یه سوال از سینماتیک یه بعدی
-
سلام اگه کسی پاسخنامه گاج "93" ـش رو داره یا جواب این سوال 57 رو میدونه یه توضیح مختصر بده
-
@sina3656355;3987 said:
سلام اگه کسی پاسخنامه گاج "93" ـش رو داره یا جواب این سوال 57 رو میدونه یه توضیح مختصر بده
با اقای رفیعی پیش میرید؟مگه با گاج 92 کار نمیکنه؟من نمیدونسم کتاب پاسخ ها جداس و بعدن که رفتم دنبالش پاسخ نامه 92 تموم شده بود تو شهرمون و مث شما گیر کردم و خیلی از تستا ذهنمو درگیر میکنه ...
-
من چاپ 92+پاسخنامه ـش رو دارم
93 هم کتاب تست ـش رو دارم.این تو 92 نیس. -
@khatere.mohammadi;3998 said:
با اقای رفیعی پیش میرید؟مگه با گاج 92 کار نمیکنه؟من نمیدونسم کتاب پاسخ ها جداس و بعدن که رفتم دنبالش پاسخ نامه 92 تموم شده بود تو شهرمون و مث شما گیر کردم و خیلی از تستا ذهنمو درگیر میکنه ...
حتما لازم نیست که پاسخنامه داشته باشید،
تست را اینجا مطرح کنید و همه با هم روش فکر کنید و به نتیجه برسونیدشحالا در مورد این تست که آقا سینا مطرح کرده، هر چی به ذهنت میرسه بنویس شاید باعث شه ایده ای تو ذهن یکی دیگه شکل بپگیره، کار اصلی فروم کار گروهی توش هست
-
sohrab;4003 said:
حتما لازم نیست که پاسخنامه داشته باشید،
تست را اینجا مطرح کنید و همه با هم روش فکر کنید و به نتیجه برسونیدشحالا در مورد این تست که آقا سینا مطرح کرده، هر چی به ذهنت میرسه بنویس شاید باعث شه ایده ای تو ذهن یکی دیگه شکل بپگیره، کار اصلی فروم کار گروهی توش هست
خب اقا سهراب اگه قرار باشه سر هر تستی که گیر میکنیم تاپیک بزاریم که کل وقتمون میره!قبول کنید پاسخ نامه کلی سرعتو بالا میبره..
-
@khatere.mohammadi;4018 said:
خب اقا سهراب اگه قرار باشه سر هر تستی که گیر میکنیم تاپیک بزاریم که کل وقتمون میره!قبول کنید پاسخ نامه کلی سرعتو بالا میبره..
آره خوب تا پاسخنامه گير بياريد گفتم
ما برنامه داشتيم كه كل سوالات كتاب ها را حل كنيم و فيلمش را قرار بديم ولي موفق به اجراش نشديم، شايد سال ديگه
sent from my ipad using tapatalk
-
@sina3656355;3987 said:
مساحت زیر نمودار سرعت زمان جابه جایی رو میده
اگه نقطه قله رو (t=10) رو روی محور سرعت @بگیریم با دو بار به کار بردن قضیه تالس داریم که سرعت در 15 ثانیه دوسوم @ و در 5 ثانیه یک دوم @ خواهد بود دو تا زوذنقه میشه که بر حسب @ مساحتش به دست میاد 5*19@تقسیم بر 12 از طرفی جابه جایی در 10 ثانیه اول میشه 5@ با تقسیم این دو برهم جواب نهایی میشه 19 تقسیم بر 12 یعنی گزینه 3