شیمی دوازدهم فصل اول
-
سلام
ممنون میشم دلیل نادرستی گزینه ۴ رو توضیح بدید.
-
-
سلام چون
زنیجیره کربی زمانی که وصل میشه به بخش قطبی
یک H از دست میدهدر اصل وقتی خودش جدا باشه فرمولش 2n+2 هست
اما وقتی می خواد وصل بشه کربنش به کربن گروه کربوسیل ه وصل میشه و یک H از دست میده
و میشه 2n+1 تعداد H ها
-
سلام
ممنون میشم دلیل نادرستی گزینه ۴ رو توضیح بدید.
@Razieh-Kosari سلام
به طور کلی درسته ولی ممکنه پیچند دوگانه هم در زنجیره وجود داشته باشه در این صورت به ازای هر پیوند دوگانه ۲ اتم هیدروژن کم میشه .. -
این طوری هست
وقتی خودکاره رنگ نمی ده
مداد رنگی که هست
-
سلام چون
زنیجیره کربی زمانی که وصل میشه به بخش قطبی
یک H از دست میدهدر اصل وقتی خودش جدا باشه فرمولش 2n+2 هست
اما وقتی می خواد وصل بشه کربنش به کربن گروه کربوسیل ه وصل میشه و یک H از دست میده
و میشه 2n+1 تعداد H ها
@jahad-128 متشکرم متوجه شدم
-
@Razieh-Kosari سلام
به طور کلی درسته ولی ممکنه پیچند دوگانه هم در زنجیره وجود داشته باشه در این صورت به ازای هر پیوند دوگانه ۲ اتم هیدروژن کم میشه ..Reza Dolatsha ممنونم متوجه شدم
-
@jahad-128 متشکرم متوجه شدم
@Razieh-Kosari
خواهش می کنم
-
@jahad-128 ممنون
-
-
@Razieh-Kosari سلام
به طور کلی درسته ولی ممکنه پیچند دوگانه هم در زنجیره وجود داشته باشه در این صورت به ازای هر پیوند دوگانه ۲ اتم هیدروژن کم میشه ..Reza Dolatsha راستی اگه پیوند سه گانه باشه شمار اتم های هیدروژن چه قدر کم میشه؟
-
Reza Dolatsha راستی اگه پیوند سه گانه باشه شمار اتم های هیدروژن چه قدر کم میشه؟
@Razieh-Kosari
به ازای هر یک خط اضافه 2 تا کم میشه
اصطلاحا به هر خطی میگند پیوند پای
با چیزی شبیه عدد پی نشون می دن. -
باز اینجا داخل زنجیره متصل 2n+1 می زاریما
چون Hعه رفته
این در حالت کلی هست. -
Reza Dolatsha راستی اگه پیوند سه گانه باشه شمار اتم های هیدروژن چه قدر کم میشه؟
@Razieh-Kosari به ازای هر پیوند ۲ اتم هیدروژن ( یک مولکول) باید کم بشه تا ظرفیت برای تشکیل پیوند وجود داشته باشه
پیوند ۳ گانه باید ۴ اتم هیدروژن کم بشه یعنی همون ۲ مولکول -
من از دوتا توضیحی که داده شد این نتیجه رو گرفتم که زنجیره هیدروکربنی اگر سیر شده (پیوند یگانه)باشه یک H از دست میده و میشه ۲n+1 ولی اگر سیر نشده (دوگانه و سه گانه)باشه به ازای هر پیوندی که اضافه میشه دو اتم هیدروژن کم میشه پس برای پیوند دوگانه دو اتم هیدروژن(یک مولکول) کم میشه و میشه ۲n.و برای پیوند سه گانه در کل چهار اتم هیدروژن(دو مولکول) کم میشه و میشه2n-2.
درسته؟ -
من از دوتا توضیحی که داده شد این نتیجه رو گرفتم که زنجیره هیدروکربنی اگر سیر شده (پیوند یگانه)باشه یک H از دست میده و میشه ۲n+1 ولی اگر سیر نشده (دوگانه و سه گانه)باشه به ازای هر پیوندی که اضافه میشه دو اتم هیدروژن کم میشه پس برای پیوند دوگانه دو اتم هیدروژن(یک مولکول) کم میشه و میشه ۲n.و برای پیوند سه گانه در کل چهار اتم هیدروژن(دو مولکول) کم میشه و میشه2n-2.
درسته؟@Razieh-Kosari
زنجیره هیدروکربی که متصل نباشه
اره
نه مثل این شکلاگر بخواییم این شکل رو حساب کنیم
به ازای هر خط اضافه از 2n+1 باید 2 تا هاش کم کنیم -
@Razieh-Kosari
زنجیره هیدروکربی که متصل نباشه
اره
نه مثل این شکلاگر بخواییم این شکل رو حساب کنیم
به ازای هر خط اضافه از 2n+1 باید 2 تا هاش کم کنیم@jahad-128 اهان متوجه شدم خیلی ممنونم که توضیح دادید و وقتتونو در اختیارم گذاشتید .
-
@jahad-128 اهان متوجه شدم خیلی ممنونم که توضیح دادید و وقتتونو در اختیارم گذاشتید .
@Razieh-Kosari
خواهش میکنم. موفق باشید
-
@jahad-128 همچنین
-
درسته؟@Razieh-Kosari دقیقا درست گفتید
فقط فرمولای آخر رو اشتباه کردید
اگه ۲ گانه بشه باید ۲ اتم هیدروژن کم بشه از ۲n+1 که در زنجیره قرار گرفته پس میشه 2n-1
البته نیازی به فرمول نیست شما همونو بدست بیارین 2 تا کن کنید -
@Razieh-Kosari دقیقا درست گفتید
فقط فرمولای آخر رو اشتباه کردید
اگه ۲ گانه بشه باید ۲ اتم هیدروژن کم بشه از ۲n+1 که در زنجیره قرار گرفته پس میشه 2n-1
البته نیازی به فرمول نیست شما همونو بدست بیارین 2 تا کن کنیدReza Dolatsha از شما هم ممنونم بابت توضیحات و وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید
-
Reza Dolatsha از شما هم ممنونم بابت توضیحات و وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید
@Razieh-Kosari خواهش میکنم