی بشیم همون بهتر که نشیم
من منظورم معلم که واقعان بخواد با بچه کار کنهدرضمن یک عده از اون معلم ها معلمی ها هستند که اصلان دانشگاه نرفتند. اسموشنه با نهضت اومدند
معلومه که عده زیادی از این افراد درست اموزش ندند. -
موضوع رو اینقدر سخت نکنین کسی که بخواد انتخاب رشته کنه باید تمامی معایب و مزایای اون رشته رو بسنجه و انتخاب کنه همه چیز با کنکور معلوم میشه نگران نباشین
-
motahare kamelireplied to Amirhossein Ghasemi on آخرین ویرایش توسط motahare kameli انجام شده
Amirhossein Ghasemi درست،صنعت مهمه( ولی این معلما هستن که مهندسا رو میسازن)
[برای خانم ها]:
اینکه یک خانم وظیفه اش اینه که خانمی خودش رو بکنه و پیش خونواده اش باشه،کسی انتظار نداره خانم نون آور خونه باشه که،درسته که شرایط اقتصادی خیلی مطلوب نیست.پی نوشت:
حقوق دانشجو معلمان در سال ۱۴۰۱، پنج میلیون و ششصد اعلام شده و مثل بقیه کارکنان دولت افزایش پیدا میکنه هر ساله،ولی به نظرم اگر کسی با علاقه این شغل رو انتخاب کنه قطعا تو کارش موفق خواهد بود و میتونه در کنار حقوق ماهانه اش، درآمد دیگه ای هم داشته باشه.
** من این ها رو نوشتم تا از این شغل شریف دفاع کرده باشم، و برای تمامی شغل ها ارزش قائلم،چرا که جامعه به همه شغلها نیاز داره.
-
motahare kameli
منم دقیقا همین بیشتر مد نظرم بود
یک خانم اصلا وظیفه درامد داشتن نداره
ولی این معلمی یک شغلی هست که تو درکنار اینکه خانم هستی یک کارهم داری
کار تو نهایت تا 2 هست اگر ازدواج کرده باشی و همسر داشته باشی با همسرت میای خونه در حالی که اون چندساعت رو که نری سرکار رو میمونی خونه و میتونی کارهای دیگه انجام بدی
اگرم بچه داربشی میتونی بسپری دست مادرت یا هرکس دیگه تازه اون مدت هم که تو نیستی بچه خوابه