ذخیره دانشگاه آزاد
-
سلام...برای مشاهده ذخیره های دانشگاه آزاد، هرچقدر کد دسترسی ک انتهای کارنامم بود و کدملیم رو میزنم میگه اطلاعات نادرسته. چیکارکنم؟
هم فارسی زدم انگلیسی... نشد... با چنتا مرور گر و لپ تاپ هم امتحان کردم حتی... -
-
سلام...برای مشاهده ذخیره های دانشگاه آزاد، هرچقدر کد دسترسی ک انتهای کارنامم بود و کدملیم رو میزنم میگه اطلاعات نادرسته. چیکارکنم؟
هم فارسی زدم انگلیسی... نشد... با چنتا مرور گر و لپ تاپ هم امتحان کردم حتی...monika m در ذخیره دانشگاه آزاد گفته است:
هم فارسی زدم انگلیسی... نشد... با چنتا مرور گر و لپ تاپ هم امتحان کردم حتی...سلام
نوشته کد دسترسی که همون اعلام ذخیره زدین وارد میکنین؟با یه سیستم دیگه امتحان کنین
مگه ثبت نام تموم نشده؟ -
monika m در ذخیره دانشگاه آزاد گفته است:
هم فارسی زدم انگلیسی... نشد... با چنتا مرور گر و لپ تاپ هم امتحان کردم حتی...سلام
نوشته کد دسترسی که همون اعلام ذخیره زدین وارد میکنین؟با یه سیستم دیگه امتحان کنین
مگه ثبت نام تموم نشده؟@kosar-mottaghi کد دسترسی رو اتتهای کارنامه سنجش زده بود.. همونو وارد کردم.. من نمیدونستم ذخیره اعلام کردن... حداقل ببینم قبول شدم یا نه... با چندتا سیستم و مرورگر امتحان کردم
-
M monika m marked this topic as a question on
-
@kosar-mottaghi کد دسترسی رو اتتهای کارنامه سنجش زده بود.. همونو وارد کردم.. من نمیدونستم ذخیره اعلام کردن... حداقل ببینم قبول شدم یا نه... با چندتا سیستم و مرورگر امتحان کردم
monika m
منم امتحان کردم نیاورد همش مینویسه اشتباه است -
@kosar-mottaghi کد دسترسی رو اتتهای کارنامه سنجش زده بود.. همونو وارد کردم.. من نمیدونستم ذخیره اعلام کردن... حداقل ببینم قبول شدم یا نه... با چندتا سیستم و مرورگر امتحان کردم
monika m
انگار توی کارنامت باید مینوشته ذخیره تو اعلام نتایج نهایی
اگه نوشته باید بری ببینی نتیجه رو
اگه ننوشته ک هیچ -
هم فارسی زدم انگلیسی... نشد... با چنتا مرور گر و لپ تاپ هم امتحان کردم حتی...monika m در ذخیره دانشگاه آزاد گفته است:
اعلام آمادگی کرده بودین؟
برای هرچی ک اعلام آمادگی کرد میاره... -
monika m در ذخیره دانشگاه آزاد گفته است:
اعلام آمادگی کرده بودین؟
-
M monika m has marked this topic as solved on