مشکل جزوه
-
سلام من هیچ کدوم از جزوه های سال های قبل رو دیگه نمیتونم بخرم و حتی بعضی جزوه های قدیمی هم دیگه کار نمیکنه باید چیکار کرد؟؟؟؟
-
منم همین مشکل رو دارم
-
سلام من هیچ کدوم از جزوه های سال های قبل رو دیگه نمیتونم بخرم و حتی بعضی جزوه های قدیمی هم دیگه کار نمیکنه باید چیکار کرد؟؟؟؟
Ahmad Reza 1 سلام من الان توی سایت الا نگاه کردم مثلا برای فیزیک دوازدهم آقای رضوی ک باید جزوشون رو خرید نوشته ک این محصول غیرفعال شده .ب نظرم ی تیکت بزنید از پشتیبانی بپرسید.
-
از مدیر بپرسید یا تیکت بزنید تو سایت آلا
-
Ahmad Reza 1 سلام من الان توی سایت الا نگاه کردم مثلا برای فیزیک دوازدهم آقای رضوی ک باید جزوشون رو خرید نوشته ک این محصول غیرفعال شده .ب نظرم ی تیکت بزنید از پشتیبانی بپرسید.
Maryam Mousavi تیکت زدم گفتن درست میکنن
ولی هنوز که درست نشده -
سلام خسته نباشید میشه مشکل نکته و تست آقای ثابتی درست کنید میرم قسمت خرید اما هرکاری میکنم بره تو قسمتی که خرید کنم میزنه خطا نمیشه میشه بگید دلیلش چیه؟ یا اگر از شماست درستش کنید
-
Ahmad Reza 1 داداش منم همین مشگل دارم و چندتا تاپیک زدم اما کسی پاسخگو نیست !
-
@M-an
-
Ahmad Reza 1 پرسیدم
گفتن تا فروردین وایسا