شفاف سازی
-
سلام بچه ها من یه چیزی جدیدا فهمیدم گفتم با شما درمیون بذارم تا اگه کسی مثل من تازه از برنامه ۱۶مهر شروع کرده کمی از سردرگمیش کم بشع اینکه این برنامه
دارای همه پیله هاست و در ادامش ما برنامه ۱۶مهر رو داریم که از فرسنگ ها شروع میشه و باید این پیله هارو دیده باشی تا فرسنگ هارو راحتتر یادش بگیری حالا والا خودمم موندم منی که پایه ریاضی و فیزیک وشیمی ضعیفی دارم تکلیف من چیه ؟؟با برنامه ۴/۲۵شروع می شد باید ادامه بدم یا از برنامه ۱۶ مهر اگه اون برنامه رو برم خب از بقیه مباحث عقب میوفتم و اگه با ۱۶مهر برم خب پیش نیاز هر فرسنگ پیله هست لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه بهم بگه چیکار کنم ممنون از نگاهتون -
سلام بچه ها من یه چیزی جدیدا فهمیدم گفتم با شما درمیون بذارم تا اگه کسی مثل من تازه از برنامه ۱۶مهر شروع کرده کمی از سردرگمیش کم بشع اینکه این برنامه
دارای همه پیله هاست و در ادامش ما برنامه ۱۶مهر رو داریم که از فرسنگ ها شروع میشه و باید این پیله هارو دیده باشی تا فرسنگ هارو راحتتر یادش بگیری حالا والا خودمم موندم منی که پایه ریاضی و فیزیک وشیمی ضعیفی دارم تکلیف من چیه ؟؟با برنامه ۴/۲۵شروع می شد باید ادامه بدم یا از برنامه ۱۶ مهر اگه اون برنامه رو برم خب از بقیه مباحث عقب میوفتم و اگه با ۱۶مهر برم خب پیش نیاز هر فرسنگ پیله هست لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه بهم بگه چیکار کنم ممنون از نگاهتونAlireza Mousavi سلام ب نظرم یکی دوروز وقت بذارید پیله هارو ببینید بعد هم از روی جزوه بخونید و برنامه اصلی رو ادامه بدید.تعداد پیله هام زیاد نیست و میتونید برسونید .گفتن اینکه پایم ضعیفه صرفا ی حرفه شروع کنید بخونید پایه اخودش درست میشه.
-
Alireza Mousavi سلام ب نظرم یکی دوروز وقت بذارید پیله هارو ببینید بعد هم از روی جزوه بخونید و برنامه اصلی رو ادامه بدید.تعداد پیله هام زیاد نیست و میتونید برسونید .گفتن اینکه پایم ضعیفه صرفا ی حرفه شروع کنید بخونید پایه اخودش درست میشه.
@Maryam-Mousaviسلام من تازه دیروز پرو رو خریدم و امروز نیمه نصفه شروع کردم فکر کنم باید تا اخر این هفته بشینم برای پیله ها مخصوصا ریاضی برنامه روزانه بریزم و تمومشون کنم از هفته بعد با برنامه مهر برم و اخر روزا و جمعه ها اون یه هفته رو جبران کنم )چطوره؟
-
@Maryam-Mousaviسلام من تازه دیروز پرو رو خریدم و امروز نیمه نصفه شروع کردم فکر کنم باید تا اخر این هفته بشینم برای پیله ها مخصوصا ریاضی برنامه روزانه بریزم و تمومشون کنم از هفته بعد با برنامه مهر برم و اخر روزا و جمعه ها اون یه هفته رو جبران کنم )چطوره؟
Alireza Mousavi ببین علی رضا جان اصلا نیازی نیست که برنامه به هم بزنی پنج شنبه جمه ها رو جبرانی گذاشتن میتون این روز هارو اختصاص بدی دیدن ویدیو های پیله
-
Alireza Mousavi ببین علی رضا جان اصلا نیازی نیست که برنامه به هم بزنی پنج شنبه جمه ها رو جبرانی گذاشتن میتون این روز هارو اختصاص بدی دیدن ویدیو های پیله
Mahdi Parandakht درسته ولی تو درس ریاضی باید قبل خوندن مبحثی پیله یا صفرتاصد مربوطه رو بلد باشم اینو کجا دلم بذارم
-
Alireza Mousavi بله خوبه فقط اینکه چون رشتتون تجربیه بیشتر روی زیست تمرکز داشته باشید و سعی کنید از برنامه جا نمونین.موفق باشید
-
Alireza Mousavi بله خوبه فقط اینکه چون رشتتون تجربیه بیشتر روی زیست تمرکز داشته باشید و سعی کنید از برنامه جا نمونین.موفق باشید
Maryam Mousavi خداروشکر زیستم خوبه) ممنون از توجهتون به هدفتون برسید انشالله
-
Mahdi Parandakht درسته ولی تو درس ریاضی باید قبل خوندن مبحثی پیله یا صفرتاصد مربوطه رو بلد باشم اینو کجا دلم بذارم
Alireza Mousavi گفتم دیگه پنج شنبه جمعه ها جبرانی هستش میتونی پیله هارو ببینی
-
Alireza Mousavi گفتم دیگه پنج شنبه جمعه ها جبرانی هستش میتونی پیله هارو ببینی
Mahdi Parandakht نه ببین منظورمو متوجه نشدی ببین مثلا یه جلساتی صفرتاصد هستند که باید قبل مثلا مبحث تابع تو فرسنگ ۱ دید اونا رو میگم کی ببینم بذارمشون جای باکس جلسه فلان اون فرسنگ؟؟
-
Mahdi Parandakht نه ببین منظورمو متوجه نشدی ببین مثلا یه جلساتی صفرتاصد هستند که باید قبل مثلا مبحث تابع تو فرسنگ ۱ دید اونا رو میگم کی ببینم بذارمشون جای باکس جلسه فلان اون فرسنگ؟؟
Alireza Mousavi صفر تا صد های رایگان رو میگی ؟
-
دارای همه پیله هاست و در ادامش ما برنامه ۱۶مهر رو داریم که از فرسنگ ها شروع میشه و باید این پیله هارو دیده باشی تا فرسنگ هارو راحتتر یادش بگیری حالا والا خودمم موندم منی که پایه ریاضی و فیزیک وشیمی ضعیفی دارم تکلیف من چیه ؟؟با برنامه ۴/۲۵شروع می شد باید ادامه بدم یا از برنامه ۱۶ مهر اگه اون برنامه رو برم خب از بقیه مباحث عقب میوفتم و اگه با ۱۶مهر برم خب پیش نیاز هر فرسنگ پیله هست لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه بهم بگه چیکار کنم ممنون از نگاهتونAlireza Mousavi در مورد پیله ها بگم که پیله ریاضی خیلی مهمه،اما شیمی و فیزیک بیشتر ابزار کار بهت میدن تو پیله ها،یعنی مثلا تو پیله های فیزیک چند تا تکنیک یاد میگیری یا تو شیمی بحث استوکیومتری و محاسباتت رو میخوان تو پیله قوی کنن،خلاصه بگم پیله های ریاضی از اون دوتای دیگه مهم ترن،قبل شروع برنامه پیله هارو ببین حتما،از برنامه هم جا نمیمونی نترس،فوقش دیدن پیله ها سه روز وقتتو میخواد بگیره که میتونی در عرض حداکثر دو هفته جبران کنی و دوباره برگردی به روال برنامه.البته اینم بگم من رشتم ریاضیه پیله ریاضی تجربی رو حالا نمیدونم چجوریه اما تو پیله ریاضی ما که آقا ثابتی سنگ تموم گذاشته بود.
-
Maryam Mousavi خداروشکر زیستم خوبه) ممنون از توجهتون به هدفتون برسید انشالله
Alireza Mousavi پس حله دیگ زیستتون خوبه .خواهش میکنم
-
Alireza Mousavi صفر تا صد های رایگان رو میگی ؟
Mahdi Parandakht اره قبل فرسنگ ۱ ریاضی استاد ثابتی گفتن واسه تایع جلسات ۱تا۴ و۶ ۱۵تا۲۷ صفرتا صد ریاضی رو باید ببینید چون پیش نیازه