سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲
-
@sara-83 با گوشی الان تا صفحع شمارنده رفت
-
amir mahdi salimi خطای ۴۰۳ میده
فک کنم فهمیده کنکوری ۴۰۳ ام -
amir mahdi salimi در کارنامه آزمون های آزمایشی ۱۴۰۲ گفته است:
@Farzam-Yousefi بستگی به تعداد شرکت کنندگان داره فک کنم اگ تو قلم چی بود میگفتم فوق العاده ولی خدایی مازو نمدونم
شرکت کنندگان 20000 نفر هستن
-
مصطفي عباسیان دانش آموزان آلاءreplied to amir mahdi salimi on آخرین ویرایش توسط مصطفي عباسیان انجام شده
amir mahdi salimi یه سوال . این تعداد شرکت کننده در گروه شما که با کادر آبی قبل درصدا هست واس منطقه ما هست؟ )۱ یا ۲ یا ۳( یا تمامی شرکت کنندگان آزمون در مقطع دوازدهم ؟
قلمچی -
مصطفي عباسیان
بنظرم بهتره بذارین فردا ببینین
اینطور که معلومه سایتش خیلی مشکل داره
حدود 100 هزار نفر پردازش اول بودن اگه اشتباه نکنم -
مصطفي عباسیان کلا بعد از کل رتبه توی منطقه رو زده
-
مصطفي عباسیان کل شرکت کننده ها تا پردازش اوله گمونم
-
amir mahdi salimi تجربیreplied to amir mahdi salimi on آخرین ویرایش توسط amir mahdi salimi انجام شده
amir mahdi salimi بچه ها تراز 5064 کانون چجوریه تو تابستون این ترازم بود این ازمون یکم افت داشتم ولی امید گرفتم اومدم بالای 5000 هرچن چیزی نیس ایا امیدی هس ؟
-
amir mahdi salimi ! اینو میگم
-
مصطفي عباسیان آورد مال تو
-
D Oo نه مال تابستونه
-
amir mahdi salimi تحلیل آزمون رو خوب انجام بده ، چرا امیدی نیست ؟؟
-
مصطفي عباسیان گروه منظورش مثلا تجربی همشون
بعد پایینی منظورش همون تجربی هایی هستن ک تا پردازش اول تموم کردن اینجوری باید باشه