المپیاد ریاضی
-
سلام خوبید من دارم برای المپیاد ریاضی ام میخونم ( خیلی ناامیدانه ) چون یجورایی قبول دارم یازدهم وقت المپیاد نیست و شرایط متفاوتی نسبت به دهم داره
دهم من متاسفانه هیچی نخوندم برای المپیاد فقط دو هفته به آزمون مونده شروع کردم..خواستم با تجربه ها بیان بگن که من الان به سودم هست چکار کنم ؟ پایه ریاضیم رو داخل تابستون قوی کردم و تست زدم... پارسال شرایط المپیاد رو دیدم یجورایی به جرعت میتونم بگم مثل تست هوشه و خیلی راحت بود + یسری سوالاتی هم بود که با چند تا فرمول ساده که من چون بلد نبودم راحت حل میشد و تمام
دوستم کتاب المپیاد ریاضی رو گرفته دیدم مثل این دایره معارف ها حجیمه !در کل ممنون میشم راهنماییم کنید
-
سلام خوبید من دارم برای المپیاد ریاضی ام میخونم ( خیلی ناامیدانه ) چون یجورایی قبول دارم یازدهم وقت المپیاد نیست و شرایط متفاوتی نسبت به دهم داره
دهم من متاسفانه هیچی نخوندم برای المپیاد فقط دو هفته به آزمون مونده شروع کردم..خواستم با تجربه ها بیان بگن که من الان به سودم هست چکار کنم ؟ پایه ریاضیم رو داخل تابستون قوی کردم و تست زدم... پارسال شرایط المپیاد رو دیدم یجورایی به جرعت میتونم بگم مثل تست هوشه و خیلی راحت بود + یسری سوالاتی هم بود که با چند تا فرمول ساده که من چون بلد نبودم راحت حل میشد و تمام
دوستم کتاب المپیاد ریاضی رو گرفته دیدم مثل این دایره معارف ها حجیمه !در کل ممنون میشم راهنماییم کنید
@محمد-مهدی-کاووسی آلا یسری فیلم داره که سوالات المپیاد حل کرده پیدا کن ببین
-
@محمد-مهدی-کاووسی آلا یسری فیلم داره که سوالات المپیاد حل کرده پیدا کن ببین
Mohammad Lotfi 0 منظورت داخل فیلم هاست یا جدا هم هست ؟
چون مثلا آقای یاری هم دیدم که سوالات المپیاد فیزیک رو برسی میکنه
منظورم اینه بخشی هست فقط برای المپیاد یا منظورت بین فیلم ها -
P Pr.Gh.ir marked this topic as a question on
-
P Pr.Gh.ir has marked this topic as solved on
-
P Pr.Gh.ir marked this topic as a regular topic on
-
-
Mohammad Lotfi 0 منظورت داخل فیلم هاست یا جدا هم هست ؟
چون مثلا آقای یاری هم دیدم که سوالات المپیاد فیزیک رو برسی میکنه
منظورم اینه بخشی هست فقط برای المپیاد یا منظورت بین فیلم ها@محمد-مهدی-کاووسی نه یه بخش جدا برای المپیاد هست با دبیرهای جدا. تو بخش فیلتر فیلم ها بزنید میاره
-
-
P Pr.Gh.ir marked this topic as a regular topic on
-
-
-
سلام دوستان از کجا باید فیلم های المپیاد ریاضی رو بیارم؟
-
سلام دوستان از کجا باید فیلم های المپیاد ریاضی رو بیارم؟
Alireza Vatankhah سلام وارد سایت الان شو یک قسمتی زده فیلم های المپیاد برو و المپیاد مورد نظر بزن و استفاده کن ، موفق باشی
️
️