کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
@سینا-بیات
ترازتون که بد نیست
رتبتون هم همینطور
البته من رفتم کارنامه قبلیتون رو دیدم نسبت به سری قبل افت تراز داشتید ؛شاید مباحثی که توی این آزمون بوده یا سطح سختی سوالات نسبت به دفعه قبلی براتون سخت تر بوده باشه به همین خاطر افت تراز داشتید -
منطقه دوعم
ترازم شد 9076 درصورتی ک نفرات برتر 9138عه
گند زدم یوووهوووو
ترازم 7747 تراز برترا 8901
هعععععی -
-
@سینا-بیات
ترازتون که بد نیست
رتبتون هم همینطور
البته من رفتم کارنامه قبلیتون رو دیدم نسبت به سری قبل افت تراز داشتید ؛شاید مباحثی که توی این آزمون بوده یا سطح سختی سوالات نسبت به دفعه قبلی براتون سخت تر بوده باشه به همین خاطر افت تراز داشتید -
@سینا-بیات
آقا سینا از شما بعیده اتفاقا باید الان خوشحال باشی !!
ببین داداش اگه الان با این شرایط و تراز رو برو نشی و همش ترازای بالا داشته باشی کی میخوای به ایرادات و اشکالات پی ببری؟ ! -
گند زدم یوووهوووو
ترازم 7747 تراز برترا 8901
هعععععیMichael Vey منطقه چندی شما؟
-
این آزمون به خاطر مدیریت نکردن زمان به خیلی از سوالایی که بلد بودم نرسیدم و نتیجه هم کمتر از انتظارم بود اما همینکه نسبت به قبل پیشرفت داشتم برام ارزشمنده، وگرنه من که میدونم این نتایج آزمایشیه و ماندگار نیست و میخوان بهم اشتباهاتمو گوشزد کنن🥰بریم برای بهبود وضعیت تو این دو هفته پیش رو برای چند قدم نزدیکتر شدن به هدف
-
سلام
تحلیل سوالا رو از کجا پیدا کنم
ویدیویش -
این آزمون به خاطر مدیریت نکردن زمان به خیلی از سوالایی که بلد بودم نرسیدم و نتیجه هم کمتر از انتظارم بود اما همینکه نسبت به قبل پیشرفت داشتم برام ارزشمنده، وگرنه من که میدونم این نتایج آزمایشیه و ماندگار نیست و میخوان بهم اشتباهاتمو گوشزد کنن🥰بریم برای بهبود وضعیت تو این دو هفته پیش رو برای چند قدم نزدیکتر شدن به هدف
مهسا استوار مرسی که به هممون و خودت انگیزه میدی
-
سلام
تحلیل سوالا رو از کجا پیدا کنم
ویدیویش@mahan-hosein-poor
سلام
تو پاسخنامه زده سایت kanoon.darsera.com ولی توش چیزی ندیدم. -
@mahan-hosein-poor
سلام
تو پاسخنامه زده سایت kanoon.darsera.com ولی توش چیزی ندیدم.Hhh Hh http://pasokh.in/product/آزمون20-آبان-1401-حضوری-پایه-دوازدهم-تجربی/#araapp_hls_player_636e49b844c43
این رو هم گذاشته ولی فقط زیست داره -
Hhh Hh http://pasokh.in/product/آزمون20-آبان-1401-حضوری-پایه-دوازدهم-تجربی/#araapp_hls_player_636e49b844c43
این رو هم گذاشته ولی فقط زیست داره -
باور کنین دو روز قبل آزمون تازه به درس خوندن شروع کردم
فقط هم قسمت چهار فرسنگ یک فیزیک آقای طلوعی رو دیدم
قول میدم بهترشون کنم
این نمرات کور میکنه قشنگ -
باور کنین دو روز قبل آزمون تازه به درس خوندن شروع کردم
فقط هم قسمت چهار فرسنگ یک فیزیک آقای طلوعی رو دیدم
قول میدم بهترشون کنم
این نمرات کور میکنه قشنگحسین کاظمی 0 ایشالا
-
@سینا-بیات نه !
وقتی میتونی اینو بگی که آخرای ساله و داری جمع بندی میکنی تو هنوز اول راهی تو کلی ایراد و اشکال داری باید تو این آزمونای خراب پیداشون کنی .. هیچکس بدون ایراد نیست حتی اونایی که رتبه های یک یا دو رقمی میارن اولش از ترازای بالا شروع نکردن مطمئن باش فراز و نشیب های زیادی داشتن -
اگه هنوزم داخل قلمچی بودم قول میدم هر دو هفته کارناممو بزارم
اگر هم که از قلمچی انصراف دادم
دیگه هیچ -
اگه هنوزم داخل قلمچی بودم قول میدم هر دو هفته کارناممو بزارم
اگر هم که از قلمچی انصراف دادم
دیگه هیچ@ببرزخمی گزینه ۲ خیلی بهتره
من سال اول قلم چی بود هر چی میخوندم تو ذهنی میخوردم