کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا -
با اینکه این دیگ ازمایشی نیس و اصلی بود.. اما باشه برا موزهه عبرت ایندگانMichael Vey امروز منم دیدم نوبت اولو دییقا کمه تو زیاده منه تو درصدا ولی خوب بود نسبت به پیش بینیم
-
@REZA-DOLATSHAA
چقدر عالی...
چخبره تو این منطقه دو...
من این درصد های شمارو بزنم + یکم ریاضی، رتبه زیر 500 منطقه یک میده ... -
@REZA-DOLATSHAA
چقدر عالی...
چخبره تو این منطقه دو...
من این درصد های شمارو بزنم + یکم ریاضی، رتبه زیر 500 منطقه یک میده ... -
کارنامه کلم پیچ من
نگاه درصد شیمی :-| -
کارنامه ماز
-
@0Farzam0
قربونت مرد
فعلا که اوضامون قاراشمیشه
ایشالا بعدا بهتر شه -
@azerimatah
من یازدهمم زیستم توش بالاتر از 40 نرفت
میشه منبعتو بگی لطفا تو درس زیست
آیا شاگرد خود ماز هستی؟@0Farzam0
همون خیلی سبز و احیانا سه سطحیه
اما به نظرم یه تکنیک که خیلی موثره اینه که وقتی داشتی تستا رو میزدی تستای موردشماری رو تو پاسخبرگ علامت دار کن و بعد از تصحیح درست و غلطات اون نکته ای که نمی دونستی و تست رو اشتباه زده بودی رو توی کتاب درسی کنار همون مبحث بنویس
مورد شماری هایی که علامت زدی رو هم نگاه کن ببین اون مواردی که مثلا درست گرفتی همون مواردی هستن که تو پاسخ گفته یا نه. اگه همونان که هیچی. اگه نیستن به دید غلط بهش نگاه کن و نکته اش رو توی کتابت بنویسلب کلام اینکه هیچ تستی رو از دست نده
مهم منبع نیس -
@azerimatah
من یازدهمم زیستم توش بالاتر از 40 نرفت
میشه منبعتو بگی لطفا تو درس زیست
آیا شاگرد خود ماز هستی؟@0Farzam0
متوجه سوالت نشدم
آزمون ماز رو میدم
کلاسای آنلاینش هم هستم
ولی تو زیست amu jalaal is king -
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی () داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیااین پست پاک شده! -
@0Farzam0
اما به نظرم یه تکنیک که خیلی موثره اینه که وقتی داشتی تستا رو میزدی تستای موردشماری رو تو پاسخبرگ علامت دار کن و بعد از تصحیح درست و غلطات اون نکته ای که نمی دونستی و تست رو اشتباه زده بودی رو توی کتاب درسی کنار همون مبحث بنویس
مورد شماری هایی که علامت زدی رو هم نگاه کن ببین اون مواردی که مثلا درست گرفتی همون مواردی هستن که تو پاسخ گفته یا نه. اگه همونان که هیچی. اگه نیستن به دید غلط بهش نگاه کن و نکته اش رو توی کتابت بنویسلب کلام اینکه هیچ تستی رو از دست نده
مهم منبع نیس@azerimatah در کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲ گفته است:
@0Farzam0
مهم منبع نیس@azerimatah در کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲ گفته است:
@0Farzam0
متوجه سوالت نشدم
آزمون ماز رو میدم
کلاسای آنلاینش هم هستم
ولی تو زیست amu jalaal is kingحله گرفتم ممنون
Yes you are right
-
با اینکه این دیگ ازمایشی نیس و اصلی بود.. اما باشه برا موزهه عبرت ایندگانMichael Vey ترازت چند شد؟؟
-
Michael Vey ترازت چند شد؟؟
@Maha-zhopin مگه ترازم داشت این کنکور؟
-
Michael Vey
سلام. نه کنکور فقط درصد داده بود همین نه ترازی نه اینکه بگه بالاترین درصد چند بوده هیچی فقط درصد خودمون بود
یه سوال تاثیر نمرات معدل مون چطوریه ؟! -
Michael Vey
سلام. نه کنکور فقط درصد داده بود همین نه ترازی نه اینکه بگه بالاترین درصد چند بوده هیچی فقط درصد خودمون بود
یه سوال تاثیر نمرات معدل مون چطوریه ؟!@S-F-R-M هوم 40 درصدو میگی؟
-
Michael Vey
یه سوال تاثیر نمرات معدل مون چطوریه ؟!@S-F-R-M یعنی این کنکور فقط آزمایشی بود ؟ ینی کشک؟؟
پ چی میگفتن که اگه درصداتون خوب بود میتونید براساس اونا رشته ی خوب انتخاب کنید ؟؟؟
شیطونه میگه برم دهنشونو سرویس کنم -
Michael Vey اینجوری گفتن خوب ، به جای رتبه براساس تراز انتخاب رشته میکنی، که کشک از آب دروامد
-
@S-F-R-M هوم 40 درصدو میگی؟
Michael Vey آره منظورم همینه چطور تاثیرش میدن؟!