غیر حضوری
-
بچه ها راهی هس مدرسه رو از حضوری ب غیر حضوری تبدیل کنی ... مدرسه رفتن هیچ فایده ای نداره
Patima Moinaldini
با مدیر صحبت کن دلایلتو موادبانه بیان کن ببین چی میگه ولی باید برای امتحانات مدرسه بری
بگو من خوم بخونم خیلی بهتر یاد میگیرم و و الان سالکنکور حساسه ببین چی میگن -
بچه ها راهی هس مدرسه رو از حضوری ب غیر حضوری تبدیل کنی ... مدرسه رفتن هیچ فایده ای نداره
Patima Moinaldini سلام
نمیدونم چه شهری هستی و شرایط مدارس غیرانتفاعی تون چجوریه
اما من خودم پارسال موفق نشدم که مدرسه خودم برای غیرحضوری باهام همکاری کنه
این شد که با راهنمایی یکی از دبیرهام رفتم به مدرسه غیرانتفاعی با هزینه حدود 6 تومن غیرحضوری ثبت نام کردم
هیچ امتحانی از من نگرفتند همه نمرات مستمر و ترم یک و... همرو 19 و 20 دادند و من فقط امتحان نهایی رو رفتم حضوری.
تا جایی که اطلاع دارم اینکار مدارس غیرانتفاعی هم غیرقانونیه و حتی همه غیرانتفاعی ها اینکارو نمیکنن
ولی خب محدود مدارس هستند که انجام میدن
روی کارنامت هم نمیخوره که غیرحضوری و ایناولی خب اگه مدارس بزرگسال بری روی دیپلمت یکم بد میشه و میخوره بزرگسال بودی
بهتره یا با مدرسه خودت همکاری کنی یا غیرانتفاعی
و اینکه حتما مشاور خوب بگیر
چون خودت به خودت باشی و مدرسه هم نری دیگه هیچی نمیخونی.
برای نهایی هم بخون چون میدونی که تاثیر معدل امسال قطعیه و یکم متفاوت از شرایط پارسال منه.موفق باشی
-
Patima Moinaldini سلام
نمیدونم چه شهری هستی و شرایط مدارس غیرانتفاعی تون چجوریه
اما من خودم پارسال موفق نشدم که مدرسه خودم برای غیرحضوری باهام همکاری کنه
این شد که با راهنمایی یکی از دبیرهام رفتم به مدرسه غیرانتفاعی با هزینه حدود 6 تومن غیرحضوری ثبت نام کردم
هیچ امتحانی از من نگرفتند همه نمرات مستمر و ترم یک و... همرو 19 و 20 دادند و من فقط امتحان نهایی رو رفتم حضوری.
تا جایی که اطلاع دارم اینکار مدارس غیرانتفاعی هم غیرقانونیه و حتی همه غیرانتفاعی ها اینکارو نمیکنن
ولی خب محدود مدارس هستند که انجام میدن
روی کارنامت هم نمیخوره که غیرحضوری و ایناولی خب اگه مدارس بزرگسال بری روی دیپلمت یکم بد میشه و میخوره بزرگسال بودی
بهتره یا با مدرسه خودت همکاری کنی یا غیرانتفاعی
و اینکه حتما مشاور خوب بگیر
چون خودت به خودت باشی و مدرسه هم نری دیگه هیچی نمیخونی.
برای نهایی هم بخون چون میدونی که تاثیر معدل امسال قطعیه و یکم متفاوت از شرایط پارسال منه.موفق باشی