پروتین ها
-
سلام نقش انزیمی پمپ سدیم پتاسیم چه گونه است ؟ ممنون
-
سلام نقش انزیمی پمپ سدیم پتاسیم چه گونه است ؟ ممنون
صدرا مرادی سلام
حین انتقال فعال ATP مصرف میکنه و چون اون رو هیدرولیز میکنه میگیم نقش آنزیمی هم داره. -
ممنون
-
ببخشید بعصی از منبع ها میگن ساختار اول در پروتئین ها پروتئین نیست؟ داستان این چیه
-
ممنون
-
ببخشید بعصی از منبع ها میگن ساختار اول در پروتئین ها پروتئین نیست؟ داستان این چیه
صدرا مرادی فکر کنم مربوط به دوازدهم میشه
که پروتئین میتونه تا چهار سطح داشته باشه
به طور کلی تا چهار ساختار برای پروتئین ها داریم که اغلب پروتئین ها مثل میوگلوبین فقط یک زنجیره دارند که این پروتئین ها فقط دارای ساختار اول تا سوم اند
بعضی دیگه مثل هموگلوبین به دلیل اینکه دو یا چند زنجیره دارند علاوه بر داشتن ساختار اول تا سوم ساختار چهارم رو هم دارند.ساختار اول : توالی آمینو اسیدها
این ساختار با ایجاد پیوند های پپتیدی بین آمینواسید ها تشکیل می شود
ساختار دوم: الگو هایی از پیوند های هیدروژنی
بین بخش هایی از زنجیره پلی پپتیدی می تواند پیوند های هیدروژنی تشکیل شود
ساختار سوم : تا خورده و متصل به هم
در این ساختار با تا خوردگی های بیشتر،صفحات و مارپیچ ها تشکیل می شوند
تشکیل این ساختار در اثر بر هم کنش های آب گریز است
ساختار چهارم: آرایش زیرواحدها
این ساختار زمانی ایجاد می شود که دو یا چند زنجیره پلی پپتیدی کنار هم قرار بگیرند
نحوه آرایش این زیرواحدها در کنار هم ساختار چهارم را تشکیل می دهد -
صدرا مرادی فکر کنم مربوط به دوازدهم میشه
که پروتئین میتونه تا چهار سطح داشته باشه
به طور کلی تا چهار ساختار برای پروتئین ها داریم که اغلب پروتئین ها مثل میوگلوبین فقط یک زنجیره دارند که این پروتئین ها فقط دارای ساختار اول تا سوم اند
بعضی دیگه مثل هموگلوبین به دلیل اینکه دو یا چند زنجیره دارند علاوه بر داشتن ساختار اول تا سوم ساختار چهارم رو هم دارند.ساختار اول : توالی آمینو اسیدها
این ساختار با ایجاد پیوند های پپتیدی بین آمینواسید ها تشکیل می شود
ساختار دوم: الگو هایی از پیوند های هیدروژنی
بین بخش هایی از زنجیره پلی پپتیدی می تواند پیوند های هیدروژنی تشکیل شود
ساختار سوم : تا خورده و متصل به هم
در این ساختار با تا خوردگی های بیشتر،صفحات و مارپیچ ها تشکیل می شوند
تشکیل این ساختار در اثر بر هم کنش های آب گریز است
ساختار چهارم: آرایش زیرواحدها
این ساختار زمانی ایجاد می شود که دو یا چند زنجیره پلی پپتیدی کنار هم قرار بگیرند
نحوه آرایش این زیرواحدها در کنار هم ساختار چهارم را تشکیل می دهد@Sara-Alamdari ببخشید فکر کنم این مد نظرتون نبود اصلا
جواب این سوالتون رو نمیدونم ولی شاید هر پروتئین حداقل باید تا ساختار سوم رو داشته باشه
البته این در حد حدس و مطمئن نیستم