یه مشکل
-
22ستاره
ب همین راحتی؟؟؟؟؟
والا من یه روز ظهر ساعت ۲ تا ۶ بخوابم عادت میکنم و تا ۶ ماه نمیتونم ظهرا نخوابم نمیدونم شما چجور راحت ترکش میکنیalirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
ب همین راحتی؟؟؟؟؟
والا من یه روز ظهر ساعت ۲ تا ۶ بخوابم عادت میکنم و تا ۶ ماه نمیتونم ظهرا نخوابم نمیدونم شما چجور راحت ترکش میکنیبرا من خیلی راحته ولی تو یه روز میتونم یهو 2 ساعت از خوابم کم کنم یادوساعت بیشتر بخوابم اگه ظهرا هم بخوابم مجبورر بشم میخوابم ولی فرداش راحت درست میشه حالا دیگه نمیدونم والا یا من خیلی این وسط عجیب میزنم و غیر نرمالم یاشما براتون سخت هستش
-
یه پس لرزه اومد این جا باز
-
بچها من واقعا دوماهه صبح ها خوندنو امتحان کردم وتو این چند سال دوران مدرسم کلا به این نتیجه رسیدم ضریب هوشی من صبحا به رنج صفر میرسه انگار اصلا ادم صبح خوانی نیستم ولی تو خیلی از سایت ها و وبلاگ ها و کانال های مشاوره ای پیشنهاد شده صبح ها خوندن بهتره و شب خوندن باعث فراموشی میشه حالا من موندم واقعا چیکار کنم میشه شماهم نظراتتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء22ستاره
باید کاری کنین که ساعت 8 صبح کارایی رو به ماکسیموم برسونین
شب ها زود بخوابین
با مشاورتون درباره سیکل خواب مشورت کنین
صبحانتون رو کامل سر موقع بخورین (خوردن قند های ساده میتونه موثر باشه البته نه زیاد که بعد چند دقیقه افت کنین)با یه در محاسباتی شروع کنین
فراموش نکنین که تغیر نگهانی ایجاد نمیشه زمان می بره (آهسته و پیوسته)
-
22ستاره
شب ها زود بخوابین
صبحانتون رو کامل سر موقع بخورین (خوردن قند های ساده میتونه موثر باشه البته نه زیاد که بعد چند دقیقه افت کنین)با یه در محاسباتی شروع کنین
najafiali78 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
شب ها زود بخوابین
ممنونم از راهنماییتون ولی من تا حالا تغیرات ناگهانی رو راحت ایجاد کردم زمان بر نیست برا من تغییرایجاد کردن تو یه سری چیزا
-
ببین عزیزم هرچیزی برای ادما یه عادته ...مثلا خواب یکی همیشه زود میخوابه یکی همیشه دير ميخوابه ولي درستش سرموقع خوابیدنه ....حالا تو هم به یه چیزی عادت داری که برات مفید نیست و باید ترکش كني ...هرعادتی هم یکم جربزه میخواد و تحمل تا ترکش كني یه کسی که با دست چپ غذا میخوره اگ تا یه هفته سعی کنه با دست راست غذا بخوره بعد براش اسون میشه درحالي كه اول اصلا نمیتونست با دستراست غذا بخوره ...حالا خوبترش اينه که حالا میتونه با هردودست غذا بخوره ....حالا شما هم بايد سعی کنی عادتو عوظ كني
-
ببین عزیزم هرچیزی برای ادما یه عادته ...مثلا خواب یکی همیشه زود میخوابه یکی همیشه دير ميخوابه ولي درستش سرموقع خوابیدنه ....حالا تو هم به یه چیزی عادت داری که برات مفید نیست و باید ترکش كني ...هرعادتی هم یکم جربزه میخواد و تحمل تا ترکش كني یه کسی که با دست چپ غذا میخوره اگ تا یه هفته سعی کنه با دست راست غذا بخوره بعد براش اسون میشه درحالي كه اول اصلا نمیتونست با دستراست غذا بخوره ...حالا خوبترش اينه که حالا میتونه با هردودست غذا بخوره ....حالا شما هم بايد سعی کنی عادتو عوظ كني
loveyoueshghy در یه مشکل گفته است:
من میدونین منظورم چیه من راحت میتونم این روند رو ترک کنم مشکل من یاد نگرفتن ونفهمیدن مطالبه تو صب
-
22ستاره تهران ساعت نوزده و خورده ای پس لرزه زد من قشنگ حسش کردم
-
barghamadi در یه مشکل گفته است:
این جا هم اومد اکثر کشور ها ی اسیایی اومده زمین لرزه
تو ژاپن و کره جنوبی هم اومده -
من میدونین منظورم چیه من راحت میتونم این روند رو ترک کنم مشکل من یاد نگرفتن ونفهمیدن مطالبه تو صب
22ستاره خب عادت نكردي هرروز بخونی تا یه هفته مغزت به همین روال عادت میکنه بعد مجبوره صبح فعال باشه
-
22ستاره خب عادت نكردي هرروز بخونی تا یه هفته مغزت به همین روال عادت میکنه بعد مجبوره صبح فعال باشه
4سال تلاشمو کردم صبحا بخونم نفهمیدم هیچی
-
بچها من واقعا دوماهه صبح ها خوندنو امتحان کردم وتو این چند سال دوران مدرسم کلا به این نتیجه رسیدم ضریب هوشی من صبحا به رنج صفر میرسه انگار اصلا ادم صبح خوانی نیستم ولی تو خیلی از سایت ها و وبلاگ ها و کانال های مشاوره ای پیشنهاد شده صبح ها خوندن بهتره و شب خوندن باعث فراموشی میشه حالا من موندم واقعا چیکار کنم میشه شماهم نظراتتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء22ستاره
هر کس سیستم و بیولوژیک بدنش فرق داره .
باید ببینی کی بیشترین بازدهی رو داری . زمانی که احساس میکنی واقعا بازدهیت بالاست رو انتخاب کن . چون در غیر این صورت هم خودت خسته میشی هم از وقت بهترین استفاده رو نکردی -
22ستاره
هر کس سیستم و بیولوژیک بدنش فرق داره .
باید ببینی کی بیشترین بازدهی رو داری . زمانی که احساس میکنی واقعا بازدهیت بالاست رو انتخاب کن . چون در غیر این صورت هم خودت خسته میشی هم از وقت بهترین استفاده رو نکردیپریسا علیخانی بله همین کارو تصمیم گرفتم بکنم
-
پریسا علیخانی بله همین کارو تصمیم گرفتم بکنم
22ستاره
موفق باشی: )
-
ببین تو با همون روال عادی خودت درس بخونی برات بهتره ...ولی یه مشكل داري اونو بايد حل كني
اونم اينه كنكور صبحه اگ سرکنکور مخت کار نکنه هیچی دیگه -
22ستاره
موفق باشی: )
-
ببین تو با همون روال عادی خودت درس بخونی برات بهتره ...ولی یه مشكل داري اونو بايد حل كني
اونم اينه كنكور صبحه اگ سرکنکور مخت کار نکنه هیچی دیگهloveyoueshghy اره همین کارو میکنم من تو یادگیری صبحا مشکل دارم سر جلسه کنکور قراره امتحان بدم نه این که مطلب یاد بگیرم برا حل کردن چیزی که از قبل اموزش دیده باشم مشکلی ندارم صب ها
-
22ستاره راهکاری که میخواستم واسه زیست بگم باید خلاصه نویسی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
barghamadi میشه راهکارتون برای زیست رو بگید