مبحث "زیست شناسی چیست؟"
-
سلام و خداقوت
خب این سوال رو ببینیند لطفا

جوابش میشه گزینه 2 ولی من زدم 1
اما منطق سوال: زیست شناسی، شاخه ای از علوم تجربی است که به بررسی علمی جانداران و فرایندهای زیستی (نه فقط جانداران) میپردازد علت نادرستی 1 (این رو کاملا قبول دارم)
اما علت درستی گزینه 2 رو گفته : دانشمندان و پژوهشگران علوم تجربی فقط در جستوجوی علتهای پدیده های طبیعی و قابل مشاهده اند. مشاهده، اساسِ علوم تجربی است
خب اگر برای گزینه 1 نبود کلمه فرایند های زیستی باعث اشتباه شدن گزینه میشه چرا نبود کلمه پدیده های قابل مشاهده در گزینه 2 اون رو اشتباه نمیکنه؟ :) -
سلام و خداقوت

اما منطق سوال: زیست شناسی، شاخه ای از علوم تجربی است که به بررسی علمی جانداران و فرایندهای زیستی (نه فقط جانداران) میپردازد علت نادرستی 1 (این رو کاملا قبول دارم)
اما علت درستی گزینه 2 رو گفته : دانشمندان و پژوهشگران علوم تجربی فقط در جستوجوی علتهای پدیده های طبیعی و قابل مشاهده اند. مشاهده، اساسِ علوم تجربی است
خب اگر برای گزینه 1 نبود کلمه فرایند های زیستی باعث اشتباه شدن گزینه میشه چرا نبود کلمه پدیده های قابل مشاهده در گزینه 2 اون رو اشتباه نمیکنه؟ :)shirin norouzi شاید سوتی طراح🤷🏻♀️
-
سلام و خداقوت

خب اگر برای گزینه 1 نبود کلمه فرایند های زیستی باعث اشتباه شدن گزینه میشه چرا نبود کلمه پدیده های قابل مشاهده در گزینه 2 اون رو اشتباه نمیکنه؟ :)shirin norouzi چه مسخره ://
-
shirin norouzi شاید سوتی طراح🤷🏻♀️
@زهرا-محمدی-4
اخه سوال 21 مهر ماز هستش
گفتم شاید نکته مهمی گنجونده باشن😂😐 -
shirin norouzi چه مسخره ://
محمد فواد خیلی😑
-
@زهرا-محمدی-4
اخه سوال 21 مهر ماز هستش
گفتم شاید نکته مهمی گنجونده باشن😂😐shirin norouzi منم آزمون ماز میدم،ولی برای تحلیل فقط گزینه صحیح می بینم
خوبه که انقدر دقت میکنید -
محمد فواد چی درست شده؟ پاسخنامه یا کلید؟من چک کردم الان تغییری ندیدم
-
محمد فواد چی درست شده؟ پاسخنامه یا کلید؟من چک کردم الان تغییری ندیدم
shirin norouzi منظورم سایت بود . سایتش بالا نمیومد
-
سلام و خداقوت

خب اگر برای گزینه 1 نبود کلمه فرایند های زیستی باعث اشتباه شدن گزینه میشه چرا نبود کلمه پدیده های قابل مشاهده در گزینه 2 اون رو اشتباه نمیکنه؟ :)shirin norouzi منظور از مشاهده اون مشاهده ی بصری نیست منظورش مشاهده ی علمیه
خلاااصه به هر چی که چه مستقیم و چه غیر مستقیم قابل اندازه گیری باشه میگن قابل مشاهده.