چند سوال
-
سلام بچه ها
برای زیست آقای ذبحی بهتره یا موقاری ؟
برای شیمی و فیزیک و ریاضی فیلم های کدوم استاد رو پیشنهاد میدید که بتونه کمکم کنه از الان تا کنکور تیر ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام. برای زیست آقای موقاری تدریس شون عالیه و کامل. برای شیمی هم آقای پویان نظر ، فیزیک آقای یاری و ریاضی آقای ثابتی
من از دهم با این دبیرها پیش رفتم واقعا کامل تر از هرجای دیگه بودن -
سلام بچه ها
برای شیمی و فیزیک و ریاضی فیلم های کدوم استاد رو پیشنهاد میدید که بتونه کمکم کنه از الان تا کنکور تیر ؟
@دانش-آموزان-آلاءدوازدهمنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط مهسا استوار انجام شدهSaeid Zare پیشنهاد من به شما اینه یه جلسه از هر کدوم از استادها رو ببینید که متوجه بشین با کدوم استاد بهتر ارتباط میگیرید و صحبتشو متوجه میشید، چون برای هرکسی متفاوته و ممکنه من با یه دبیر راحت باشم و نحوه تدریسش برام خیلی خوب باشه ولی برای شما نه
ولی در کل بخوام تجربه خودمو بگم برای زیست آقای موقاری خیلی عالی هستن، هم مفهومی توصیح میدن هم تستی
برای شیمی هم تدریس آقای پویان نظر خیلی خوبه که اوشون هم هم مفهومی هم تستی آموزش میدن
امیدوارم نظرم براتون کمک کننده باشه 🥰 -
سلام. برای زیست آقای موقاری تدریس شون عالیه و کامل. برای شیمی هم آقای پویان نظر ، فیزیک آقای یاری و ریاضی آقای ثابتی
من از دهم با این دبیرها پیش رفتم واقعا کامل تر از هرجای دیگه بودن@دزیره-کالا راه ابریشم پرو تو برنامه واسه فارغ ها دبیر هاشون کی هست (زیست ریاضی شیمی فیزیک)
-
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaeid Zare سلام برای زیست اقای موقاری عالی هستن شیمی اقای پویان نظر ریاضی اقای ثابتی وفیزیکم اقای کازرانیان البته این نظر شخصی من هستش ممکنه شما با استادای دیگه بهتر ارتباط بگیرین
-
@دزیره-کالا راه ابریشم پرو تو برنامه واسه فارغ ها دبیر هاشون کی هست (زیست ریاضی شیمی فیزیک)
Alireza Mousavi ریاضی آقای ثابتی
شیمی آقای پویان نظر
زیست آقای موقاری
فیزیک آقای کازرانیان و آقای طلوعی که میتونی هرکدومو میخوای انتخاب کنی -
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاءSaeid Zare زیست موقاری برو ۱۰۰بزن کنکورو
ریاضی استاد ثابتی فیزیک کارزانیان شیمی پویان نظر -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگ زیست آقای موقاری نگاه نکنی گناه کبیره ی پرومکس کردی
آقای پویان نظر
یاری
ثابتی