بیکار هستید چیکار میکنید؟
-
Maryam Mousavi دانش آموزان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0 میتونم بپرسم چه رشته قبول شدین؟ نه ایشالا ک میرسین ب برنامتون
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Mousavi on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Mousavi
مهندسی مکانیک -
Maryam Mousavi دانش آموزان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0 تبریک میگم رشته عالیه،انشالله موفق باشید️️️
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maryam Mousavi on ۲۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Mousavi
ممنونم انشاالله به همچنین خودتون
منتظر نتایجتون هستیم -
@Allen-Gamer به ثابتی نگاه میکنم موقاری اه می کشد
-
Foruhar فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
این قضیه زمینو زمان دست به دست هم میدن تا درس نخونی رو من بارها تجربه کردم
خیلی چیز مزخرفیه واقعا -
-
Alireza Mousavi بعدش هم آه خودمون در میاد🥵
-
فیلم نگاه میکنم
یا سریال -
Hamed Azari دانش آموزان آلاءreplied to Sara Mohammadi 1 on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara Mohammadi 1 سلام
یک کتاب هیجانی بخون یا یک سریال هیجانی ببین مثل بریکینگ بد یا ارباب حلقه ها
-
Hamed Azari نظر خوبی میتونه باشه
ولی سریال دیدن رو مناسب نمیدونم چون ذهن همش درگیر این میشه که قسمت بعدی قراره چی بشه و تمرکز از رو درس برداشته میشه -
Alireza Mousavi تجربیreplied to Fatemeh Soltani 0 on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh Soltani 0 فقط هلاک تیکه کلامای سلطون موقاریم
-
Hamed Azari سریال اشتباهه چون ذهنو درگیر میکنه
-
Maryam Mousavi دانش آموزان آلاءreplied to Alireza Mousavi on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط Maryam Mousavi انجام شده
Alireza Mousavi نه بابا بزنین آی فیلم انقد فیلم و سریالای تکراری نشون میدن ک دیگ ذهن آدم درگیر نمیشه قشنگ از حفظه چی میشه
-
Maryam Mousavi ای فیلم و شبکه تماشا که کلا قرارداد بستن با مختار و جومونگ نوبتی نشون میدن مختار خسته میشه شمشیرو میده دست جومونگ میگه حاجی تو برو سرشونو گرم کن من یه نفسی بگیرم
-
Miss Ataee دانش آموزان آلاءreplied to Sara Mohammadi 1 on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara Mohammadi 1
به نام خدا
میخوابیم -
Miss Ataee خواب ظهر خعلی خوبه اصن
-
Miss Ataee دانش آموزان آلاءreplied to Alireza Mousavi on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi
کاری به ظهر صبح شب نداریم
خواب کلا خوبه -
Sara Mohammadi 1 نه تلویزیون سرگرمت می کنه نه گوشی نه بیرون رفتن پس برو پشت بوم شهرو تماشا کن حالتو خوب می کنه کوهنوردی ام عالیه البته ماهی , 2 ماه یک بار
-
جزا ماد
دادا چرا سختش میکنی؟
خواب خواب بهترینه
39/61