سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
کابوس ریاضی
-
سلام دوستان وقت همگی بخیر
راستش من خیلی داخل ریاضیات مشکل دارم و بخاطر همین هیپوقت انگیزه ای برای خوندنش ندارم.
تا آخر راهنمایی اونقدر ریاضیم خوب بود و دوسش داشتم که میخواستم برم رشته ریاضی. ولی دبیرستان چون دبیر سال دهم خوب نبود دیگه کلا از ریاضی زده شدم. الانم درصدهام از 20 بالاتر نمیاد و این واقعا نگرانم کرده میخوام براش تلاش کنم.
خواستم از شما کمک بخوام تجربه هاتونو بگین از چه منبعی استفاده کردین و نتیجه گرفتین؟ اگه کتاب نباشه بهتره -
سلام من صفر تا صدهای آقای ثابتی رو دنبال میکنم، ماشاءالله خیلی خوب درس میدن
حال میکنه آدم. بعد از یادگیری مفاهیم توصیه شده که تک تک تمرینای کتاب درسی حل بشه و بعد حل تست از کتابهای کمک آموزشی و آزمونهای سالهای گذشته و این حرفا..
در ضمن بخشی به نام پس آزمون رایگان در آلاء قرار داده شده، که حل آزمونهای پارسال قلمچی و گزینه دو هستش.
میتونید ببینید و تک تک تستا رو با دبیر آلاء پیش ببرین و قلقش بیاد دستتون -
-
@دزیره-کالا سلام به نظرم باید ی دبیرخوب پیدا کنید
لزوما اون دبیر خوب برای شما شاید دبیر مشهوری نباشه
پس بگردید دنبال دبیری که تدریسش با شما سازگاره.من به شخصه نظرم اینه واسه ریاضی ی دبیر خوب میتونه خیلی سطح ادمو متحول کنه.کتاب هم خب برای سطح پایین و متوسط جامع میکروطبقه بندی گاج نقره ای رنگه،و اگه سطحتون خوبه و درس رو فهمیدید فقط ازموناتون درصداش بالا نمیاد میتونه این باشه که منبع تست زنیتون خوب نیست.اگه اینطوره آی کیو جامع بگیرید. -
Heydar Chanani بله آقای ثابتی خیلی خوبن ولی متاسفانه برای رشته تجربی تدریس ندارن
البته راه ابریشم شون رو دارم ولی نمیدونم به درد الانم میخوره یا نه -
@دزیره-کالا به خودت مونده.
بعضیا با کتاب سازگار ترن بعضیا با فیلم دیدن.
من خودم ریاضی رو با آریان حیدری میفهمم در حالی که دوستم با آقای ثابتی اوکی بود و با حیدری نه.
یا اون یکی دوستم با عزیزی اوکی بود ولی من نمیفهمیدم چی میگه.
کلا یه چیز شخصیه. اگه با کتاب نمیتونی ببینی نمونه تدریس چند تا استاد نگاه کن با هرکدوم اوکی بودی با همون نگاه کن. -
امیرحسین 0 آره دقیقا منم با فیلم اوکی ترم
فقط صفرتاصد آقای ثابتی رو میخواستم که برای تجربی ندارن و راه ابریشمم موضوعی تدریس شده نمیتونم جدا جدا پیدا کنم ببینم