یه سوال از دوستان عزیز🧬
-
ن نسترن marked this topic as a question on
-
با سلام
در انتقال گاز کربن دی اکسید به کمک گویچه قرمز دو پروتئین نقش دارند. یکی آنزیم کربنیک انیدراز که کربن دی اکسید رو با آب ترکیب کرده و کربنیک اسید تولید کرده و پس از تجزیه آن یون هیدروژن و بی کربنات تولید می شود که بیشتر (۷٠ درصد) کربن دی اکسید حمل شده به کمک بی کربنات است و دومین عامل انتقال دهنده، هموگلوبین هست که درصد کمتری (۲۳ درصد) از کربن دی اکسید را منتقل میکند.
پس با این اطلاعات میدونیم که اون عاملی که کربن دی اکسید را به صورت محلول در میاورد همان کربنیک انیدراز هست و سهم بیشتری از انتقال کربن دی اکسید در گویچه قرمز را داراست. پس به همین علت این گزینه غلطه. -

سلام دوستان آلایی عزیز
لطف کنین گزینه ۲ این تست رو توضیح بدین ممنون میشم این گزینه غلطه و چرا؟@Nastaran-Aghaei سلام
چون گفته محلول در خون و این جمله را بهم ریخته و لازم به ذکر هستش که گاز ها برای تبادل ابتدا باید محلول در آب باشند نه محلول در خون -

سلام دوستان آلایی عزیز
لطف کنین گزینه ۲ این تست رو توضیح بدین ممنون میشم این گزینه غلطه و چرا؟@Nastaran-Aghaei ببینین
هموگلوبین هیچ نقشی در انتقال گاز co2 نداره
چون انزیم انیدراز کربنیک بر سطح غشا گویچه ی قرمز قرار داره ک باعث حل شدن co2 به صورت یون بیکربنات در خون میشه و همونطور ک میبینین
هموگلوبین نقش خاصی توی جابه ب جایی کربن دی اکسید نداشت
پس گزینه ی دو اساسا غلطه -
@Nastaran-Aghaei ببینین
هموگلوبین هیچ نقشی در انتقال گاز co2 نداره
چون انزیم انیدراز کربنیک بر سطح غشا گویچه ی قرمز قرار داره ک باعث حل شدن co2 به صورت یون بیکربنات در خون میشه و همونطور ک میبینین
هموگلوبین نقش خاصی توی جابه ب جایی کربن دی اکسید نداشت
پس گزینه ی دو اساسا غلطهramses kabir کی گفته هموگلوبین نقشی در حمل کربن دی اکسید نداره؟هموگلوبین با ترکیب با کربن دی اکسید
کربوهموگلوبین میسازه و 23 درصد حمل کربن دی اکسید با هموگلوبینه و 70 درصدش با بیکربناته که با کمک گلبول قرمز امکان پذیره -
ramses kabir کی گفته هموگلوبین نقشی در حمل کربن دی اکسید نداره؟هموگلوبین با ترکیب با کربن دی اکسید
کربوهموگلوبین میسازه و 23 درصد حمل کربن دی اکسید با هموگلوبینه و 70 درصدش با بیکربناته که با کمک گلبول قرمز امکان پذیرهomid ostadi من زنجیره ی همو با خود هموگلوبین اشتباه کردم:///////////
تو تستا خودم میگیرم ک جا به جاش میکنه ولی اون روز ک اینو مینوشتم نمیدونم چی کار میکردم
شما ب بزرگواری خودتون ببخشید:/// -
omid ostadi من زنجیره ی همو با خود هموگلوبین اشتباه کردم:///////////
تو تستا خودم میگیرم ک جا به جاش میکنه ولی اون روز ک اینو مینوشتم نمیدونم چی کار میکردم
شما ب بزرگواری خودتون ببخشید:///ramses kabir فدات بشم داداشم این حرفا چیه مشکلی که پیش نیومد عزیز
-
ن نسترن marked this topic as a regular topic on