برنامه آزمون قلم چی
-
شما به همه بودجه بندی های آزمون قلم چی میرسید؟
احساس میکنم برنامه قلم چی با سرعت نور پیش میره لامصب
خیلی استرس دارم
تعداد فیلمای راه ابریشم هم زیاده
اونایی که راه ابریشم دارید همتون به فیلم ها و تست ها میرسید؟
برنامتون چطوریه
چطور میخونید درس ها رو
چهارتا تخصصی رو در روز باهم میخونید یه جدا؟@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
کنکوری
آلاء تی وی
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Majid Koohpeyma 1 سلام، امیدوارم شبتون بخیر باشه
برای تعداد درس روزانه سه تا درس میخونن معمولا، و اینکه واقعا قلمچی فراتر از سرعت نور داره میره
-
Mohadese Shahpar دانش آموزان آلاءreplied to Majid Koohpeyma 1 on ۱ آبان ۱۴۰۱، ۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Majid Koohpeyma 1 خواهش میکنم
امیدوارم مفید بوده باشه -
Majid Koohpeyma 1 دانش آموزان آلاءreplied to Mohadese Shahpar on ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohadese Shahpar ممنون از راهنماییت
-
سلام وقتتون بخیر
منم احساس میکنم قلم چی توی پایه خیلی تند پیشروی میکنی ولی خوب چاره چیه ؟؟
به قول آقای اسماعیلی اصلا مهم نیست به بودجه بندی برسیم شما بخون هرچی خودت خوندی اونهارو محک بزن نیازی نیست هرچی برنامه راهبردی گفته بخونی.
درضمن وقتی فقط بخونیم تند تند و تست نزنیم و تسلط پیدا نکنیم چه فاییده ای داره؟؟پس به آزمونها فقط به چشم یک تست نگاه کن توی مباحثی که بلدی همین
درباره سوال دومتون بگم شما نیازی ندارید همه همه همه فیلم هارو نگاه کنید که فقط اون مباحثی رو ببینید که مشکل دارید یا اون تست هایی که به نظرتون مهمه.من که فعلابه همه ویدیو ها و تست های آلا رسیدم چون زمانشون اونقدری نیست که خیلییی وقت گیر باشن.
سوال آخرتون هم بگم که بله من 4 تاتخصصی هارو باهم میخونم و از برنامه پیشنهادی آلا استافده کردم یکم تغییرات دادم داخلش و برنامه رو شخصی سازی کردم و با اون پیش میرم. در آخر بگم خیلی به خودتون استرس ندید فقط انجامش بدید میبینید بعد از یک مدت همه چی درست میشه
پست 1 از 5